خوشبختانه حتی کثیف بازی هم نتیجه ای نداشت
به نظرم این بازی تا وقتی ارزش داشت که همه مردونه بازی میکردن
از الان به بعد هیچ ارزشی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشبختانه حتی کثیف بازی هم نتیجه ای نداشت
به نظرم این بازی تا وقتی ارزش داشت که همه مردونه بازی میکردن
از الان به بعد هیچ ارزشی نداره
سلام عزیز
قضیه چیه ؟ این حرفارو از کجاتون درمیارید ؟ به من چه ربطی داره دفاع اکانت نوب استار بک میخوره ؟
امروز علی هد شات به من گفت تو فروم میبینم یه حرفایی .
خواهشا فرضیه صدور نکنید . با مدرک حرف بزنید.
اگر از جنوب غرب روی اکانتای شمال لاگین شده و اینجا نشون دادین من کل اکانتای جنوب غربو میدم بهتون .
اگرم نیست لطفا حرف در نیارین ..
قبلشم گفتم من بازیه کثیف نمیکنم . محمد رضا از تو که دیگه پسوردتو داشتم لاگین میکردم روی اکانتت بعیده بخوای همچین حرفی بزنی.
یادمه یه روز کامل روی اکانتت نبودی. همون موقع میتونستم بذارم به امان خدا لاست بخوری !!!
به هر حال نـــوب بازیه بعضیارو به حساب بازیه کثیف نذارین ..
به قولی مالتو بپا همسایتو دزد نکن عشقی ..
سجاد
سلام سجاد جان خسته نباشی داداش
حاجی من نه کسی رو متهم میکنم نه هیچ چی فقط چون حرف و حدیث زیاده گفتم یه جو بدم بقیه یکم فروم فعال بشن
هیچ اطلاعی از بک خوردن و غیره ندارم ولی چون صحبتش هست تو پست گفتم بیاید شفاف سازی بکنید:cool:
هم شما و هم بقیه دوستان نسبت به ما همیشه لطف دارن و ازتون تشکر میکنم
فقط یکم از بازی کسل کننده خسته شدیم خداییش 1ماهه کسی پست نمیزاره یجوری شده بازی:cool:
بازم تاکید میکنم من به کسی برچسب بازی کثیف نمیزنم ولی چون تو گروهای تلگرامی یه صحبت هایی هست خودم پست گذاشتم که حداقل بیان دوتا لینک بزارن والسلام
قربونتون محمدرضا
شما آقایی عزیز
به هر حال هرکس حرفی داره بیاد به خودم بزنه .پیغام و پسغام نفرستن ..
منم کسی هستم که همه چیو گردن میگیرم.
اگر انجام بدم میام میگم .
چون با افراد کثیف/ کسیف / کصیف باید مثل خودشون رفتار کرد..
منم وقت و حوصله این کارا ندارم .
کل کارایی که جنوب غرب انجام میده من گردن میگیرم و پاسخگو هستم.
به شرطی که ثابت کنید .
ســـجاد
اتفاقا اونایی که ادعا میکنن کثیف بازی نمیکنن من دیدم کثیف بازی رو ازشون
دو سرور این بچه رو میبینم کاملا کثیف بازی میکنه
سرور فیتال و این سرور
باید دوباره همون کار رو باهاش بکنم که دوباره دمشو بزاره رو کولشو بره پی تیله بازیش
سلام
در وحله اول یه تشکر میکنم از تمام عزیزانی که تو شبکه های اجتماعی و اس ام اس ما رو شرمنده خودشون کردن ، خدا همه رفتگانتون رو بیامرزه ، ایشالا تو شادیاتون جبران کنم ، دوستانی هم که روزه میگیرن ما رو سر سفره افطارشون یادشون نره ، یه فاتحه ایم بخونن که ما رو دیگه واقعا رو سفیدمون کردن !
اما اصل مطلب : بازی واسم سالای ساله که مرده ، سال 91 !!! زندگیم کلا دگرگون شد ، همه چیش ، 14ام هم سالگرد فرشید خدا بیامرز بود ، یه روحش شادم بگیم به فرشید عزیزم ! معادله بازی واسم خیلی ساده س ، بازی میکنم که با امثال عارف و علی و مریم و ممد و سهیل و حمید و سعید و عباس و حسین و ... و همه عزیزانی که روحیه م خوب نیست و از قلم افتادن در ارتباط باشم ، وگرنه ، نه سنم به این دوستمون که هر بار پست میذارن میبینم به دلیل توهین پاک شده میخوره و نه انگیزه دارم تو بازی دنبال چیز خاصی باشم !
نمیدونم کیا منو قبول دارن یا ندارن ، ولی اونایی که منو میشناسن میدونن که دروغ نمیگم ، حتی بدترین و زشت ترین کار دنیا رو هم کنم پاش وایمیسم و میگم اگه کاری بده نباید انجام داد ، وقتی انجام دادم یعنی از دید من درست بوده یا منفعتش به ضررش میچربه ، اتک که دیشب رو آل استارز لانچ شد ، حسین در جا نامه زد رو اکانت من ، خواب و بیدار بودم ، گفت زنگ بزن ، زنگ زدم گفت اتک رومونه ، پی ام بده ، خلاصه ما رفتیم تایم و دیدیمو گفتیم بلا استثنا رعده و البته شوالیه علی ستاره های عزیزم ! کاری به تعداد دف ندارم که مثلا 200کی نبود ، ولی 4کی پالادین و 10 کی پیاده گول و تنی چند کی نیزه دار هم تو ده 2 آل استارز بود ، من تا 15مین قبل لند اتک old man رو اکانت بودم ، بعد به حسین گفتم بپا شاید اتک علی بوده از قبل و شاید کاتا داشته ، چون بین 2تا اتک 2دقیقه فاصله بود گفتم ریسورس بفرسته و خزانه لول1 کنه که اتک بعدی نیاد کتیبه ببره ! حسینم رو اکانت بود ، ولی نکته و قسمت جالب قضیه فقط و فقط حضور 3کی و اندی محافظ تو ده شد و اینکه ده 2 از گریز برداشته شده بود ! حالا این وسط 100 % بچه های خود آل استارز مقصرن که پسوورد رو لو دادن حالا به هر نحوی ، میتونه پس جانشینی باشه ، میتونه پسوورد تو یه نامه رو یه اکانت باشه و ... هر چی ، مقصر خودشون بودن ! ولی سوال اینجاس ، آیا واقعا این سرور ارزش داره !؟ و سوال بعدیم ، آیا من نمیتونستم پسوورد اکانتای اصلی رو داشته باشم تو سایدای دیگه یا نه !؟ یا مثلا پسوورد داشتم و شرافتا حتی نمیتونستم یه لاگین کنم یا خیر !؟
بگذریم ، در کل من که یه نفر رو یادم نیس کجا بوده و کی بوده ! ولی قاعدتا خود بچه های اکانت گریز برنمیدارن تو نان کپ یا دف بک نمیدن قبل لند اتک دوست من ، بازم میگم 100% خود پلیرا مقصر بودن که پس لو رفته ، ولی لااقل به شعور بقیه توهین نکنیم ، اصلا کار زیبایی نیس ، دمت گرم نوش جونت ، ولی بدترین کار تو دنیا توهین به شعور مخاطبته ، قاعدتا یه نفر که اون 2تا اکانت رو لانچ کرده این کار رو میتونسته انجام بده ، پس بیایم به شعور هم توهین نکنیم ! و اتفاقا قسمت جالب و قشنگ داستان اونجاییه که باز هم رو آل استارزی لانچ میشه که از اول بازی کلا یه نفر که یه ساید دستش بوده همه پلن دیواریا رو زده روش ! ما که از اولم دورت نبودیم ، حتی دیدی خودت سرور جدید که رفتیم تو همین سایت به خاطر کوچک پنداری هایی که انجام میدادی چی شد برخوردم ، ولی این طوری خیلی راحت همه از دورت میرن ، لزوما فقط برد تو بازی نیس که آدما رو دورت نگه میداره ! مگه من تا حالا نباختم !؟ مگه من به قول خودت بد دهن نیستم !؟ مگه من به قول خودت آدم بده داستان نیستم !؟ تا حالا این سوال رو از خودت کردی پس چرا همیشه دوستام باهامن !؟ یا هر سرور که میرم 4تا دوس پیدا میکنم که همه جوره واسشون مایه میذارم و اونام مایه میذارن !؟ نه عزیزم ، فقط به برد به هر قیمتی نیس !!!
پ.ن : یه بار دیگه تشکر میکنم از همه عزیزان ، تاج سرمین همتون ! واقعا دوس دارم از خجالتتون دربیام !
پ.ن بی ربط یا شایدم مرتبط : همه مشکلا از جایی شروع شد که ، دوزاری فکر کرد تراوله !!!
با تشکر
سلام
كلا متن به اين طولاني ميبينم نياز نيست نكاه كنم كي بست كزاشته دييي،
بنده بشخصه اكر بسورد ال ستار رو داشته باشم ،صبر ميكنم ببينم همر بلند ميشه رو جه تاركتي ،يا خيلي داستانهاي ديكه ، با اين بسورد خيلي كارها ميشه كرد ،نه اينكه دف بك بدن كه بسورد عِوَض شه و ،،،، . والا من ٥ ماه رو اك اسبارتاكوس بودم و بر عكس ،الانم بسوردشو دارم ولي حتي نميدونم جقدر نيرو داره ،إيميل هم بخام بهم ميده ،تا اونجايي يادمه سجاد هم بسورد جند تا اك تو ش غ هم داشت ولي حتي ١ بار نه أماري داد نه اتفاقي اوفتاد ،اكر به نامردي بوده قبلا ميتونستيم ،من كه به خودم شك ندارم ،سجاد هم خودش بياد در مورد خودش توضيح بده ،
قبلا كفتم الانم ميكم ،اكر نامردي از طرف سايد من بوده باشه سايد خودي هم ميزنم ،واي شما دوستان ش غ اينهمه تهمت زدين جوري كه ١٠٠٪ ما اين كارو كرديم ،هيج جيز ١٠٠٪ نيست ،١٪ هم به غير از ما احتمال بدين كار خودي بوده باشه شايد قضيه حل بشه ، شايد از بين خودتون بوده ،ما كه علم غيب نداشتيم بسورد ال ستار رو بدست بياريم ،
خلاصه بخاطر اين جور مسائل اسم منو نياريد كه كلامون ميره تو هم ،
يه داستان كه ميخاستم قبلا تبريك بكم ولي نشد الان ميكم ،تبريك ميكم به ش ش كه رفتن زير سايه ش غ ،ما ميخاستيم حذف كنيم و ش ش ثبت نام كنيم ، زمين نشست كرد از ش غ سر در اوردين ديييييي كوشن بس ؟ فكر كنم جو زده شدن خودشون حذف كردن رفتن ش ش يه سرور ديكه ثبت نام كنن ،از اول هم منظورشون سرور ديكه بود ديييييييي
ج غ كلا تركيد ولي حاظر نشدن با ما ادغام بشن ، بازم بكرريم ،
ارش دمت كرم كه سياستت حرف نداره ،خوب سرور رو به نفع خودت بيش بردي ،ولي يادت رفته من مقابلتم ،بازم بكزريم ،
اقايون خانمها ،اك من جند ك كلد مي ارزه ؟ ميخام برم سرور فينال كلد ندارم ،براي اينكه مقررات رعايت بشه من خودم رو اك كمكتون ميكنم هر جا هم خاستين بريتون ميزنم ،ولي إيميل نميدم ،
شوخي كردم باوووو بن نشم صلوات ،
با تشكر مهد كودك ستاره ها*
علي هد شات ،
یه بار با دقت پست منو بخون ! من حتی حاضر نشدم بگم که اتکی که از اکانت تو اومد رو خودت لانچ کردی ! علی خودتم میدونی اندازه ای که باید هم من بازی تو رو میشناسم هم تو بازی منو ، اتک به اون سبکی که میاد تابلو هست لانچرش ! حالا این وسط من یه چیزیو میخوام بگم ! اگه خودی بک کرده فقط و فقط میتونه کار 5 نفر باشه :
1- آرش :دی
2- عمو عارف
3- عباس آل استارز
4- حسین آل استارز
5- مریم آل استارز
اگه توام نمیخوای به شعور من توهین کنی بگو کار کدوم یکی میتونه باشه !؟
مردونه بمون بازی کن ، نمیگمم جای دیگه بری یا نری ، ولی ول نکن اینجارو ! اتفاقا یادم نرفته تو جلومی ، وگرنه اون بنده خدایی که خودشو انقدر گم کرده خیلی وقت پیش خدافظی شو داده بود ، سر اینکه تو اونجا بودی به خاک و خون نکشیدم عشقم :) حالا هر کی هر برداشتی میخواد کنه محترمه :) جفتمون هم میدونیم که لانچ نکردنا به خاطر بی همری و ترس از زدو خورد نبوده ، اینکه میگم کار تو نبوده و مطمئنم چند دلیل داره ، اولا میدونم که اگه بخوای از این بازیا دراری این شکلی حرکت نمیزنی :دی اتفاقا به بچه های آل استارز هم گفتم چی مشد ، در ثانی واسه من جالبه که چرا آل استارز :دی ! اگه تو نمیخوای ببینی یه سری چیزا رو سر رفاقتات ، دلیلی نداره منم کور فرض کنم خودمو ، پستمو که ببینی همه جاش گفتم خود بچه ها آل استارز مقصرن :)هر جا هر اتفاقی رو هر اکانتی بیفته تقصیر کار خودشه ، نه فقط تو این موضوع !
پ.ن : ما رو که پیچوندی شهسوارم نیومدی آقای بی معرفت !!!
پ.ن : مردونه هر چی گلد بخوای میدم واست ، خودتم میدونی با این که کلی جو دادی ، هنوزم چقدر میخوامت ، با اینکه سال هاس رفیقیم و سنتم از بعضی از دوستان بالاتره و همین طور میدونم که از خیلیا میتونی قشنگتر فحش بدی ، هنوز ندیدم یه کلمه حرف بد بزنی بهمون تو جدیت ، واسه همینه که انقدر عزیزی واسم ، کاش بقیه هم یاد بگیرن که واسه بازی به جون همدیگه نیفتن ! همیشه گفتم ، حالا کار ندارم علی ستاره ها ادعاش زیاده و ماورایی فک میکنه ، ولی واقعا جز معدود کسایی بوده که همیشه فقط بازی کرده و جنبشو داشته ! واسه من به شخصه ، این قضیه قابل احترامه !
پ.ن !؟ : من هفته دیگه برمیگردم شمال ، نمیای ببینمت !؟
با تشکر
راستش درست نیست اینجا یه سری حرفا زده بشه چون این بازی تموم میشه میره ولی بعدش فقط با رفتارهایی که در طول بازی انجام دادیم مورد محک قرار میگیریم
ولی یه چیزیو فقط بگم که این همه از شروع بازی اومدید اک الستارزو تخریب کردید که بازی باد نیستیم و نوبیم بله قبول داریم اما چرا هر وقت همر بلند کردید اومدید سراغ همین نوبها؟؟
از چی میترسید؟؟؟؟؟
وقتی پلیرهای خیلی قوی و با سابقه ای مثل ارش و محمد اسپارتان هستن چرا همیشه تارگت شما الستارز بوده؟؟؟؟
سلام
خسته نباشید
ضمن قبولی طاعات و عبادات در این شبهای عزیز ..
من یکی تازه دارم میفهمم چه اتفاقی افتاده .
من خودم حدس میزدم نتونستین دفاع به اندازه کافی جمع کنین جا خالی دادین رد بشه ..
در همچین مواقعی چرا میای از ما میپرسی ؟ اقای عزیز از ادمین درخواست کن چ کنه آی پی کی افتاده روی اکانت یا مک مودم چه کسی افتاده روی اکانت.
اصلا ببین با آی پی جانشینی اومدی یا اصلی ؟
تا اونجایی که میدونم برای ساخت اکانت مک مودم چک میکنن از هر اینترنت یک اکانت میشه ساخت . حتما این هم میتونن چک کنن..
چرا میای از ما میپرسی کی خراب کاری کرده ؟
ببین چه کسایی پسورد دارن ؟
اصلا 1% فکر میکنیم که کار ما بوده . یعنی چه کسی پسوورد داده ؟
تو که از گروه تلگرام قهر کردی رفتی .. با اون نوبا هم که در ارتباط نیستم . میمونه عارف ..
عارف به من پسوورد داده ؟؟!
- - - Updated - - -
من دیروز دنبال شماره محمد رضا اسپارتان میگشتم که ببینیم قضیه چیه که همه جا دارن میگن !!
که مثل اینکه شمارشو عوض کرده ...
الانم میگم من اصلا از این کارا نمیکنم .. چون همه چی رو میشه و حوصلشو ندارم ..
الان چه اتفاقی افتاد ؟؟ مشکلی پیش اومد ؟
در ضمن حریفی نمیبینم رو به روی خودم که بخوام این کارو کنم ..
حالا چیو میخواین ثابت کنین اینکه من کردم ؟ خوب با اثباتش چی میرسه بهتون ؟
فقط دنبال حاشیه ای .
روی اکانت mr.daner هم مشکل پیش اومد . خواستین بچسبونین به ما دیدین نشد .
تقصیر منم نیست طرف نوبه واسه انجام هر کاری باید اینو اونو بیاره روی اکانت پسووردش لو میره ..
اگر هر خرابکاری از سوی جنوب غرب انجام شد و بهم ثابت شد .
من پاسخگو هستم .
همه ی اتکارو من لانچ میکنم ..
اتک روی پارکینگ که جاسوسی شده بود ..
اتک روی دهکده 2 هم خود علی 1000 دفعه به من میگفت همرشو بزنم.
تنها قصد خالی کردن منابع و سرگرم کردن روی این اکانت داشتیم . همین..
ســـجاد
جطوري ارش ،
خودت داري ميكي شما ٥ نَفَر فقط بسورد داشتين ،به من بكو ما از كجا اورديم ؟!؟!؟زود قضاوت نكن ،شايد يه روز همه فهميدن داستان جيه ،يا كار كيه ،
باور كن نتونستم بيام ،كار زياده ،تو ميومدي ،تا حالا كسي بشت در من نمونده ،از بجه هاي فاتب تا اخيليوس همه اومدن سر سفره من كلي هم حال كرديم ،با اينكه رقيبام بودن ،
من جايي نرفتم فقط هم وقتم كم شده هم خسته شدم ،دست تنها نميشه ،اين غارت خودكار دير اومد ،من ديكه توان بازي ندارم ،
يه مشت آدم نشستن تو كانال تلكرام دجكوب تا كد كلد مياد رو هوا ميزنن ،به من نميرسه ،مسعول تلكرام دجكوب ،مشتي قبل از اينكه كد بزاري يه خبر به ما بده ،كلد ندارم درك كن ،
ولي هر مي كلد منو بده تو سرور فينال ميام تو سايدش بازي ميكنم ،مهم نيست برام تو جه سايدي بازي كنم ،هر جا اكانتم باشه ميشه سايد من ،
با سلام خدمت دوستان
در ساعت 19:13:00 یک صدای بــــــــــــــــــوم از شمال غرب اومد..
اول اکانت پوشر نوب استار کپشو زدیم
فایل پیوست 2109
فایل پیوست 2110
از اونور یک تبریک خیلی خیلی ویژه به مصطفی گرزی..
خوب تونستی دفاع کنی .
اون 20کی شوالیه bidevahshi هم به دردت خورد .
عالی بود .
من نتونستم لینک بگیرم عذر منو قبول کنید.
جایی بودم و نتونستم موقع اتک ها باشم..
فایل پیوست 2107
پاپ دهکده از 1001 به 650 اومد.
تقریبان نصف کاتاها اینسرت شد...
اینم قسمت فانش :D :
فایل پیوست 2108
پ.ن 1 :دیدیم شما بلد نیستین جذاب کنین سرورو گفتم من جذابش کنم :)))
ســـجاد
میبینبم اومدن یه کپی رو صفر کردن که فقط و فقط پارکینگ بوده
حالا چقدر مهم بوده زدنش من نمیدونم اما لطفا الان یه نگاه به اکانت بلک رز بندازین
ببین جمعیت کپش چقدره
دوست داشتی از کراپاشم عکس میگیرم برات ببینی
حالا بشینید تفسیر کنید که مهاجم بیشتر ضرر کرده یا مدافع
مصطفی خان دشتت درد نکنه کارت عالی بود
- - - Updated - - -
آخی همر علی ستاره ها پرپر شد. زود نبود براش؟؟؟؟
نگهش میداشتین شاید یه رکورد میزدین باهاش :D
سلام سجاد جان خوبی داداش یه خسته نباشید باید بهتون گفت به دور از کل کل بازی
دست علی هم درد نکنه با این همری که ساخته بود چه حالا چه ااخر بازی باید میزد فوقش حالا گندم منفی کمتر اذیتش میکنه
به آبجیمون مریم هم تبریک میگم بابت اینکه دوباره کپ رو اوردش بالا .
من خودم نبودم جاتون خالی رفته بودم مشهد موقع اتک ها ولی با این وجود تونستم یه چند جا اینسرت شکن بفرستم .در کل خوب بود یه حالی به سرور دادین . چون خسته کننده و کسل کننده شده بود من به نوبه خودم کلا از این سرور خوشم نمیاد چون بی فایدست هر چی بسازی هر چی بزنی و ...
پی نوشت : بیایین یه حالی به سرور بدیم
MoStafa
سلام مصطفی ..
عزیزم عشقی باش .بزن یا دیوار میشی یا اینسرت یا صفر میکنی :)
همر که نساختی واسه گنده شدن یا واسه شاخ بازی ..
همر میسازی که بزنی ..
پ.ن : علی هدشات همه میشناسن نیازی به رکورد زدن نداره .
مثل بعضیا عقده تو چشم بودن نداره . (مخاطب پلیر تازه به دوران رسیده)
ســـجاد
شما دقیقا درست میفرمایید
ما تازه به دوران رسیده ایم ولی شما از دوره ی غارنشینی بشر تا حالا داری پلی میدی
و شما اصلا طراح این بازی هستی
ولی خدایی یه بار شد تو زندگیت یه پست مودبانه بزاری؟؟؟؟
سلام
اومدیم ببینیم فروم چه خبره دیدیم سوت و کوره :|http://www.pic4ever.com/images/Just_Cuz_06.gif گفتیم یه پست بذاریم ، الکی
حقیقتش یه تعدادی حدود 200کی گرزی با تمام تشکیلات به اضافه 40 50 کی تی کی و 7 کی کاتا و 3 4 کی رم بود که گندم خور اضافه بود :| گفتیم جا اینکه دوستمون بزنه تو دیوار ال استارز ، خودمون بریم بزنیمش :( خلاصه همر رو یه چیزاییشو بک دادیم ، گفتیم یه 100کی گرزیمون دیوار میشه راحت میشیم از دستش اما میدونین چی شد !؟ ====> http://www.pic4ever.com/images/stoneage.gif
فایل پیوست 2130
خلاصه تروپمون تو راه برگشت کلی لاست خورد سر اشتباه محاسباتی ما :| آخه سبـــــــــــــــــــــــ ـــــــز !؟
صبم اتفاقا زود پاشدیم ، گفتیم چه کنیم چه نکنیم ، یه کم اومدیم بخندیم ، رفتیم به کم دیگه گندمای جنوب رو آزادتر کردیم :| میدونم کمه و کلا 7کی هست ، خب بیشتر ازم برنیومد :| شرمنده داداش ، همین ساعتی 7کی در توانم بود :|
فایل پیوست 2131
پ.ن : یه چند روز دیر پست گذاشتم ، هم درگیر بودم ، هم خواستم ببینم این عزیزی که 4 تا کراپ میزنه اینجا رو میذاره رو سرش و عین خیالشم نیس یه همر 50 کی سزار و نصفه نیمه کرده تو دیوارو فقط یه کپ پارکینگ زده ، چیزی میگه یا نه ، دیدم سوسکی در رفت ، اخه میدونین ، اینم فیدر بود :(
پ.ن : لینک دوم که 1کی کاتای دوست عزیزمون هست واسه فان بود وگرنه از دید ما خفت حساب نمیشه
با تشکر
سلام دوستان http://www.pic4ever.com/images/4xvim2p.gif
یه مدت نبودم درست حسابی وقت کافی برای بازی نبود. خوشبختانه وقتم آزادتر شده و باز برگشتم پیشتون دوستای عزیزم :) اومدم دلتنگی هاتون رو از بین ببرم :)
یه گریزی بزنیم به دوستانی که پلن هایی رفتن. خدا قوت که با این همه زحمت خودتون رو میکنید تو دیوار!!
یه گریز دیگه بزنیم به دوستانی که در حال درست کردن ترشی لیته هستن :)
یه سری هم بزنیم به دست اندرکاران عزیز که با ایجاد غارت خودکار،کمک شایانی به بازیکنای ضعیف تر و همینطور دوستانی که وقت کمی برای بازی دارن کردند. http://www.pic4ever.com/images/bliss.gif
سرور که تموم شد یه سری صحبت هایی هست اون موقع ارائه میدم که برخی مسائل روشن بشن و سوالات زیادی پاسخ داده بشن.
تا حالا وقت بالا دادن واندر ندیدم فروم اینقدر ساکت باشه !
آقایون و خانم های محترم . بیاین یه خورده توضیح بدین از سرور . 2 ماهی هست که نبودم و زحمت های اکانت گردن دوستان بوده
فایل پیوست 2142
به به صبح به خیر :))
دم صبحی گفتیم یه 2تا اسکات بکشیم یه خفتی بزنیم .
مثل اینکه جواب داد :))
آخی همرت ناقص شد ؟؟ :)))
فایل پیوست 2143
پ.ن : یه 2تا مولتی دیگه میساختی بد نبودا :))
ســـجاد
سلام سجاد جان کار قشنگی بود ولی همر واسه اونی گه فکر میکنی نیست واسه من بود اینم تقصیر خودم بود که فرستادم اونجا به خاطر مشغله زیاد بازیه دیگه .اخه داریم قاچاقی مغازه میسازیم مجبوریم شب تا صبح کار کنیم به خاطر مشکلاتش کاش میومدن پول میگرفتن میزاشتن بسازیم بازم معذرت میخوام از کل بچه های ساید شرمنده نشد همر ما لانچ بشه خدایی شرمنده .
Mostafa
نه دادا همری دیگه نمونده ولی بازم میشه واندر زد باهاش
همینه دیگه بازی ترا یعنی همین تا دیشب ساعت 2 چک کردم با گوشی ولی باز قسمت ما بود این حرکت
بازم میگم از دوستان ان دبلیو معذرت خواهی میکنم به خاطر سهل انگاری . به خدا نمی دونستم اینجوری میشه . کوچیک همتونم
MoStafa
دشمنت شرمنده باشه مصطفی جان
بازی همینه دیگه
آفرین ، خوب خفتی بود خسته نباشی ، دوست عزیز شما حضور داری نمیگی !؟ اگه دوباره یه جور پست نمیذاری که به دلیل لحن نامناسب پاک شه بیا واسمون بگو همر mr.myth چقدر بود !؟ راستی از عید فطر تا حالا به نظرت 30 تا کپ زدم یا نه !؟ والا یکی که رو اون اکانت برو بیا داشت به ما گفت از شمشیرایی که خفت کردی tk بیشتر داشت :دی ! لینک مارم بذار اگه دوس داشتی ، باز نت یه اقد زد ما اینسرت شدیم :))) یه سوال !؟ ایا سبز پوشان با هم دیگر ارتباط دارن :))) !؟ یا واقعا انقدر پلیر شدی که خفت رو آموزش دیدی !؟ دوست عزیز یادت نره با لحن مناسب پست بذاری :) لحن مناسب !!! بخش کن قشنگ !!! لَح نِ مُ نا سِب !!! به بزرگتر ها هم احترام بذار !؟ این هفته All Stars دیوار نداره !؟ کپ black rose رو نزنیم یه بار !؟ ما که این بندگان خدا که شما لیدرشونی رو داریم واسه بار 2 یا 3 میزنیم ، میگم اکانت kazino دست کیه تا حالا تونسته 3 بار کراپا رو 17 18 کنه =)))) دمش گرم چه پشتکاری :)))) نبینم سایدت 2تیکه شه عمو جون =))) نبینم خودت تنها باشی بخونی من مانده ام تنهای تنهاااااا =)))) غیب نشو دوباره ، میخوام ببینم رکورد چیف شدن با لینک سبز تو دنیا رو چقدر جابجا کردی :)))) رفیقمون میگفت 250کی گرز کشیده بوده =))) میگفت اکانت کامل دست آقای مرلین بوده :))) راستی دفی که اومد تو ده1ت ( منظورم همون 200 250 کی هست ) از چند تا اکانت بود !؟ میخوام یه پلن خوشگل دیگه بهت این سرور یاد بدم ، تارگت بعدیم خودتی عزیزم ! خودتی عشقم :) از این تارگتاس که لانچ میکنم نامه میدم تارگتو میگم =))) در مقابل شما که تجویز نکردم ، ولی فک کنم یکی دو بار تو سایدم بودی و دیدی !!! سعید اسکانیا و علی اکبر رو یادت بیاد :))) فقط فرقش اینه اونا 14 15 میل دف داشتن ، تو با واندر و دف نان کپات سر جمع 1.5 داری تو خوش بینانه ترین حالت ! یعنی اگه یه کم رم و یه 300 کی گرز بخوره توش یهو خالی میشه اونجاها :))))
پ.ن اصلــــــــــی : لحن مناسب دوست عزیز نوجوانم :)
پ.ن : آقا یکی این امار دقیق mr.myth رو بگه ! نگی میفهمم 400کی بوده =))))
پ.ن : میگن یه بنده خدایی از اول سرور تا حالا درگیر یه اکانته و اتفاقا تا حالا 407885 رفته تو دیوارش ! از قضا منم درگیر فرشته هام :))) میدونی که منظورمو :)))
پ.ن : بیایید با لـــــــحـــــــــن مـــــنــــــاســــــب پست بذاریم !!! فحش ندی 2باره 2 هفته نداشته باشیمت ، میخوام بیای آمار اکانت خودتو بدی این سری :))))
با تشکر
- - - Updated - - -
فدا سرت عمو مصطفی ! شرط ببندیم کاتا خالیات بره واندرو 0 میکنه !؟ آقا اون کاتاها و سواره هاش برند شما روش خورده ، فرق داری با بقیه :)
دوستان لطفا بیان لینک بزارن - دوستان اس دبلیو رو میگم
سلام
یه دعا میکنم همه بگین آمین
خدایا این دوستانی که موجب شادی و خنده ما میشن رو ازمون نگیر و تو همه سرورها روبرومون قرار بده
آمین
درود دوستان خسته نباشید:D
اینا روشون نمیشه لینک بزارن بزار خودم لینک بدم مورد اول که هی اسکات میکشیدن هی میدیدن هیچ چی نیتس خیالشون راحت بود میریم صفر میکنیم برمیگردیم:confused:
فایل پیوست 2147
مورد دوم همر یه بازیکن شاخ بود که زیاد شاخ نبود:confused:
در عجبم چرا این همر بدون رم اومده یعنی اینقد مطمعن بودید از پلن؟ یا فقط هدفتون بوس کردن دیوار بود:cool:
فایل پیوست 2149
و در مورد بعدیکه این باید همر اول میخورد تا تلاشش رو بکنه برای پایین اوردن دیوار سپس همر اقای خاص میخورد که نشد که نشد:(
البته نامردا اصطبلمو پایین اوردن باید10 تا گلد لعنتی خرجش کنم بیاد بالا :eek: 10تا برا ما زیاده ها:mad:
فایل پیوست 2150
و اما میگیلی خان:cool:
شنیدین میگن بریم سره اصل مطلب:confused: این همون اصل مطلبه
فایل پیوست 2151
خوب ظاهرا بیشتر از 5تا فایل نمیشه تو پست ضمیمه کرد یه چند تا چیفر دیگه هم بود که شکر خدا چیفم نکرد وگرنه همرم میپرید:D
یه تشکر ویژه دارم از همه دوستانی که محبت کردن و دفاعی فرستادن و همیشه هوای مارو تو سرور داشتن
آرش- عارف- محمد حسین- مریم خانم-عباس-مصطفی و بقیه دوستان که اسمشون یادم نیست
تا دیوار بعدی بدرود
با تشکرات فراوان
محمدرضا SpaRtaN
سلام
یه تشکر ویژه من دارم اتفاقا از همگی ، با این که مثلا زیر 12 ساعت اتک رو یکی هس ، من میرم شام کسی غر نمیزنه :)))
یه خسته نباشید میگم مجدد به این دوستمون که باز یه 48 ساعت نخوابید تا انقدر دیوار بشه مجدد :|
خدایی یه سوال ، یه ربع میام اتک لانچ میکنم میرم ! 250کی گرزی لینک سبز چیف میشه !! بدون یه دونه فیک ! چجوری انقدر دیوار میکنی آخرشم چیف نمیتونی کنی !؟ مردونه رکورد زدی ، تویی که انقدر مدال دوس داری باید بگیم یه مدال بذارن مسئولین واست مثلا بیگ هویج سرور :)))
با تشکر از اینکه دیگه همر علی ستاره های عزیز رو رم و کاتای لخت کردی دوست عزیز ، میدونی رم رو باید برای چی و در چه زمانی مصرف کرد !؟ به راستی چرا تو اتکا از رم استفاده نمیشه :|
این جمله معروف من رو که عزیزان یادشونه ! این بار میخوام واسه یه نفر بگم ، چون هم سایدیاش و سایدش واسم عزیزن ! این نوجوون سوپر پلنر ما ، به راستی از کی ( چه کسی ) رم ( دژکوب ) میگیره !؟ :))))) سوال پیش آمد مجدد !
حالا همه اینا به کنار ، اینو کجای دلم بذارم آخه :)))))
فایل پیوست 2152
پ.ن : آقا من احساس میکنم اگه بیام بگم یه 5کی گرزی خفت شده تو این اتکا ، این دوسن نوجوونمون میاد اینجا رو رو سرش میذاره :))))
پ.ن اصــــــــلــــــــــــــ ــــی : با لـــــــحــــــــــن منـــــــــــــاســــــــ ـــب پست بذاریم !!!
با تشکر
چي ميگي واسه خودت ،تا الان كجا بودي صدأت در نميومد ، از اول سرور نشستي نيرو سأختي با خيال راحت فكر كردي كسي هستي ؟
با خودت چه فكري كردي ؟ در حد اندازه نيستي بخاي بازيه منو زير سوْال ببري ، من به اندازه كافي بدرد سايد خوردم ،هم دف سأختم هم همر ،تو چكار كردي ؟
در ضمن من رو أولد من نيستم چند هفته ، سرور فينال در خدمت دوستان كه اينجا دور برداشتين هستيم ،
برو با هم سطح خودت بازي كن ،اك من در اختيار سايده ،خوشحالم تونستم اك بسازيم كه سايد ازش همه جوره استفاده كنه ،
از بازي هم لذت بردم ، شما بساز ببينم تحرش به كجا ميرسي ،زياد اينجا در مورد من حرف نزن ،يه جوري ميزنمت روت نشه بازي كني ،*
چی چیو واسه خودت میبریو میدوزی ؟
دلنوشته مینویسی ؟ از کارگردانو دست یار نور پرداز هم تشکر کن .
مثل اینکه یادت رفته خودم ریدتو میدادم که همرت لاست نده حالا واسه خودمون شاخ شدی ؟؟
ویرایش توسط MOD anonYmous
ترشی فروشی راه ننداختیم ...
در ضمن مستر . لینکو چرا سفید میکنی ؟
160کی پیاده 30کی کاهن این حرفارو داره میخوای بگم از کدوم اکانت اومد ؟؟
در آخرم ارجاعت میدم به این پست که بدونی چه سروری شاخ شدی !!
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post24773
کاش سرور e1 هم یه کاری میکردی . حداقل 5تا همرت لینک سبز جمع نشه !!!
هیچ کدوم از همرات به لانچ نکشید ..
زیادی دور برت نداره. قرمز آبی مینویسی گل من ..
پ.ن : الو ؟ سلام آقا . خوبی ؟ میتونی یکم دف بریزی اینجا ؟ میدونی چیه یه 8میل دف داریما اما تو صف ساخته .حالا شما یکم دف بده جبران میکنم.. مرسی دمت گرم ( خوب شد Ne بود دف بگیریم ازش ها )
پ.ن : الو سلام . ماهان چرا واسه اینا پلن رفتی ؟ ها ؟ سر 500 تومن شرط میبندم دیواری :)) (فکر کرده همه مثل خودشن علیرضا ایران میاره ) ادعاتو دیگه کجای دلم بزارم :)))
پ.ن : تا دو اتک میاد دست به موباایل نشو . بشین ببین خودت بلدی کاری کنی یا نه :) مبایلو در جای امن قرار بده :)
پ.ن : حال ندارم لینک کنم اتکای سیم ساعتیو که چطور 10کی 10کی تبر کرده تو دیوار :)))
سجاد
فایل پیوست 2154
طرف کل سرور مرتاض و جنگ آموز دربست تو اکانتش بوده یه همر جنگی کشیده بدون رم زده تو دیوار بعد میاد از سطح بازی و حد و اندازه میگه :دی البته منظورم علی ستاره ها نیست علی که قدیمی ترین بازیکن دژکوبه بحثش جداس :دی
پ ن : پژمان Goul Baz چرا جاسوسی میزنی چکار من داری مرد مومن ؟ :دی
پ ن 2 : خبر آمد خبری در راه است :دی
فایل پیوست 2155
پ ن 3: واندر اس دبلیو چرا خالیه ؟ دف بریزید همر برنگرده دیگه گندم دادنش سخت شده
تبریک به بکس اس دبلیو بابت بوسیدن دیوار مهربانی اسپارتان :دی
پ.ن اصلــــــــــی : لحن مناسب دوست عزیزم
باز گریه ت درومد که :))) نیام سراعت لینک سبز چیفت کنم باز :))) نیام سراغت چشم یونیک رو بسز بزنم ازت :))) نیام سراغت با 2تا پست تا خر خره دیوارت کنم :))) نیام سراغت باز بزنی در و دیوار آل استارز :)))) نیام سراغت یه پست بذاری یه ماه بری قاطی باقالیا :))) نیام سراغت عمو جون :)))) تو که اکانت داری عشقم ، جفتمونم میدونیم کدوم اکانت اتحاد ، لینک زردا رو یه چک کن ببینم تو Spartan یه دونه دفش از جایی غیر از 2تا اکانت خودم اومده یا نه :))) پلیر نیستی تو ! بازیت در همین حده ! سپهرو بیار واست لانچ کنه ، یه سوتی دادم حالا ! کل لینکا رو دارم ! بشمار ببینم به غیر از 7تا اکانت اتحادت کپی هس که نزده باشه !؟ تو 72 ساعت یه جور شخم زدم گم و گور شدی ! هنوز که هنوزه جرات نداری بگی حتی چقدر تروپ داشته mr.myth !! کاتاها که خرد خرد خفت شد یه 10 کی ش ! این یکیم که همرش رفت ! چی مونده واست !؟ یه راند میخوای واندر بزنی !؟ شرط ببندیم رو اینکه با کل همرا نهایت بتونی 10تا لول واندر بیاری پایین !؟ شمایی که از داشته هات حرف میزنی و نداشته های ما :))) فازت چیه عمو ! بعد 2 هفته که زرت و زرت زدمت اومدی واسه من ادعا لانچت میشه !؟ مرد حسابی 500 کی گندمخور لینک سبز به باد دادی واسه من ول میچرخی تو فروم !؟ سر یه دیوار به این یکی رفیقتم پریدی !؟ همه آدما دنیا مشکل دارن تو یه نفر خوبی ! لابد این بنده خدا هم فحش داد !!؟ پی ام هات هس که میگی 2 روز نپ ببندیم منو نزن :))) یادته که ! همون شب که نسخه بی نام رو پیچیدم ! به قول علی یه کم تو خلوت خودت فک کن ! درر حدم نیستی :))) اینجا چیزی میگی بدتر سوژه خنده بقیه میشه ! بشین یه حساب کن ببین اصن تو اون تایمی که اسکات کشیدی ، دف میرسه از ش.ش !!! ش.ش ساید خودمونه ! اصن واندر عمو ممد رو 100 میکنیم تا ببینیم کی میخواد حرف بزنه ! یادته گفتم چون فهمیدی جلوم کم میارین شروع کردی جیغ و داد و غیب شدن !؟ لابلای همین پستا بوده که یاداوری کردی ! فشار اومد جنگ یونیک رفت رو اکانت عمو ممد !؟ نکنه میخواستی بدم تو !؟ فشار اومد داشتی از پس حضرت شلغم میگفتی و عوض شد !؟ فشار اومد اسپارتاکوس بهت همر نداد !؟ فشار اومد فهمیدی ممدowldark باهات نیستو کلی ایسگات کردیم :)))) بچه جون خیلی مونده برسی ! خیلی خیلی مونده ! بسه انقدر دروغ به رفیقات نگو ! انقدر بهشون نگو آرش تنهاس ! اسپارتان اگه دست تو بود چرا اومدی دنبال چیفش :))) اسکرین شات دارم ازت 1000 تا :))) یه گروه 10 نفره داریم ، یه پست در میون اسکرین شاتای توئه ، زمینو گاز میگیریم :)))) شانس اوردی 4 تا بازی بلد رفتن که تو یه نفر بشی لیدر :)) لیدری که تا دیروز just for sw بود و به ما میگفت نزن مارو ، الان رفته NE شده just for friends :))) یهو میزدی Just For Flag :))) ببینم برنامه چه طوریاس !؟ پارکینگ و دف میکشی همر واست یه پلن لانچ میرن ! یه بنده خدایی میگفت انقدر زنگ زد این سجاد و اصرار کرد و رو مخم رفت که مجبور شدم لانچ کنم ! از اونجر فیک اومد بنده خدا رو انقدر ضله کردی تا پس داد :))) بس کن عمو ! من جات باشم همین 4 تا همر و کاتایی که مونده واست رو خفت میکنم نذارم باز All Stars یک هجوم شه :)))) نکنه اصن همر علی هم سر همین قضیه زدی :))) راستی ، علیرضا دوست منه ، در واقع توام میتونستی باشی ، اونم همون سرور 10 با من بود ، ولی اختلاف رو نگاه کن ! البته متاسفانه l1 تقریبا یه تیم خوب رو داره لیدری میکنه و نشد یه پلن مشترک با هم بریم ، آخه مرد حسابی من اگه تایم داشتم که این همرا به دیوار شدن نمیرسید ، خوبه خودتم میدونی ، بازم میگم ، خوبه نت من یه جفتک انداخت باز 4تا اینسرت بزنی ، مبحثی که هست من همه اکانتاتو دقیق میدونم چی تو کجاشه ، ولی تو حتی یدونه آمارم نداری ، چه حسی داره !؟ یخ بدم باهاش !؟ =))) مطمئن باش از اون همری که تو ذهنتو تو اکانتایی که شدن دغدغه ت ( :لول )) یا خیلی خیلی بیشتر همر دارم ، یا خیلی خیلی کمتر ! ولی زیاد نگران نباش ، آرش قدیم نیستم =)))
پ.ن : اخلاق و مرام و رفاقت رو که باختی به کنار ! این طور باختن تو بازی چه حسی داره :))) مدال دوس داشتی نه =))) !؟
پ.ن : ریپلایت نکردم به 2 دلیل ! 1- از این جوی که بهت دادیم بیشتر دور برنداری ! 2- الان میان دوباره پستتو پاک میکنن مال می پاک نشه !
پ.ن اصلی :آقای محترم با لحن نا مناسب پست نذار :)))) باید یه سن و سال تعریف کنن واسه دژکوب ، لااقل فرومش به نظرم ! به نظرم تا وقتی به سن رای دادن نرسیدی پست هم اگه نذارن بذاری که این جور بی حرمتی ها صورت نگیره خیلی خوب میشه :)))))
ســــــــــــــــوال مــــــــــــــــــــــاه : همر mr.myth چقدر بود :-؟
ضمیمه سوال روز :
فایل پیوست 2156
مگه داریم ســــــــــــــــــــــــ ـــبز
با تشکر
لطفا قوانین رو رعایت فرمایید
نقل قول:
2. قوانین ارسال پست و تاپیک
2.1- کاربران سايت مي بايست در هنگام ارسال پيغام در کلیه محیط های انجمن اعم از تایپیکها ، چت باکس و پیغامهای خصوصی از کلمات مناسب استفاده نمايند. در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي ، توهین ، تمسخر و فحاشی به كاربران ديگر ، مديران و مسئولان سايت با كاربر خاطی حسب مورد و سابقه برخورد خواهد شد و ضمن حذف پست جرائمی از قبیل امتیاز منفی ، بن موقت یا دائم بر اساس تشخیص مدیران اعمال خواهد شد .
تبریک محمد رضا جان بابته دف قشنگت
البته باید اینو هم در نظر گرفت که موقع اینجور لانچ ها که بدون کاتا همر جولو میزنن تو این تایم و این شرایط سرور باید
چکمه کوچیک تو دهکده باشه
تا مدافع تایمش کمتر باشه برای جمع کردن دف ولی همینطور که دیدید کم تجربگی کرد لانچرشون و تشخیص ریل بودن
اتک سخت نبود زیاد و راحت می شد فهمید که اتک ریل هست
اگرم آرش تشخیص نمیداد ازش ناامید میشدم :دی :))))) (الان آرش زنگ میزنه فحش میده ... :دی :)
حالا ناامید نشن دوستانمون تلاش کنن بالاخره یه روزی موفق میشن :دی
آقا همین الان از اتاق فرمان اشاره کردن که اتک چیف بعدی از اکانت میثم ، فردا ساعت 11:27:37 میخوره ، این دوستمون که خیلی تاکید دارن رو اتک های سیم سکند مثه اینکه لانچای سیم فقط دقایقش منظورشه ، ساعت و ثانیه ش زیاد مهم نیس :)))) بگم بقیه بیان لانچ کنن !؟
فایل پیوست 2158
فایل پیوست 2159
خیلی خوبی دوست نوجوان من ، خیلی ، اینکه همه رو مسخره میکنی خوبه ، باز یکی یه چی بلده میاد اینجا شلوغ کاری میکنه ، من نمیدونم تو با چه اعتماد به نفسی میای از پرو پلیرایی مثه آل استارز انتقاد میکنی و میگی نوب استارز :)))) یه دور دیگه بریم کپ بلک رز !؟ ده7شونم خوبه ، 2 هم که اسکات کشیدی :))) تو همرا هیچ کیم 300 400 کی دف نبوده :)))) واندرمونم خالیه ، توام لانچری ، منم اونیم که بلد نیستم لانچ کنم !!!
ســــــــــــــــــــوال ماه : به راستی که همر mr.myth چقدر بود ( لینک سبز )
اما برسیم به !
الووووووووووووووووووووووو وووووووو
با تشکر
سلام استاد بزرگ تبریک میگم حرکت زیبایی بود :cool:
داش محمد به ماهم از اینکار لطفا آموزش بده
راستی استاد از گاوداری چه خبر پولدار شدی دیگه به ما محل نمیدی استاد:(
- - - Updated - - -
سلام
داش چطوری میگم این همرو از کجا اوردی اخه من ندیده بودم توضیح لطفا
طرف سرور l1 بازیو ول کرده رفته به این گفته من k1 هم بازی نمیکنم .
اینم اومدی همری که روی لاست بوده و هیچ شارژ هم نشده باهاش کتیبه منحصر هم کلین شده چیف کرده
اونم ساعت 5 صبح زده ساعت 6 خورده .
سطحت در همین حده بیشتر از این چیزی بلد نیستی ..
مثل اینکه یادت رفته اولین پلنت روی اکانت s.o.s اونم دف ساز :)))
چالش : پلن تونستی بری 72 ساعتی بعد بیا اینجا ادعا کن .
پ.ن : پستت خیلی زیاده کلا انتقال داده شدی (دایورت)
حالا هی بیا پست بزار :)
ســـجاد
- - - Updated - - -
سلام فراری
تو هم اومدی بری بچسبی به یه سایدی که شاخ شده ؟
تو نبودی میگفتی آرش عرضه پلن زدن نداره همه پلنارو فرشید با زاووش میزدن سرور 10 ؟؟:)))
تو نبودی واسشون رپ مینوشتی تو پروفایل ؟ :))
چیشد ترسیدی حذف کردی یا تایم نداشتی ؟؟
کاراکتر همتون مشخصه سرور L1 میبینمتون حالا همتون هستین ...
عجبا
- - - Updated - - -
مثل اینکه فشار تو زیاد رفته بالا :))
لحن مناسب عزیزم .
ما یه جا دیگه زدیم تو چرا فشار میاد بهت ؟
عجیبا غریبا :))
من گفتم آرش عرضه پلن زدن نداره ؟ :)) گفتم سرور 10 90% پلن ها و لانچ هارو فرشید خدا بیامرز میزد و بعدشم اسمی از زاوش نیاوردم من که اضافه میکنی
چون من اون زمان اصلا زاوش رو نمیشناختم و تایم واندر بود که با زاوش سر جزو تیم هولدری بودش آشنا شده بودم و اون تایم هم کل سرور به جزsw بیابون بود:|
منو آرش با این که اول سرور ساید مخالف هم بودیم ولی این جریان فقط مال تو بازی بود و ربطی به جریان بیرونمون نداشت
آلانم شما سعی نکن میونمونو بهم بزنی :))
نکته بعدی مال پروفایل نویسی هست که اونم اون تایم واسه تیم فشار se بود :))
نکته بعدی اینه که به دلیل نداشتم تایم حذف شد اکانت حالا تو میخوای هرجوری فکر کنی اصلا برام مهم نیست میدونی چرا ؟ :))
چون تو همونی هستی که با رفیق گرامیت بعد حذف اکانتم اومدی گفتی تو میری آمار میدی به ساید nw :))
بنده ی خدا تو ساید sw همه همه 10 تا پلیر درست حسابی نبود ناصر اینارو من آورده بودن اون سرور که بعد حذف شدن اکانت من اونا هم ول کردن حالا با این
شرح حال من شدم آمار بده :))
بعد نکته جالب تر میدونی چیه ؟ :))
اون یکیه دیگه که قدیمی ترین پلیر آی آر هست و 568 تا سرور سابقه تو کام و ... اینجور جاها داره بحث لانچ که شد رفته سرور فینال :))
جفتمون میدونیم انقدر با دقت میخونی پستا رو کلمه لبه کلمه شو حفظ شدی و خوابشو میبینی :))) آخه شمایی که نوب نیستی ، وقتی یه ساعته میام چیفت میکنم ، توام یه ساعته میتونی بیای :))) خب تو بزن =))) پلن 72 ساعته !؟ دیوارا رو میگی !؟ چیفر یه ساعت دیرتر خورد رو میگی !؟ آل استارز !؟ کدومش !؟ اسپارتان !؟ پارکینگ با دیوار کردن 3تا لنگه دمپایی !؟ mr.myth مهم نبود !؟ اگه اینجا اسکرین شات پی اماتو بذارم که داشتی میسوختی و میگفتی که این از یه جا امار داشته ، آی این آرش این طوریه ! چجوری زد ، 250 کی گرزیمون پرید :)))) اینا رو بذارم اینجا ، مردونه ول میکنی این سرورو !؟ یا ول نکن بذار ما شتد باشیم ، جاش جلو همه بیا عذر خواهی کن ، اصن عذر خواهیم نکن ، بیا آمار دقیق رو بده ، اکانت ولت 7کی کاتا داشت !؟ اسکات که داشتم دیگه :))) 3و خرده ای رم هم مال همون همر بود که رو لاست بود !؟ 50کی تی کی چی !؟ ببینم ، چجوریاس همراییت که ول نیستن و این همه پرو بال میدی بهشون هنوز 200کی گرز نشده اون وقت این که ول بوده و دیگه داشتین همه کتیبه ها رو خالی میکردین باهاش 250 کی گرز داش !؟ حاجی نخندون ما رو ! این طوری کنی میرم دنبال فرشته ها ، میرم تو آسمونا :))))
ممد راس گفته ، من هنوزم میگم پلنر نیستم ، دف کورد چرا ، اینسرت ، مخلصم ، کانتر ، حرف ندارم ، ولی پلنر نیستم ! نکنه تو هستی :)))) چیفرات فردا نخورن همرت امروز خورده ، میگم نکنه رم و کاتای old man هم تو راهه :))) تایم بندیت اشتباه بوده !؟ دوستات نیومدن واسه لانچ این سری !؟ قول میدی فیک بذارم زنگ نزنی التماس که ریل کجاس !؟ قول میدی پلن چند منظوره برم نگی 2 روز بیمارستانم نپ ببندیم !؟ شرط ببندیم رو لینک سبز همر خودت =))) اگه نمیای بگی اونم فیدره =)))) میخوای 5تا گزینه بدم هر کدوم رو خواستی بگو میزنم ، قبول !؟ لینک سبز !؟ شرطی :))) ممد راست گفته ، من پلیر نیستم ولی اینا اگه حذف کردن به خاطر وجود با برکت تو بود ، وگرنه این بنده خداها من جنازه مم باشه با انگیزه کنارش ادامه میدن ، مگه مردم دیوونه ن بشینن یه سال بازی کنن همر رومن و بدون رم و کاتا اونجور بزنی تو دیوار ، تایم جنگ آموزو مرتاض سایدتو در بیار ببین ، از وقتی کتیبه ها اومد یعنی 3ما و 20 روز شما زحمت کشیدی مرتاض و جنگ آموز رو رو یه همر رومن که واقعا هم موثر ترین رومن جنوب ( دقت کن موثر با بزرگترین همر فرق داره ) رو کردی تو دیوار ! اونم واسه هیچی ! پشت بندشم یه دمپایی دیگه کردی دیوار ! تازه کل سایدت 4 تا 3 چیف داشته که 2تاش تو یه اکانت بود که علنا یکیش از بین رفت ( قصر میخوای 20 کنی باز این تایم :))) !؟ ) بعد میای اظهار فضل هم میکنی !؟ مسخره هم میکنی !؟ عمو چیفرت یه ساعت دیرتر از پلن رسیده =)))) در مجموع ج.ش و ج.غ ، 49 تا کپ ، کراپاش کامل خورده ! یه بیگ همرت چیف شده ، یه ده با 140 50 کی دف لینک سبز چیف شده ، چشم یونیک سبز رفته ، چکمه یونیک اونطور ، همر رفیقت بد تر از mr.myth کل ساید 1.5 میل دف ! 3تا همر واندر زن که کل 3تاش یه راند میتونه بزنه ، علنی همه چیو باختی ، واسه کی میای جو میدی تو فروم !؟ :))))) 2میل جاسوس و کاتا پیدا کن بزنی وگرنه مهاجمم مال آل استارز هس ! همونی که خیلی داغ به دلت گذاشته گویا ! این سرور چه پیامدی داش واست !؟ که از just for sw بشی just zire parcham که بتونی بری تو فروم :)
راستی آل استارز از لحاظ سنی و فنی از شما بزرگترن ، لطفا به جای خطاب کردن (( تو )) از واژه محترمانه (( شما )) استفاده کن ، البته نباید گله مند شد ، سنت ایجاب میکنه دوست نوجوان من :)))
پ.ن : علی گرین خبر خاصی نیس ، والا اشتباه گیر اوردم ، یه فیدر بوده که چون سر ریز میشده گویا خرد خرد تروپ ساختن توش ، بعد شده 200 300 کی گرز و 40 50 کی تی کی و 7 8 کی کاتا و 3 4 کی رم ،روش پلیر نبوده اکانت ، همه ش هم رو لاست بوده ، وگرنه 3میل گرز داش حد اقل =)))) واندر زنم نبوده ، احتمالا کاتا ها رو میخواستن مثه old من بدن اکانت tramadol خفت کنه تا بلکه نذاره All Stars یک هجوم بشه ، ما که کارمون فیدر زنیه ، این سوپر پلنر کبیر فقط بلده دیوار کنه ، هر از چندی میاد یه 300 کی دیوار میشه ، یه ماه غیب میشه ، البته این بار یه ماه غیب شه برگرده سرور تموم شده :))) عشق منی علی گرین ، دنده نده اذیتشون کنم :))))
پ.ن اصــــــــلـــــــــــــی : من از مدیران عزیز خواهش میکنم این دوستمون رو به دلیل لــــــــــــحـــــــن نامنـــــــاسب کاری نداشه باشن و بن نکنن ، این آقا دنبال عدم پاسخگویی میباشد :)))))
پ.ن آموزنده : وقتی پستای یه نفر رو نمیخونیم ، یا بهتر بگم ، حرفای یه نفر رو گوش نمیدیم ، نیایم جواب نشنیده ها و نخونده ها رو بدیم ، و اگر میخونیم انقدر دروغ نگیم ، همین طور به بزرگتر ها احتراام بذاریم :))) اونم به کسایی که تو بازی وقتی 12 13 سالمون بوده لیدرمون بودن و ما بازی ازشون یاد گرفتیم و mmهای آموزشیشون رو میخواندیم ! نقطه سر خط :)))))
با تشکر