نقل قول نوشته اصلی توسط kastakurta نمایش پست ها
یه 20و30 تا سرور دیگه پلی کنی همر ساختن یاد میگیری.با اون همه تایم برای یه اکانت و اون مقدار غارت این فاجعه میتونه باشه.یادته گفتم اکانتتون تو اسپید هم اومد اما در حد یه فارم بود فقط؟الان داری ده همر ساختن به کی یاد میدی؟یکی از دلایلی که معماری ج غ رفت برای این بود ده همر من یه دهکده با پاپ 500 بود.تا حالا ده همر 500تایی زدی؟اصلا عقلت میرسه چه کارایی کنی؟چند روز بعد کتیبه تقریبا 500 کیلو گرز اومد بیرون اونوقت با این غارت و پوش و این گذر زمان 1 میل گرز ساختی افتخار داری میکنی؟کی بهت گفته بازیت خوبه اخه؟1 دلیل بیار که 4 نفر خوندن قانع بشن.هر چی فکر میکنم میبینم فشار 100 شدن یه ساید دیگه و هدر رفتن این همه تایمی که گذاشتید از اکانت هاتون که پست گذاشتن پیداست.بشین یه مقایسه کن همر اکانتتون با ده همر و تاریخچه اتک اکانت من با شما به نتایج خوبی میرسی.کلی نکات اموزشی داره براتون که اکانت چه جوری بسازی ده همر چجوری درست کنی و...

گفتم پست اخر سرور هم بذارم از توهم دربیای.
اینجا که بازی بود اما اینها رو گفتم تو زندگی حداقل دچار توهم نشی وبتونی تصمیمات درستی بگیری.با حلوا حلوا کردن هم دهن شیرین نمیشه.ج غ 100 کرد.پایان/
قربونت بشم که با این همه حرفه ای گری دم کتیبه ها حذف کردی(دادی رفت اکانت و)! فدات بشم که نمی دونی تحمل گندم -10 میل و ساخت همزمان 4-5 تا همر و ساخت دفاعی یعنی چی!! اره فدات بشم...بشین با منابع کل دهات 1 همر بکش بالا برو با کله تو دیوار :دی
فقط همین و بگم که دفاع من بود که هی میرفت ان ای ان دیلو واسه دیوار کردن همرای شما تو فیداری چیف شده ...لوووووووووووووووووووووو ووووول..حالا فهمیدی منابع چی میشد
بشین همرت و بکش بالا نوب!!! در ضمن گلی من تو هیچ سرور اسپیدی بازی نکردم..از یه سرور اولی اینجوری خوردین
ما که رفتیم تا اینجام بخاطر علی موندیم