نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
این دوست با ادب و محترممون هستن ! تبر دادن دسته هیروشون !
http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1022
ایشون خواستم عرض کنم یه دو هفته ای میشه این تبر دستشونه ! ما یه رضا پیچ پیچی داشتیم هویج داد دست هیروش رفت نصف شمال غرب رو ترکوند اومد !
اگه کار خاصی با تبر ندارن لطف کنن این تبرشون رو با هویج این رفیقه ما تاق بزنن ما بریم چند جا دیگه رو هم بزنیم بیایم با تشکر
سلام خدمت دوستان

ایشالله که خوب باشید

دوست گلم شما فکر کنم از بچه های جنوب شرق هستید
بچه ها اینجا چون هنوز آی دی فروم ها شناس نشدن کمی کل کل کردن که خواهش کردم ادامه ندن به این دلیل که اکانت های فروم با اکانت های بازی کاملا مشخص نیست کی به کیه مبادا به رفقامون تو ساید دوست توهینی نباشه .

من به جای محمد و آرش AXE MAN ( SAINT جواب شما رو میدم . اول ببینید با کدوم منطقه درگیر هستید بعد بیایید برای کل کل .
از دوست گلم علی کینگ اس ای هم خواهش دارم جلوی این توهین ها رو بگیره . کل کل کردن قالب خاص خودش رو داره که خدا رو شکر تیم ما از قدیم یاد گرفتن تا چه حدی پیش برن و از چه واژه هایی استفاده کنن و همیشه کل کل ها رو با لینک جواب بدن ( اشاره به لینک هایی که آقا ابوذر یک کیلو گذاشت )

یکبار دیگه از دوستان عزیز خواهش دارم مخصوصا بچه های خودم تو شمال شرق تو استفاده از کلمات دقت داشته باشن . این فقط یه بازی هستش ( البته اورجینال هم نیست ) زیاد جدی نگیرید .

پ ن : بازی خیلی سرد شده اصلا فایده نداره نگاه میکنی به هر منطقه کلا شاید 5 تا همر خوب داشته باشن که واقعا آدم دلش هم نمیاد بزنه .
پ ن : سهیل هنوز اس ام اس آخر من رو جواب ندادی ها منتظر خبرتم .
پ ن : راستی بچه ها این سرور پلیس ویژه هم داره که تو یه پست دیگه منظورم رو متوجه خواهید شد .
پ ن : علی کینگ اس ای به این پژمان .... بگو انقدر از شمال شرق جاسوسی نزنه میام ازش جاسوسی میزنم ها :دی

شاد باشید

یا حق
علی
ThE HeRoES