نقل قول نوشته اصلی توسط seyyed نمایش پست ها
با سلام خدمت همه بچه های فروم باز دژکوب
بالاخره بعد از مدت ها ما هم اومدیم

این کاتاها برای اینه که مطمئا بشیم مخفیگاه میخوره و به بقیه هم یاد داده باشیم که مخفیگاه رو بزنن
اخه نه اینکه ماشاالله توی بازار گرز زیاد فروش میشه و ماجراجویی هم زیاد میدن و قهرمان گرز میاره دیگه به قهرمان گرز نمیدن
http://dejkoob.ir/ir/report/1068250b010
مدافع ناتار

دوستان اگه من رو نمیشناسن شرمنده
آه ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار ما گذاشتید واقعا استفاده کردم به شخصه و سر لوحه خودم قرار میدم و استفاده میکنم دوستان هم استفاده کنن
اولا بازار هیچ وقت گرز نداره اون حراجی هست محض اطلاع و اونایی که گرفتن نمیدونم ازکجا گرفتن کسی که میره بزنه واندر رو صفر کنه باید فکر اونجاش رو بکنه
در مورد کاتا فکر کنم ازخودت در آوردی چون مخفیگاه رو هیچ وقت نمیشه با منجنیق زد فقط تصادفی امکانش هست
شما فکر کنم میخواستید اقامتگاهش رو بزنید شاید جدیدا ناتار ها به خصوص واندر ها اقامتگاه هم میزنن
محض اطلاع واندر ها نه دیوار دارن نه اقامتگاه یا قصر و سنگ تراشی و بقیه موارد
شاید ده کده های جدید ناتار داشته باشن اقامتگاه ولی واندر به هیچ وجه این گونه نیست

حالا به فرض بگیم شما میخواستی مخفیگاه رو بزنی
اولا وقتی چیف میکنی ده واندر رو سطح مخفیگاه فرض کنیم ده بود حداقلش میشه 8-9
سرور اسپید هست نمیدونم تخریبش چقدر طول میکشید که شما 2 کی کاتا رو واسه مخفیگاه هدر دادید فوق فوقش 10 سطح مخفیگاه بکشه 1 ساعت که نمیکشه
به هر حال صلاح خیش خسروان داند
ولی اینجور که شمال غرب تجربیاتش رو میاره میریزه وسط دایره فکر کنم تا آخر سرور تجربیاتشون تموم بشه

ممنون از سید عزیز