نقد من به شما اسپید بازها( خواهشا با دید باز بهش نگاه کنید)
دوستان به من خرده می گرفتن که با این همه غارت همر 1میل گرز!!! باید چندتا بیگ همر داشتی! اما چرا نه
با چیزی که از شماها (منظور همه نیست) دیدم ، سبک بازی کاملا متوافت از سرورهای نرماله، اینجا عادن برگنده کردن همره برای زدن رو واندر یا بیگ همر شدن. خب واسه شما خیلی عذاب آور نیست چرا چون 3ماه خارج از حواشی باشید تمومه حوصله ای هم سر نمیره. ولی وقتب بحث 1سال میشه کسی حاضر به این کار نیست.
بنظر من بشخصه لذت بازی خارج از داشتن یه همر بزرگه، چراکه با یه همر 20ک هم میشه پلن رفت و از بازی لذت برد، به قول نیما رونچر یه همر 20 ک گرزی که باهاش پلن بری ارزشش از یه همر 1میل گرزی که قاب کنی بزاری رو دیوار خیلی بیشتره.
اسمایی مثل نیما رونجر، آیدین، فریار،مازیار، اردشیر، واسه این نموندکه بیگ همر داشتن،موند بخاطر طرز فکر پلیریشون، اتحاد هایی مث والس، 3دات، ایس اسماشون بخاطر همیشه بردن نمونده، بخاطر جنگیدن و بازی و قشنگ کردن موند، اکانت هایی مث لئو، پرزیدنت(این نه ها :دی )، گانز 4 وار و خیلی های دیگه نموند چون خیلی بازی کن بودن یا بیگ همر!!!!! موند واسه اینکه اومده بودن واسه جنگیدن، واسه ربع بازی کردن، فدا کردن خودشون برای ساید، اکانت هایی هم مث ایوانسس بودن که رکورد اتک پوبنت نرمال و زدن(نگین ما نرمال بازا نداشتیم)
اگه می خواین سرور بعد و واسه رکورد زنی شروع کنید، نکنید. نتیچه همه این سرورا معلومه؛ بازی کنید برای لذت دژکوب، لذت دیوار شدن، دیوار کردن، صفر شدن،صفر کردن. خوشحالی دسته جمعی، استرس دسته جمعی
امیدوارم کسی ناراحت نباشه از من ، خصوصا اون دوستی که باهاش کل کل کردم
خواهشا برام دعا کنید که دیگه بازی نکنم