-

نوشته اصلی توسط
ArTaM
سلام
قرمز؟ ساختمون اصلی نباشه چطوری میشه تله ساز ساخت؟ نمیشه
آبیو بقیه ؟ 400تا نیست اینجا تعداد دقیق نمیدونم تو لول 20 (کیریلوید ام همون 400 زده اسپیدای مختلف)ولی تا لول 9 میدونم 572 تا میشه ساخت پس تا لول 20 احتمالا اگه فرمول اش با دژکوب یکی باشه 1730 تا میشه ساخت
و کپ ناتار اینجا اونطوری که من تو همین فروم دیدم تله نداره بلکه نیرو داره و تو سرورای اسپید خیلی بالا بعضیا افتخارشون اینه دف ناتار رد کرده همرشون
سلام دوست گلم 4 تا کلمه دقیقا قبل اون قرمزه نوشتم فرض کنید به جا ساختمون اصلی هم بشه ساخت تله ساز
رند بشه
اگه واقعا اونجوره خوش به حال گول جماعت
-
سلام
همچین چیزی غیره ممکنه یه اکانت گول 50-60 کی تله داشته باشه
این مقدار فقط کپ ناتار داره بیشتر از این هم داره کپ ناتار بی نهایت تله داره کل نیروها سرور بریزی توش پر نمیشه
شاید اکانت دوستمون باگ خورده همچبن اتفاقی افتاذه در غیر اینصورت نمیشه
اگه اینجور باشه دیگه نیاز به دف و کتیبه رژیم منحصر و معماری نیاز نیس
هرکی واندر ببره رو اکانت گول با خیال راحت آپ میکنه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
با اجازه دوستان دوباره من تحلیل کنم
1710 تا انگاری تو سطح 20 هست
ولی بازم جور در نمیاد
دوستی که از اینور زده به گفته خودش 40 کی نیرو بوده
40 کی رو تقسیم کنی به 1710 در حدود 23 .5 رند شدنش میشه 24
تا باید تله ساز داشته باشه
از این طرف دوستان میگن 15 تا تله ساز داشته
به نظرم بهتر بود دوستان لینکی یا عکسی چیزی میزاشتن هم جنبه آموزشی داشته باشه هم ببینیم شبهات بر طرف بشه
با این شرایط حتی به جا دیوار و اردوگاه هم تله ساز بسازه 40 کی جا نمیشه
به هر حال
معلوم نیست چجور زده شده و چجور دف شده
و به نظرم اولین ایراد این سرور همنی زیاد بودن تله ها هست
حالا من سرور های سرعت بالاتر حضور نداشتم باید اونجا به مراتب بیشتر هم بشه
که یک ایراد بزرگه واسه سرور
الان دقیقا نژاد گول رو برتر میشه دونست تو این سرور ها
-
تله ساز میشه ساخت 20 کرد دوباره تخریب کرد همون 20 کرد. تله ها دقیقا دوبرابر میشه تا نیرو توش گیر نکنه میشه ساخت و تخریب کرد و بهمون تعداد سطح 20 به تله ها اضافه میشه اما فقط یکبار مصرفه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ArTaM
سلام
قرمز؟ ساختمون اصلی نباشه چطوری میشه تله ساز ساخت؟ نمیشه
آبیو بقیه ؟ 400تا نیست اینجا تعداد دقیق نمیدونم تو لول 20 (کیریلوید ام همون 400 زده اسپیدای مختلف)ولی تا لول 9 میدونم 572 تا میشه ساخت پس تا لول 20 احتمالا اگه فرمول اش با دژکوب یکی باشه 1730 تا میشه ساخت
و کپ ناتار اینجا اونطوری که من تو همین فروم دیدم تله نداره بلکه نیرو داره و تو سرورای اسپید خیلی بالا بعضیا افتخارشون اینه دف ناتار رد کرده همرشون
سلام مجدد ساختمان اصلی هم نباشه میشه همه چی ساخت الی چند مورد اولیه که فکر کنم یکیش سربازخونه بود یا دارلفنون که باید ساختمون اصلی 3 باشه و برای تالار هم سطح 10 اینا. بعد میتونی شما ساختمان اصلی رو هم تخریب کنی که هیچ پلیر حرفه ای و ناشی ای ندیدم اینکار بکنه چون زمان ساخته شدن ساختمان ها فوق العاده زیاد میشه خصوصا اگه اصلا نباشه ساختمان اصلی.
پس نتیجه اخلاقی داستان اینکه شما میتونی ساختمانی رو لول کنین تا اخر و کارش انجام بده و بعد تخریب کنین جاش باز بشه البته نه برای زدن تله ساز و یا کوبیدن ساختمان اصلی اونم. و تو درگیری ها و دفاع میشه گفت ساختمان اصلی و سنگ تراشی استحکام بالا تری دارن و میمونن اخرین تارگتها کاتا روشون لند میشه اگه بخواد کپ صفر شه و تارگت تصادفی لانچ شه
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 10-27-2014 در ساعت 04:21 AM
دلیل: تصحیح و اضافه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
اخترشاه
اگه نیروهاش گندم خور بالای سه بوده باشن احتمالا جور دربیاد ؟
فایل پیوست 571
نه آخه اونجوری میگفت 40 کی گندم خور دقیقا گفتن 40 کی نیرو
حالا معلوم نیست اونجا چه خبره :d
- - - Updated - - -
http://dejkoob.ir/ir/report/1068152c8ba
یه ریپورتی دادن دستمون
همینجوری دادن ما هم همینجوری میدیم
تبریک میگیم به شمال غرب
شمال غرب از اون قدیما زود میرفت سراغ واندر ها
فقط این همه بازیکن با تجربه تو شمال غرب
این کاتا ها کلا برا چی بود تو حمله ؟
بعد فکر کنم البته فکر میکنم دقیق نمیتونم اینو بگم تو دست قهرمانش نه گرز بود نه شمشیر شوالیه
بازم تبریک میگم به دوستان شمال غربی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
No Game

بعد فکر کنم البته فکر میکنم دقیق نمیتونم اینو بگم تو دست قهرمانش نه گرز بود نه شمشیر شوالیه
با سلام خدمت همه بچه های فروم باز دژکوب
بالاخره بعد از مدت ها ما هم اومدیم
این کاتاها برای اینه که مطمئا بشیم مخفیگاه میخوره و به بقیه هم یاد داده باشیم که مخفیگاه رو بزنن
اخه نه اینکه ماشاالله توی حراجی گرز زیاد فروش میشه و ماجراجویی هم زیاد میدن و قهرمان گرز میاره دیگه به قهرمان گرز نمیدن
http://dejkoob.ir/ir/report/1068250b010
مدافع ناتار
دوستان اگه من رو نمیشناسن شرمنده
ویرایش توسط seyyed : 10-27-2014 در ساعت 02:49 PM
جهان هرکس به اندازه وسعت فکر اوست
-

نوشته اصلی توسط
ViRus_13
تله ساز میشه ساخت 20 کرد دوباره تخریب کرد همون 20 کرد. تله ها دقیقا دوبرابر میشه تا نیرو توش گیر نکنه میشه ساخت و تخریب کرد و بهمون تعداد سطح 20 به تله ها اضافه میشه اما فقط یکبار مصرفه
- - - Updated - - -
سلام مجدد ساختمان اصلی هم نباشه میشه همه چی ساخت الی چند مورد اولیه که فکر کنم یکیش سربازخونه بود یا دارلفنون که باید ساختمون اصلی 3 باشه و برای تالار هم سطح 10 اینا. بعد میتونی شما ساختمان اصلی رو هم تخریب کنی که هیچ پلیر حرفه ای و ناشی ای ندیدم اینکار بکنه چون زمان ساخته شدن ساختمان ها فوق العاده زیاد میشه خصوصا اگه اصلا نباشه ساختمان اصلی.
پس نتیجه اخلاقی داستان اینکه شما میتونی ساختمانی رو لول کنین تا اخر و کارش انجام بده و بعد تخریب کنین جاش باز بشه البته نه برای زدن تله ساز و یا کوبیدن ساختمان اصلی اونم. و تو درگیری ها و دفاع میشه گفت ساختمان اصلی و سنگ تراشی استحکام بالا تری دارن و میمونن اخرین تارگتها کاتا روشون لند میشه اگه بخواد کپ صفر شه و تارگت تصادفی لانچ شه
عجب اخر یکی یه حرف حساب زد :دی
از اون دوستانی که درباره چیزی اطلاع ندارن خواهشا اینقدر نگن نمیشه نمیشه توضیح کاملش هست بخونید!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
No Game
- - - Updated - - -
یه ریپورتی دادن دستمون
همینجوری دادن ما هم همینجوری میدیم
تبریک میگیم به شمال غرب
شمال غرب از اون قدیما زود میرفت سراغ واندر ها

این کاتا صرفا جهت قدرت هجومیش بود نه چیز دیگه ودلیلش هم افراد دیگه ندونن بهتره!
-

نوشته اصلی توسط
seyyed
این کاتاها برای اینه که مطمئا بشیم مخفیگاه میخوره و به بقیه هم یاد داده باشیم که مخفیگاه رو بزنن
اخه نه اینکه ماشاالله توی بازار گرز زیاد فروش میشه و ماجراجویی هم زیاد میدن و قهرمان گرز میاره دیگه به قهرمان گرز نمیدن
مدافع ناتار
در حد خط شکن بد نبود !
جسارتا یه گزینه داره ساختمان اصلی میتونی تخریب انجام بدی تو سرور 10 ایکس هم فکر نکنم کلا بیشتر از 20 مین بخوای براش وقت بذاری بجای اینکه تولید 1 روز کاتات رو بزنی تو دیوار
-

نوشته اصلی توسط
seyyed
اخه نه اینکه ماشاالله توی بازار گرز زیاد فروش میشه و ماجراجویی هم زیاد میدن و قهرمان گرز میاره دیگه به قهرمان گرز نمیدن
مدافع ناتار
آه ممنون که تجربیاتتون رو در اختیار ما گذاشتید واقعا استفاده کردم به شخصه و سر لوحه خودم قرار میدم و استفاده میکنم دوستان هم استفاده کنن
اولا بازار هیچ وقت گرز نداره اون حراجی هست محض اطلاع و اونایی که گرفتن نمیدونم ازکجا گرفتن کسی که میره بزنه واندر رو صفر کنه باید فکر اونجاش رو بکنه
در مورد کاتا فکر کنم ازخودت در آوردی چون مخفیگاه رو هیچ وقت نمیشه با منجنیق زد فقط تصادفی امکانش هست
شما فکر کنم میخواستید اقامتگاهش رو بزنید شاید جدیدا ناتار ها به خصوص واندر ها اقامتگاه هم میزنن
محض اطلاع واندر ها نه دیوار دارن نه اقامتگاه یا قصر و سنگ تراشی و بقیه موارد
شاید ده کده های جدید ناتار داشته باشن اقامتگاه ولی واندر به هیچ وجه این گونه نیست
حالا به فرض بگیم شما میخواستی مخفیگاه رو بزنی
اولا وقتی چیف میکنی ده واندر رو سطح مخفیگاه فرض کنیم ده بود حداقلش میشه 8-9
سرور اسپید هست نمیدونم تخریبش چقدر طول میکشید که شما 2 کی کاتا رو واسه مخفیگاه هدر دادید فوق فوقش 10 سطح مخفیگاه بکشه 1 ساعت که نمیکشه
به هر حال صلاح خیش خسروان داند
ولی اینجور که شمال غرب تجربیاتش رو میاره میریزه وسط دایره فکر کنم تا آخر سرور تجربیاتشون تموم بشه
ممنون از سید عزیز
-

نوشته اصلی توسط
seyyed
مدافع ناتار
تو دژکوب در کل یه چیزی به اسم قهوه خونه هست که قدرت سربازا رو میبره بالا و هدف گیری رو تصادفی میکنه!!
برای زدن ناتار هم لزومی نبوده همون اتک اول اقامتگاه زده بشه!
برای اطلاعات بیشتر به پاسخ های دژکوب مراجعه فرمایید!
http://answers.dejkoob.ir
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن