دقیقا همینطوره باز سرور های 3x و 1x اتخاراتش ارزشمنده و روی Total خیلی تاثیر داره اما سرور اسپید که روی Total تاثیرش خیلی ناچیزه گلدشم که دیگه ناچیز بشه ارزش بازی کردن نداری
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا جایزش نسبت به زحمت بچه ها کمه
با سلام
نسبت به هزینه ای که یک بازیکن میذاره جایزه اش کمه
بعدش بین سرور ۱۰۰۰ و ۵۰۰ و ۲۰۰ نگاه کنیم
باید ترتیبی داشته باشه
مثلا سرور ۱۰۰۰
۷۰۰ گلد
و سرور ۵۰۰
۵۰۰
وسرور ۲۰۰
۴۰۰ گلد
منصفانه است
با سلام
نسبت به هزینه ای که یک بازیکن میذاره جایزه اش کمه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام
امیداورم با اضافه کردن جایزه بازیکنان بیشتری پلی بدن
سلام خدمت بچه ها و مدیران عزیز . من خودم به شخصه 500 و دویست بازی نمیکنم ولی اطلاعات کامل از سرور های اسپید دارم. هزینه ها و خرید های گلد و هزینه های دو سرور هزار و 500باهم برابر هستش. پس دلیلی نمیبینم که گلد سرور 500کمتر باشه . بنظرم کم بودن گلدش نه تنها موجب فرار از سرور 500میشه که هیچ ، برای صاحبان سایتم ضرر داره چون میتونن همون سود زیادی که از سرورهای هزار میکنن ، از 500 هم بکنن
- - - Updated - - -
سلام دوست گلم . والله این سرور 500و 200بمن ربط نداره ولی درحین خوندن مطالب بودم ک به حرف شما رسیدم . واسم خیلی جالب بود . خاسم چند نکته رو بگم اگه ناراحت نشی.
اول اینکه اگه شما از پلیرای اسپید پایین هسین مثل خودم ، پس خوب بازی رو میفهمین . پس باید بفهمی ک درسته شما یک سال بازی میکنی ولی این دوستامون دارن یکسال رو توی یک هفته بازی میکنن و فرصت بلند شدن ندارن . پس هرگز زحمت کسی رو زیر سوال نبر چون هیچ فرقی نداره . بعدشم اینکه این ک میگی ازسرتون زیاده هستش، اصلا خوب و قشنگ نیست و نشان میده که زیاد توی جامعه نبودی که فن بیان رو یادبگیری و بهت پیشنهاد میدم کمی درجامع حضور پیداکنی و یکسال یکسال نشینی پشت بازی دژکوب که بقول خودت پدرت دربیاد.
بعدشم آیا شما یکسال بازی میکنی ک فقط اون 500تا سکه رو ببری ک اومدی این بخش و اینجور میگی ک نباید به این دوستان ک یک هفته بازی میکنند، گلد بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اینجوره من مشکل گلدت رو حل کنم ک دیگه انقد عصبی نباشی براش . بازم امیدوارم ناراحت نشیا . فقط خاستم بحرفیم باهم.
و نکته آخر اینکه از ایمیل شما مشخصه ک زیادم سختی نمیکشی، پس خودتو ناراحت کن و سعی کن توی زندگیت به موقع بحرفی و باادب.
ممنونم ک حرفامو گوش میدی و میخونی.
ببخشید سر بقیه بچه هارو درد آوردم.
راستی فک کنم J1 بودین شما . من اکانت Marlborooo بودم که الان دست هم بازیم مصطفی استورم و ناصر هستش. پس ناراحت نشو از حرفام :)
مهیار
با سلام دوستان من بابت ادعای حرفم که 1000 گلدی نمی خواد یه اک تو سرور 1000 قبلی ثبت نام کردم و دادم دست دوستام
خوب چیزی که جالب بود اینه که من نه گلد خریدم نه وقت گذاشتم اما تو اتحاد برنده بودم و 600 تا گلدم جایزه بردم :d
قصد کم جلوه دادن سرورای 1000 رو ندارم اما واقعا منصفانست .
انتی آدمینز:
فایل پیوست 1908
شادزی مهرافزون
من همون شخصی هستم که داخل سرور 1000 واندر 100 کرد برای 100 کردن یه واندر 180 هزار تومن توی یه سرور 1000 خرج کردم شما هرموقع خواستی بیای واندر 100 کنی توی یه سرور و درست پلی بدی و بیگ همر بکشی و پوشر بکشی و به دفساز گلد بدی که بیان برات بازی کنن اون موقع حق داری بیای راجب سرور 1000 نظر بدی پس کلا نظر شما دررابطه با این مساله به نظر من اصلا قابل قبول نیست مخصوصا وقتی به سفارش میثم ایمپریال داخل اتحاد برنده میای و 600 گلد میبری .
سلام
علی این دیگ نامردیه زمانی ک یکی کثل من میاد گلد میزنه دف میکشه پوشر میکشه نیام اتحاد و کسایی مث این اقا برن اتحاد
این دیگ خیلی نامردیه
دوستمونو به قول یکی از دوستان چون بستاش دو رقمی نشده ریبلای نمی کنم
من حقایق و چیزی که دیدمو گفتم حالا بماند ( همین میثم اینا از بلیرای 1x هستن و فکر نکنم اونقد خرج کردن چه بسا تاثیر گذار ترن بودن ) در کل وقتی میشه با هزینه کمتر از اینم برد چه دلیلی داره کسی مثل شما خرج کنه . مثل این میمونه بخوای برایدو 200 میلیون بخری;)
شادرزی ولی مهر افزون
دوست عزیز من نرمال هم بازی کردم و میدونم وضعیتش چطوریه اما شما نمیتونید این مقایسه رو انجام بدید ، شما بهتره خودتون از خود میثم و یا نوید بپرسی که چه فشاری به آدم میاد وقتی که میخواد داخل سرور1000 درست بازی کنه نه اینکه یک تک ده بکشه منابع رو سطح 20 کنه و فقط داخش نیزا دار یا سرباز پیاده شارژ کنه و به سفارش دیگران داخل یه اتحاد بیاد !
هزینه ای هم که گاهی اوقات توی سرور 1000 صورت میگیره حتی گاهی خیلی بیشتر از این مبلغی هست که گفتم نمونه اش امیر پرشین هست که رنک 1 سرور هزار فکر میکنم سرورای نرمال اکانتاش بوده دیگه خودتون میدونید چطوری خرج میکنه نیازی نیس بگم . خرجی که من توی یه سرور میکنم 1 دهم خرج اون هم نیست و یا خیلی افراد دیگه . حالا شما بگو پستای من توی انجمن دورقمی نشده اما واقعیت همیشه قبولش سخته ضمنا نوید فکر میکنم نزدیک 3ک خرج کرد اگر اشتباه نکنم اما میثم رو اطلاعی ندارم .
ممنون از توضیح خوبت علی جان . اگه توجه کنی دقیقا قبل پست ایشون ، من پست گذاشته بودم و گفتم ک قبل حرفیدن کمی فکر کنیم و اوضاع و شرایط رو بسنجیم ولی انگار تاثیری نداشت. البته مشکل رو میدونم چی هستش . مشکل این هست ک دوستان دوست دارین همدیگر رو تخریب و خراب کنند و ب فکر حمایت اطرافیان خود نیستن . این دوستمون میگه بدون خرج اومدم اتحاد ولی این رو نمیگه ک اومدنم بخاطر سفارش و دفساز شدن برا فرد دیگر بود وگرنه با چیزی ک من دیدم ، جایی در اتحاد نداشتن . بازم شرمنده در بحثی شرکت کردم که ب من ارتباط نداشت.
- - - Updated - - -
منظورم این پست بود.. ای کاش کمی ب حرفای دیگران احترام بذاریم وقتی ک درموردش اطلاعات نداریم و فقط و فقط ب فکر تخریب دیگری نباشیم حتا اگه تخریبمون زیر ادبمون پنهان شده باشه . امیدوارم ناراحت نشی رضاجان
پاینده باشی
درود علیرضا جان
علی جان من منکر زحمات بچه های اسبید نشدم و نخواهم شد .اگه شما از اول دنباله رو بستها بوده باشید من تو اولین بستم اومدم گفتم باید جوایز سرورهای 200 زیاد بشه اما بشرطی که مال بقیه سرورا هم به صورت عادلانه افزایش بیدا کنه اما متاسفانه چند تن از دوستان با نحوه بد نگارششون باعث شدن مسیر تابیک به اینجا کشیده بشه .
علی جان من اسبید باز نیستم و تمایلیم ندارم 1000 بازی کنم چون واقعا برای من که وقت آزاد زیادی ندارم سخته . چند روز بیشم میثم گفت رضا می خوام برم 1000 گفت بیا برام یه اک بساز ; منم گفتم با این کار منم یه گشت تو اونجا میزنم ببینم چطوریه ... بگذریم .
در ضمن من با اسم خوذم ٍ ثبت نام کردم و حتی افتتخاراتمم باز بود یعنی با توجه به بستهایی که تو چند روز قبلش گذاشته بودم می تونستید تو اتحاد راه ندید
چون نه گلدشو من برداشتم و نه افتخاری برا من که 1000 باز نیستم داشت.(مارک کردم سو تفاهم نشه).
در کل من یه بحٍثی کردم برای کل بلیرای این سایت تا همه تو هر سروری یه چیزی گیرشون بیاد اما بعضی از دوستان از ترس از دست دادن منافع خودشون مانع این کار شدن.
علی جان بابت بردتونم تبریک میگم به تیمتون و آرزوی موفقیت براتون دارم
و(ب.ا.ام under taker )
در جواب یه مخاطب خاص هم باید بگم شما اگه از آخرین کتابی که خوانده اید،
یا آخرین باری که مسواک زده اید
24 ساعت می گذرد
لطفا کمتر صحبت کنید
اگرم چیزی نوشتم که ناراحت شدین عذر خواهی میکنن و دیگه هم این تابیکو دنبال نمی کنم .
با امید موفقیت برای همتون چه تو بازی و چه تو زندگی
شاد زی مهرافزون
همین که شما میای دژکوب بازی میکنی رو حساب رضاخان وگرنه فکر نکن خبریه
- - - Updated - - -
شما همونی بودی که بعد از سه هفته فرار کردی از j1 ؟ آره خودتی. می دونی چرا رفتی چون مال نرمال نیستی. بهتره یه نگاهی هم به افتخارات ایمیل خودت کنی!!! همش اسپیده
تو همون سرور نرمالی که شما در رفتی ما هنوز هم هستیم . تازه میلم ندارم تو j1 . پس 500 تا گلد جایزه رو هم نمی گیرم. ولی اگه میشه شما گلد بدی ممنون میشم.
- - - Updated - - -
ببخشید من تو 3000 نفر اول بهترین پلیرها گشتم شما نبودی؟
راجع به رنک رضاخان صحبت می کنی؟
در ضمن رنک یک سرور 1000 هم اومد از ما میل خرید برا اتحاد برنده سرور h1 . شما که دیگه جای خود داری.
رجوع کنید به کلوپ اسطوره ها
سرور 1000 مگه جایزه گلدم داره؟؟؟؟؟ بابا ما یه سال بازی میکنیم این همه تلاش این همه گلد 600 تا میدن فقط جایزه!!!! 1000 واسه یه هفته مگه بیشتر طول میکشه؟؟؟؟ بابا بیخیال
درود
مصطفی جان و سایر دوستان وقتی کسی رو نمیشناسین در موردش قضاوت نکنین
مهیار از قدیمی های بازیه حداقل من از سال 89 میشناسمش! اکانتش توی سرور 6راند 2باهاش واندر شمال غرب رو چیف کردیم!
[CENTER]http://8pic.ir/images/7aasdqvkkxafzs9mbrc1.jpg
سربلند،پیـروز ودنباله دار باشید.
درسته
منم با اینکه تو سرور حضور نتداشتم منتها در جریان بودم ک میخواستن واندر رو خودشون بزنن بیاد زیر سطح 90 و شمارو اخراج کنن
با پا در میونی بعضی دوستانتون اجازه دادن بمونید تو اتحاد
- - - Updated - - -
بلی
و البته محض اطلاع دوستانی ک ارزش پلیر رو ایمیل و افتخارات میدونن
این سومین ایمیلی هست ک مهیار داره از صفر روش بازی میکنی و ایمیل های قبلیش رو اگه اضافه کنی ب اینا ، بر اساس تفکر mostafa-bi nam ک روی افتخارات متمرکزه ، اصلا نباید در موردش نظر بده
ولی من خودم مخالفم
نظر همه عزیزه
حتی همین شخص mostafa-bi nam ک نمیدونه اسپید چی هست هم نظرش محترمه
درسته که مهیار جنگلی چند سروری که توی 50 به صورت جدی حضور داشتیم تقریبا جلومون بازی میکرد ولی خارج بازی رفیقیم و واقعا پسر گلیه و بسیار با ادب و یا فرهنگ
ام در مورد 1000 چندین بار به کمک دوست عزیزمون علیرضا vip رفتیم و از نزدیک شاهد استرس و فشار ناشی از سرور که روشون بود,بودیم و واقعا تایم آنلاینی بسیار بالایی میخواد بازی کردن توی همچین سرور هایی با سرعت بالا , درسته شاید پلن هایی که توی سرور های سرعت بالا زده میشه از نظر ما نرمال بازا حرفه ای نباشه ولی 100درصد استراتژی بازی و همچنین گلد خرج شده توی این سرورا بسیار مهمه
من چند بار گفتم بازم تاکید میکنم که به هیچ وجه اسپید باز نیستم ولی پیشنهادم به تیم مدیریت اینه توی تابستون امسال سرور اسپید با جایزه ویژه برگزار کنن
ممنون از دوستان که بمن لطف دارین . دوستمون مصطفی بی نام عزیز صحبت هاش بسیار عجولانه و بدون فکر هستش و فقط به قصد تخریب پیام میده و برای همین بقول معروف بهترین جواب سکوت هستش!!
فقط خواستم بگم در سرور J1 همین الانم اکانت marlborooo داره لرزه میندازه به جون سرور..
پس فراری انجام نشده گلم و باید بگم ک من رفتم ازونجا چون وقتی ک هرتاپ رنک دوغارت بودیم با کارهای کثیف پسورد اکانت های دوستان رو عوض کردن و بازی رو بطور ناجوری ب فساد کشیدن..
سربلند باشی عزیزم
- - - Updated - - -
ممنونم از شما استاد.
خاطره های قدیمی رو زنده کردین برام.
اون سرور ازبهترین سرورهای زندگیم بود.
همیشه سربلند باشی
- - - Updated - - -
ممنونم از لطفت . والله امروزه بازیکن ها و مردم ما فقط میل ب تخریب یکدیگر دارن حتا اگه مطمئن باشن حق با طرف مقابل باشه..
نظرات دوستمون مصطفی بینام برام قابل احترام هستش ولی باید بگم همه عجولانه هستش و از روی نادانی در اطلاع از موضوع..
درمورد J1 صحبت میکنن.. همون سروری ک خود شما هم اکانت رو دیدین..
پس سکوت بهترین چیز هستش بقول معروف..
همیشه سربلند باشی وحید جان
- - - Updated - - -
قربانت عزیزم . نظر لطفته . والله این بازی رو ما برای دوستی و رفاقت انجام میدیم و وقتی ک روبروی یکدیگر هستیم، ب این معنا نیست ک بیرون بازی باهم مشکلی داریم . اینم ی بازی مثل کانتر و وار و... هستش و اسمش روی خودش هس . بازی..
همینجور که شما گفتی ما همیشه روبروی هم بودیم ولی بیرون بازی باهم رفیق و دوست هستیم..
ممنونم ک درین بحث شرکت کردی و نظر دادی و درآخر باید بگم منم از شما چیزی بجز ادب و شعور و فرهنگ ندیدم . این چیزا خیلی نایاب شده. امیدوارم همیشه سربلند باشی مثل همیشه :rolleyes:
- - - Updated - - -
ور آخر درجواب دوستمون مصطفی بینام باید بگم ک :
گلم برای شما بهترین کار سکوت هستش و مثل شما غیرمنطقی و عجول نیسم ولی اگه مسئله بازی داری باید بدونی من هشت ساله دارم با مصطفی استورم و ناصر استورم و سروش بازی میکنم و برای کسایی ک باید ثابت میشدم ، ثابت شده هستم مثل استاد شایان شانگفی و همین الانم اکانت ما هستش داخل جی وان (marlboroo) . اگرچه زحماتش رو ناصر و مهدی بلک کشیدن و من کشیدم کنار و فک کنم تیم ما از بهترین تیم های سرور نرمال بوده و خواهد بود و نیازی ب قضاوت شما وجود نداره..
ببخشید طولانی شد..
درمورد گلدیم ک ازم خواسی باید بگم ک من وقتی میخواستم گلد بدم که فک کردم تنها مشکل شما قضوات عجولانه و تخریب مردم هستش ولی دیدم نه . مشکلات زیادی داری . پس متاسفانه از گلد خبری نیستش.
این آخرین پیام من درین تایپیک بودش و دوسندارم موضوع نظر سنجی و تایپیک رو به انحراف بکشم.. ممنونم ازشما ک منو تحمل کردین..
مشکل من اصلا گلد سرور 500نبوده چون من کاری با این سرور ندارم و بازی هم نمیکنم .. فقط وقتی حرف زدم ک دیدم بعضیا دیگران رو ب تمسخر و تخریب میگرین..
فقط یچی میمونه . فکر میکردم ک دوستمون مصطفی فقط درین تایپیک با لحن بد میحرفن بدون اطلاعات و درجاهایی ک حضور دارن ، به شکل دیگر هستن ولی با دیدن این عکس، به این نتیجه رسیدم ک واقعا قشنگ گفتن ک درچنین مواردی، بهترین جواب ، سکوت هستش.
جواب جالبی به لحن بد ایشون دادن در جی وان. ببخشید شما :(
فایل پیوست 1921
سربلند باشید
یاحق
بهتره اول پست های قبلی رو بخونی تا درجریان قرار بگیری که کی اول راجع به ایمیل صحبت کرد.و کی راجع به افتخارت طلایی
وگرنه من میدونم که کی پلیر اسپیده و کی نرمال (حالا حتی برا سه هفته)
و ادعایی هم نداریم که پلیر اسپیدم چون از هشت صبح تا هشت شب نیستم پس غلط می کنم که بخوام بیام اسپید بازی کنم
ولی بحثه اینه که ما تو نرمال یه سال زحمت می کشیم برا اکانتمون و اگه برنده شیم 600 تا گلد جایزه می گیریم و لی مثلاً هفته ای یه سرور 1000 ران میشه و حتی اگه شما نخواین هم بالاخره تو 10 تاش هم که شده برنده میشین.
این منظور ماست که میگیم همین جایزه هم حقتون نیست چه برسه به اینکه بیشتر هم بشه. البته همه اینها رو مقایسه می کنیم با جوایز سرور نرمال وگرنه تو کم بودن جایزه همه سرور ها هیچ شکی نیست.
- - - Updated - - -
من قبلاً هم گفتم که برنامه کاریم جوریه که نمی تونم برا 1000 وقت بزارم
ولی اگه شما تونستی یه سرور بیا نرمال و فقط تا تایم کتیبه دووم بیار. اون موقع من دیگه حرف نمی زنم
- - - Updated - - -
دوستان سعی کنن که اگه یه وقت از روی یه اکانت اخراج شدین دیگه راجع بهش اظهار نظر نکنین.و افتخارات اون اکانت رو برای خودتون ندونین.
اکانت مارلبرو چه اون موقع که نفر 2 تاپ بود چه الان که همراشو برا ساید داده شما توش تاثیری نداشتی. پس راجع به داشته هات صحبت کن.
اگه یکم با مهیار جنگلی عزیز اشنا بودید .
اینجوری بحث نمیکردید باش
مهیار کسی هست ک توی دل خیلی ها جا داره
چه در بازی و چه در بیرون بازی.
با سلام
کاربران گرامی خواهشمندم به موضوع تاپیک توجه داشته باشید و از انحراف تاپیک به سمت مسائل شخصی خودداری فرمایید.
در صورت ادامه روند موجود با کاربران برابر مقررات برخورد میشه
با تشکر
سلام داداشایه گلم و سروران خودم
من فقط یه چیزی میگم و میرم و وقت شما رو هم نمیگیرم .
آیا غیر از اینه که مهیار جنگلی همواره اس ای بازی میکرده ؟؟؟ جواب من مهیار همواره اس ای بازی کرده و اکثر افتخاراتش از خاک اس ای هستش. رفیق جینگ ما هم هست .
مصطفی بینام نرمال باز و بچه محل خودمون زحمتکش ساید همراه همیشگیه علی 2113 و رفیق خودم همواره اس ای بازی کرده .
حالا آیا نباید به همدیگه که از اس ای بازان قهارید و قهار هستیم احترام بذاریم . اصلا ساید رقیبم باشم کل کل نکنیم باهم .
مصطفی و مهیار داداش بخاطر رفاقت با ما از بحث با هم بپرهزید .
جفتتون رو دوست دارم . موفق باشید
ناصر استورم.
(مارلبرو تیم )
این شد ی حرف حساب
منم نمیخوام سرور هارو مقایسه کنم
بازم میگم هرکسی علاقه مندی هایی داره و برای هر کسی ، اون سروری ک توش بازی میکنه مهمتره تا بقیه سرورا !
درمورد جوایز سرور نرمال شما هم حق باشماست ، برای زحمتی ک مدت طولانی میکشدی ، اونم مقدارش کم بنظر میرسه ولی صحبت ما در مورد جایزه تمام سرورا نبود - اینکه مال همه سرورا کمه یا زیاد مهم نیست اصلا ، میتونید ی پستی بزارید در این مورد ، ما هم میاییم و نظرمون رو میدیم
بحث ما اینجا در مورد تفاوت هاست - چرا فقط و فقط و تاکید میکنم فقط جایزه سرور اسپید با بقیه سرورا متفاوته - مگر غیر از اینه ک سرور 1000 Vip سرور سوپر اسپید هست ؟ پس مال اونم باید کم باشه . ولی نیست !
راستی ی مسئله ای هم هست شاید شما در جریانش نباشی
مسئله اسپید سرور ها ، فقط و فقط روی زمان سرور تاثیر داره نه چیز دیگه ای
مقدار گلدی ک خرج میشه ب نسبت همونه ، مقدار زحمتش هم همونقدره
درسته شاید ما از 10 تا سرور توی 2-3 تاش خرج زیاد نکنیم ( وقتی سرور خلوته ) و زحمت زیادی نکشیم ولی وقتی سرور حالت نرمال داره ، خرج زیادی میطلبه
چون سرور 1000 رو مثال زدید ، منم همون رو مثال میزنم
کمتر سرور بوده ک خرج رو دست بچه ها نذاره - سرورهایی داشتیم ک بین 1.5 م تا 2 میلیون خرج شده - مقدار متوسطش البته بین 100 تا 500 هزار تومان هست و اون مبلغی ک گفتم ، مال زمانهاییه بوده ک درگیری شدید بوده ولی کم نبودن اون سرورها - چون همونطور ک خودتون هم گفتید ، مدت زمانش یک هفته ست و پشت سر هم میرن بچه ها و مشغول میشن
حالا شما بگو مصطفی جان
واسه یک هفته ، این خرج چطور بنظر میاد ؟
البته از بحث دور نشیم ، این هزینه مال سرور 1000 ViP بود - سرور 500 یا 200 چون ViPنیست ، هرگز همچین هزینه ای نداره ولی بازم امکاناتی داره ک سرورهای نرمال ندارن مثل خرید انبار و مخفیگاه
کل حرف ما اینه تفاوت آزار دهنده ای هست بین سرور اسپید با بقیه
واقعا خرجی ک میکنیم ، بسیار فراتر از 200 گلد جایزه اتحاد برنده است
باسلام
تاپیک بسته شد.