-
خب واندر هم 100 شد و تموم شد رفت
یه تبریک میگم به بچه هایی که زحمت کشیدن
یه خسته نباشید هم میگم به تمام دوستان گم که تو هر چهار تا ساید زحمت کشیدن و باعث شدن یه سروری بشه که تابحال این سایت به خودش ندیده
حالا متاسفانه بد تموم شد که من به شخصه با این مدلش حال نکردم
امیدوارم دیگه شاهد اینجور اندگیمی نباشیم
لینک همر هم به زودی انشاالله میزاریم
یا علی
سیامک
-
-
با سلام خدمت هم سروری و دوستان عزیزم :
تبریک میگم به کل جنوب که واندرمون 100 شد . همچنین به رفیقای گلم تو شمال که با مردونگی رو حرفشون ایستادن.
ایشالا واندر زندگیتون همیشه 100 باشه.
زودتر میتینگشو بچینیم که روی گل همتونو ببینم.
خادم جنوب
Ali_KinG_sE
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Sadegh_Samadi
WONDER
pass:
s123123
تبریک ب جنوب غرب
-
سلام خدمت همه ی دوستان
تبریک به همه ی بچه های سرور اسپید 3 بازی تموم شد ولی رفاقتا پا برجاست همه ی کم خوابی ها و قفلی ها تموم شد و حالا می تونید به زندگی عادی برگردید حالا فرقی نمی کنه شمال یا جنوب . یکی مدیریتش خوبه یکی نه اعصاب خوردی نداره که اصل اینه که خاطره قشنگی بود و دور هم یه دورانی رو از بیکاری فرار کردیم البته برای منم که بعد سرور 3و6 ایران دیگه بازی نکرده بودم تا این سرور قبل که ali_king_se رو دیدم و آشناییتی از قدیم دادیم و این سرور که داش صادق صمدی رو دیدیم بد نشد و فهمیدیم که همه دوستان دوستی ها رو فراموش نکردن و هنوزم رفاقتی هست .در ضمن حالا از شانس اکانت ما یه باگی هم افتاد رو اتک ما که اونم فدای سرم و همه بچه ها و ممنون از این مولتی که همه چیز بلده و سرور کامل و عالی داره
و فقط به فکر پول و سود بیشتره با تحریک اعضاء . از همه به خصوص لیدر ها ممنونم
خداحافظ همگی
mobham_team
-
سلام به همه ی دوستان 100شدن واندرتبریک می گم به جنوب غرب وباخت به برادران جنوب شرق تسلیت می گم:-)
خداراشکر ما سرحرفمون بودیم وجایی نزدیم خداراشکر :-)
سرور خوبی تا سرور بعدی خدانگهدار:-)
یاحق
Ali Chiefer
-
با سلام خدمت هم سروری و دوستان عزیزم :
خوب فک کنم تنها سروریه که تو این سایت کمی به دژکوب چند سال پیش نزدیک بود همون طور که شمال غرب قول داده بود همری روی جنوب غرب بلند نکرد و این موفقیت رو به دوستان جنوب غربی تبریک میگم /. به احتمال زیاد آخربن سرور بنده بود شایدم نباشه اما احتمالا آخریش بود توهینی بی ادبی به کسی کردیم به بزرگی خودش ببخشه سرور بعدی هم فک نکتم جذابیت این سرور رو داشته باشه اما آروزی موفقیت برای دوستان نسل 2 این سرور میکنم مخصوصا برای تیم خوب شمال غرب ابولفضل عزیزم ناصر خان حسام و رضای بزرگوار علی چیفره دوس داشتنی سهیل عزیز مهدی مورچه با مرام یاسر و فرشید عزیز سیروان و ادیب همشهری های گلم بهنام گل که براش کم نذاشتن و پشت مارو با تمام مشغله ای که داشتن خالی نکردن حداقل روزی 2 ساعت به ساید میرسیدن /.
تبریک میگم به جنوب غرب . همچنین به رفیقای گلم تو جنوب غرب که خوب کار کردن دمشون گرم /.
به تنها دوست خوبم تو جنوب شرق هم تبریک میگم بابت بیگ همرش کارت درست بود علی جان /.
به آرش و ممد axe هم تبریک میگم واسه پاپه محشری که زدن نشون دادن دوستان 7 سالم هنوزم اینکارن همچنین به همرشونم تبریک میگم که متاسفانه بد شانسی آورد /.
بدرود و خداحافظی از تمام دوستان /.
با تشکر
کارو چپ دست /.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
به به تموم شد.خسته نباشید به ساید ج غ که 100 کرد نتیجه وقتی که گذاشتن گرفتن نوش جونشون.ش ش و ش غ در حد روزی 1و2 ساعت وقت گذاشتن و نه دلیلی برای ناراحتی هست نه بهانه ای برای بازنده شدن.اما یه ساید وقت گذاشت ولی به جایی هم نرسید که اونم ایشالا سرورهای بعد.بازی بود یکم دور هم شاد بودیم فقط همین.
-
-
با عرضه سلام خدمت تمام دوستان عزیز
اول از همه تبریک به بچههای sw واسه ۱۰۰ کردن واندرشون، کارشون درسته همه هم از دوستان عزیزمون هستن.
دوم هم تبریک به علی کینگ سه عزیز که تونست بیگ همر سرور رو بزنه با اون همر فوقالعاده.
ما هم تمام تلاش خودمون رو کردیم بتونیم بیگ همر باشیم اما به هر حال مشکلاتی که توی ساید ما به علت بی لیاقتی لیدرها و ادعای بیش از حدشون بود و از طرفی درگیری با ۲تا ساید اونم تکی کار آسونی نیست
http://8pic.ir/images/6e2nritf88tspfs7qc30.png
اینم عکس از اکانتم ، دف همر و دف کپ هم مشخص هست البته خیلی از دفها جای دیگه بودن ! این دفی هم که ملاحظه می کنین همرو به شخص خودم ساختم و هیچگونه کمکی از طرف ساید شمال شرق به من نشده نه از نظر دف و نه کتیبه بلکه کسی که به ne کمک کرد خود من بودم که نذاشتم خیلی هاچیف بشن یا ۰ بشن.
باز هم از بچههای ne تشکر می کنم که انقدر خوب کار کردن با اینکه هیچکی بالا سرشون نبود هم همر ساختن هم دف خوبی ساختن، هیچ چیز از زحمتهای شماها کم نمیشه و همینجا جا داره از دف سازهای فوق العاده خودمون از جمله Jupiter، Sama ، Winterwolf، Slitrin ,Saeed_r ،hf2000 , ... یه تشکر ویژه بکنم که توی تیممون بودن و واقعا حرفه ای* کار کردن.
بودن ما توی هر ساید باید جزو افتخارات اون ساید باشه چون ما هرجا باشیم اومدیم که یه رکورد از خودمون به جا بذاریم، یه سوپر همر بسازیم و یه واندر رو تحت هر شرایطی ۰ کنیم.اما وجود چند شخص واقعا آماتور توی ne باعث شد اینگونه نشه
هرکی هم بخواد مارو از رکورد عقب بندازه مطمئنا باش برخورد می کنیم
من ۱ ماه این دفاع ثابت رو اکانتمه که حتی یه فیک هم از هیجا رو من نمیاد. ۱ماه که تکی دارم با کل se می جنگم اما نتونستن حتی آمار دف منو در بیارن، ما کل اینارو میتونیم ارنج کنیم اما دیگه نمیتونیم آمار دادن از تو ساید خودمون رو کاریش کنیم که کاتا همون رو از دست بدیم.
به هر حال اگر کسایی که این سرور لیدر بودن قدر پلیرهای مثل مارو میدونستن نمی ذاشتن کار به اینجاها برسه.
من ۷سرور اسپید بازی کردم اکثرا هم ne بودم ، از se آرش تروجان میگفت بیا اینجا همر بساز از اونطرف علی ویسکی میگفت بیاینsw همر بسازین ، nw هم که همیشه رفیقامون بودنو بازی کردن پیششون باعث افتخاره.
ایشالا سرور بعد باشیم و بتونیم تلافی این سرور که خیلی مسخره تموم شد
Arash Axe Man
ویرایش توسط AXEMAN : 10-04-2014 در ساعت 12:35 AM
-
-
تبریک به جنوب، تبریک به متای واقعی جنوب. متایی که از وقتی شروع شد واسه هم همه کار کردن، دف دادن، منابع دادن همر دادن. پلن مشترک رفتن، ,وفاداری ده آوردن پایین که همر shooter رفت قاطی باقالیا :دی...تا این دم آخر که همرا رو نگه داشت تا کسی از شمال یا حتی جنوب همر رو واندر بلند کرد 0 بشه(صادق 100 کنه انگار ما 100 کردیم)، بعد گذشتن تایمی که همر بهش نمیرسید همرا رو زد به جاهای مختلف
یه خسته نباشید هم میگم به علی کینگ اس ای که همه کار واسه یادش کرد، و علیرضای بی اعصاب خودمون که تو هرسایدی ده داشت از بس چیف کرده بود :دی
اگه کسی تو این سرور از ما رنجید شرمنده، فقط بازی بوده، بیرون بازی کوچیک همه هستیم
--آرمان