نقل قول نوشته اصلی توسط ThE HeRoES نمایش پست ها
سلام خدمت همه ی دوستان و هم بازی های این سرور
ایشالله که خوب باشید و از این همه بی احترامی ها خودداری کنید .

علی
ThE HeRoES
King_NE

سلام علی جان
جالبه شما از اول سرور به لحظه های مهم که میرسید شما با دیلی وارد میشین )
سر کتیبه ها ... سر پلن ها و ...
علی جون نمیدونم چه رویی داری میای این حرفارو اینجا میزنی ! اول سرور تایم نداشتی با ادعا اومدی تاپ لیدر شدی هیچ کاریم واسه بچه های که داشتن پول خرج میکردنو وقت میذاشتن نکردی !
چقدر گفتم آقا اکانت تو NE خیلی زیاده بیا دونه دونه چک کن Pw بگیر پلن هم بده که یارو درگیره بازی شه ... ۱ بار شد بری رو یه اکانت بگی آقا گرزی ساختن تو ۲۰تا ده اشتباه )) !!!!
اون موقع سرور که از ۲۰ نفر صفحه اول ۱۴تاش NE بودن علی جون نتونستی خوب کنترل کنی همرو نتونستی برنامه ریزی کنی ! چون تایم نذاشتی ... ولی مسولیتو قبول کرده بودی ... خود من ۲۰۰بار رفتم اکانت هارو چک کردم جوری که هماشون به من میگفتن تو باید تاپ لیدر بشی اما ما می گفتیم نه تاپ لیدر علیه !
با ابوذری نشستی که ماه اول سرور همرشو کپو کتیبه رو همرو به باد داد ... اگه از همون موقع همر می ساخت بیگ همر هم می تونست بگیره ... ! نشستی با همین آقا ابوذر گفتی اینا ۱۰میل دف دارن همرشون کاتا هاش بره هم دف آزاد می شه هم یه همر جنگی میافته دستم. ( سیاست های مثلا اسرائیلی ... پیفف )
خلاصه که علی جان اینجا این چیزا آنتن نمیده ، دیگه تاریخ مصرف شما گذشته متاسفانه ... سرور بعد که هیچی ۲۰سال دیگه هم نمیتونی به جایی برسی .
چه تکی بیای چه با تیمت.
شما انقدر بچه ا ی که نمی دونی اگه به فرض مثال من هم بیگ همر رو میزدم یکی بود از NE و یه افتخار واسه خود شما هم بود ...
۳تا اکانت رمن داشتی و دریغ از ۱۰ک محافظ )
من رو یه اکانت ۵تا دهی ۵۰۰ک محافظ داشتم ! پس هیچوقت به خودت اجازه نده که بیای بگی اینا دفاع دزدیدن
کسایی که دف میدزدیدن شما بودین ... همهٔ بچه های که اومدن سمت من از تو شاکی بودن ... اینا وقتی افتادن دست من رو هم ۱میل هم دف نداشتن . اما تک تک میرفتم ۳۰تا ۳۰تا گلد کد می کردم روشون باشون هماهنگ می کردم پلن میدادم که تو یه هفته تونستم دفو به ۳ ۴میل و تا هفته پیش دفمو به ۱۰تا ۱۲میل برسونم. ( بدون دفف سهیل و NW)
پس میبینی اینی که میگی همش توهمته و ساخته های مغز خودته ... چشاتو باز کن کاملا واضحه ... مرد باش اشتباهتو قبول کن . مثل مرد بیا یه پست بذار بگو آقا من کم کاری کردم شرمند همتونم نه اینکه بخوای بندازی گردن ما !
سرور ۵ اسپید سروری که همر من رفت تو دیوار کلا NE همون یه همرو داشت و یکم دف اما بازم وایسادیمو واندر بردیم بالا و کلی همر گرفتیم. درسته نبردیم اما بازم تا تهش وایسادیم نه اینکه واسه لجبازیه اینکه من بیگ سرورو نزنم همر رو سایدی که ۲ماه باهاشون درگیریم لانچ نکنی. این نوب بودنو آماتور بودن شما رو ثایت می کنه.
علی جان توی بازی دیگه داستانمون با هم مشخص شد به نظرم دژکوب بازی نکن :دی ...
میام تهران یه چیز سم میگیرم درو دیوارو بقل کنیم ... )

Arash Axe Man