-
NW
درود
اول از همه عرض کنم که این سایت تا به عمری که داره فکر نکنم همچین سروری و همچین فرومی رو تجربه کرده باشه سروری پر تشکیل شده از 30 40 تا بازییکن خوب حالا ما خودمونو نمیگیم ما 6 7 ساله تو این بازیه لعنتی نووب بودیمو هستیم منظورم پلیر های خوبی مثل (سهیل ، علی چیفر) آقا حسام رضا
گربه نره مهدی مورچه علی داوری ابوذر ممدو ارش تبری جنوبم بجز ایمان Horn breaker بقیه ای بازیکنای خوش اخلاق و حرفه ای شونو نمیشناسم /.
دوما شمال غرب با وجود مخمری مثل سهیل که 6 7 تا بازیکن فروختن بهش و همه تعطیل شدن که واسه اینکه سهیل غارت کنه و نیروی سرسام آوری بوجود بیاره بر این اساس رفتیم جلو تا زمانی که کمبود پلیرو دیگه کاملا احساس کردیم واسه همین مجبور بودیم بر این اساس بریم جلو چون میگفتیم اگه سهیل نخره لابد حنوب شرق میخره حالا بماند اینا تا رمانی که سهیل خان نتونست کازی کنه و صفر شد در صورتی که باید هر کدوم از دها 100 کی نیرو واسه اینسرت در فاصله ی 5 6 دقیقه ای میذاشت و این بازیکن حرفه های وقتی دوتا همرش صفر شد کلا دیگه در دسترس نبود الانم نیست کلا ما دیگه خبری از سهیل نداریم پس یعتی از مولتی اکانت ها دفاع ها و کتییبه های که دستش بود هم خبری نداشتیم به همین دلیل جنوب شرق اینقد راحت کاراشو انجام داد دوستان بله ماجرا اینجوریاس سهیل جنبه ی باخت نداره داداشیای گلم اگه داشت الان به ما کمک میکرد پسورد مولتی هارو در اختیارون میذاشت یا نمیرفت واسه جنوب غرب گلد بخره به طرف میگفت کپت برای من گلدت با من طرف میددید سهیل ریده به اکانت بازیرو بیخیال میشد شما به این چیزا میگید حرفه ای ؟؟؟ همر ساختن هنر نیست همر نگه داشتن مهمه اگه پلیر بود باید بعد از دست دادن دوتا همر کمک میکرد نه اینکه بره یه سرور دیگه الان ما موندیمو چندتا اکانتی که دست منو حسام و ابولفضل و رضاس و چون 3 نفر دیگه شاغل و متاهل هستن تنها فرد مجرد این ساید بنده هستم که دارم این روزا 24 ساعت رو اکانتا کشیک میدم باید عرض کنم که تنهایی هیچ کاری نمیشه کرد پلن ریختن احتیاج به 2 3 نفر با نت خوب داره ما حتی همین 2 3 نفرم نداریم با این حال اما سرور رو برای دوستان جذاب کردیم امید وارم رقابت بتونه تا آخر دوووم بیاره که بازی یکطرفه نشه من کارو چپ دست خادم شمال غرب این قول رو میدم که تمام تلاشم میکنم تا بتونیم تا آخر سرور از داشته ها نگهداری کنیم و بازی رو نذاریم یک طرفه بشه جنوب شرق بازیکنای خوبی داره نامردی هم ندیدم ازشون مثل سوپر لیدر بعضی ساید که همه چی رو به یه کتیبه منحصر بفروشه به ب امید ادامه واسه بازیی جذاب قضاوت دیگه با شماست که چجوری در مورد شمال غرب قضاوت کنید میتونید بگید چون اتفاقات برامون افتاده اگه آرش بیگ همر با 3 تا سوپر همر خیانت کرد از دست دادیمش بخاطر نووب بودن ماست اگه 7 8 بازیکن از جمله آرش و شیوا سهراب و سپهر و و و از دست دادیم رفتن بخاطر نووب بودن ماست حق دارید اینجوری فک کنید یا میتونید فکر میکنید پلیر داریمو بلد نیستیم بازی رو اداره کنید یه 4 تا اتک بدیم دیگه قضاوت با شماست /.
سرتونو درد نمیارم اگه توهینی هم به کسی کردم ببخشه /.
بدرود
با تشکر
کارو چپ دست /.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن