سلام
در وحله اول یه تشکر میکنم از تمام عزیزانی که تو شبکه های اجتماعی و اس ام اس ما رو شرمنده خودشون کردن ، خدا همه رفتگانتون رو بیامرزه ، ایشالا تو شادیاتون جبران کنم ، دوستانی هم که روزه میگیرن ما رو سر سفره افطارشون یادشون نره ، یه فاتحه ایم بخونن که ما رو دیگه واقعا رو سفیدمون کردن !

اما اصل مطلب : بازی واسم سالای ساله که مرده ، سال 91 !!! زندگیم کلا دگرگون شد ، همه چیش ، 14ام هم سالگرد فرشید خدا بیامرز بود ، یه روحش شادم بگیم به فرشید عزیزم ! معادله بازی واسم خیلی ساده س ، بازی میکنم که با امثال عارف و علی و مریم و ممد و سهیل و حمید و سعید و عباس و حسین و ... و همه عزیزانی که روحیه م خوب نیست و از قلم افتادن در ارتباط باشم ، وگرنه ، نه سنم به این دوستمون که هر بار پست میذارن میبینم به دلیل توهین پاک شده میخوره و نه انگیزه دارم تو بازی دنبال چیز خاصی باشم !
نمیدونم کیا منو قبول دارن یا ندارن ، ولی اونایی که منو میشناسن میدونن که دروغ نمیگم ، حتی بدترین و زشت ترین کار دنیا رو هم کنم پاش وایمیسم و میگم اگه کاری بده نباید انجام داد ، وقتی انجام دادم یعنی از دید من درست بوده یا منفعتش به ضررش میچربه ، اتک که دیشب رو آل استارز لانچ شد ، حسین در جا نامه زد رو اکانت من ، خواب و بیدار بودم ، گفت زنگ بزن ، زنگ زدم گفت اتک رومونه ، پی ام بده ، خلاصه ما رفتیم تایم و دیدیمو گفتیم بلا استثنا رعده و البته شوالیه علی ستاره های عزیزم ! کاری به تعداد دف ندارم که مثلا 200کی نبود ، ولی 4کی پالادین و 10 کی پیاده گول و تنی چند کی نیزه دار هم تو ده 2 آل استارز بود ، من تا 15مین قبل لند اتک old man رو اکانت بودم ، بعد به حسین گفتم بپا شاید اتک علی بوده از قبل و شاید کاتا داشته ، چون بین 2تا اتک 2دقیقه فاصله بود گفتم ریسورس بفرسته و خزانه لول1 کنه که اتک بعدی نیاد کتیبه ببره ! حسینم رو اکانت بود ، ولی نکته و قسمت جالب قضیه فقط و فقط حضور 3کی و اندی محافظ تو ده شد و اینکه ده 2 از گریز برداشته شده بود ! حالا این وسط 100 % بچه های خود آل استارز مقصرن که پسوورد رو لو دادن حالا به هر نحوی ، میتونه پس جانشینی باشه ، میتونه پسوورد تو یه نامه رو یه اکانت باشه و ... هر چی ، مقصر خودشون بودن ! ولی سوال اینجاس ، آیا واقعا این سرور ارزش داره !؟ و سوال بعدیم ، آیا من نمیتونستم پسوورد اکانتای اصلی رو داشته باشم تو سایدای دیگه یا نه !؟ یا مثلا پسوورد داشتم و شرافتا حتی نمیتونستم یه لاگین کنم یا خیر !؟

بگذریم ، در کل من که یه نفر رو یادم نیس کجا بوده و کی بوده ! ولی قاعدتا خود بچه های اکانت گریز برنمیدارن تو نان کپ یا دف بک نمیدن قبل لند اتک دوست من ، بازم میگم 100% خود پلیرا مقصر بودن که پس لو رفته ، ولی لااقل به شعور بقیه توهین نکنیم ، اصلا کار زیبایی نیس ، دمت گرم نوش جونت ، ولی بدترین کار تو دنیا توهین به شعور مخاطبته ، قاعدتا یه نفر که اون 2تا اکانت رو لانچ کرده این کار رو میتونسته انجام بده ، پس بیایم به شعور هم توهین نکنیم ! و اتفاقا قسمت جالب و قشنگ داستان اونجاییه که باز هم رو آل استارزی لانچ میشه که از اول بازی کلا یه نفر که یه ساید دستش بوده همه پلن دیواریا رو زده روش ! ما که از اولم دورت نبودیم ، حتی دیدی خودت سرور جدید که رفتیم تو همین سایت به خاطر کوچک پنداری هایی که انجام میدادی چی شد برخوردم ، ولی این طوری خیلی راحت همه از دورت میرن ، لزوما فقط برد تو بازی نیس که آدما رو دورت نگه میداره ! مگه من تا حالا نباختم !؟ مگه من به قول خودت بد دهن نیستم !؟ مگه من به قول خودت آدم بده داستان نیستم !؟ تا حالا این سوال رو از خودت کردی پس چرا همیشه دوستام باهامن !؟ یا هر سرور که میرم 4تا دوس پیدا میکنم که همه جوره واسشون مایه میذارم و اونام مایه میذارن !؟ نه عزیزم ، فقط به برد به هر قیمتی نیس !!!

پ.ن : یه بار دیگه تشکر میکنم از همه عزیزان ، تاج سرمین همتون ! واقعا دوس دارم از خجالتتون دربیام !

پ.ن بی ربط یا شایدم مرتبط : همه مشکلا از جایی شروع شد که ، دوزاری فکر کرد تراوله !!!

با تشکر