نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
در حد خط شکن بد نبود !
جسارتا یه گزینه داره ساختمان اصلی میتونی تخریب انجام بدی تو سرور 10 ایکس هم فکر نکنم کلا بیشتر از 20 مین بخوای براش وقت بذاری بجای اینکه تولید 1 روز کاتات رو بزنی تو دیوار
برای این موقع سرور خوب بود
این که میگیم مخفیگاه رو تخریب کرده به خاطر اینکه بقیه دوستان یاد بگیرن مخفیگاه رو بزنن
اما درکل قهوه خانه فعال بود به خاطر همین حمله تصادفی خورده

نقل قول نوشته اصلی توسط no game نمایش پست ها
آه ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار ما گذاشتید واقعا استفاده کردم به شخصه و سر لوحه خودم قرار میدم و استفاده میکنم دوستان هم استفاده کنن
اولا ....
در مورد کاتا فکر کنم ازخودت در آوردی چون مخفیگاه رو هیچ وقت نمیشه با منجنیق زد فقط تصادفی امکانش هست
شما فکر کنم میخواستید اقامتگاهش رو بزنید شاید جدیدا ناتار ها به خصوص واندر ها اقامتگاه هم میزنن
محض اطلاع واندر ها نه دیوار دارن نه اقامتگاه یا قصر و سنگ تراشی و بقیه موارد
شاید ده کده های جدید ناتار داشته باشن اقامتگاه ولی واندر به هیچ وجه این گونه نیست
......

ممنون از سید عزیز
خواهش میکنم انشاالله که در اینده هم استفاده کنید
درمورد اول اشتباه تایپی بود
درمورد دوم خداروشکر بالاخره متوجه شدی
وبقیه نوشته ها ... ولی فکر نکنم اون زمان بازی میکردی یا میدونستی دژکوب چیه حالا میتونی از دوستان قدیمی ات بپرسی اولین واندر سرور اسپید ایران رو چه کسی چیف کرد شاید بیشتر درجریانت بزارن ولی بازم برای یادداوری که کردی ممنون فقط همین اندازه بگم اون سرور اکانت یوبویو واندرش رو صد کرد
با تشکر علی

نقل قول نوشته اصلی توسط _artemis_ نمایش پست ها
تو دژکوب در کل یه چیزی به اسم قهوه خونه هست که قدرت سربازا رو میبره بالا و هدف گیری رو تصادفی میکنه!!
برای زدن ناتار هم لزومی نبوده همون اتک اول اقامتگاه زده بشه!
برای اطلاعات بیشتر به پاسخ های دژکوب مراجعه فرمایید!
http://answers.dejkoob.ir
این لینکت برای من بالا نمیاد عزیز:d