نقل قول نوشته اصلی توسط Mulche نمایش پست ها
سلام و خسته نباشید خدمت بچه های سرور :9

علی جان همه که هر سرور با یه اسم بیاد همچین میشه دیگه والا علی تو به این بگی کل کل من کلا دیگه فروم رو می بوسم و می زارم کنار :!

کل کلی که با لینک نباشه کل کل نیست که مهدی مورچه بیا توصیف کن آخرین سرور 3ایکس رو با فلیم نامه ای از بچه های اکانت ما الخصوص حمید 13

علی بابا سرور سرد شده که باید خودت یه کاری کنی وگرنه از این ملتی که من دیدم بخاری در نمیاد

منتظر پست دیگه هستیم بیا پلیس ویژه رو توضیح بده

پ.ن : سرور 3x جدید کی شروع می شه ؟!!!

پ.ن : علی تو که توتن باز بودی .... ازت نا امید شدم (البته رومن باز ها به دل نگیرن ها من یه موضوع دیگه رو می گم

پ.ن : آقا نگین سره پیازم یا ته پیاز ؟! دو روز رو یه اکانت بازی کردم ولی بماند کدوم اکانت

علی
Mulche !

سلام علی جان.داداش من خودم 100 دفعه اینجا گفتم با بچه ها هم میحرفیم میگم واقعا ادم یه چیز خاصی باید ببینه انگیزه کل کل خوب یا وقت گذاشتن برای بازی پیدا کنه.یه نگاه کنی صفحات فروم لینک قشنگ نمیشه دید یا یه پلن زیبا.دیگه یادته خود ما با بکس شما چه کل کل هایی میکردیم اونم نه حرف.اول لینک بعد دربارش یه کل کل حسابی.ایشالا درست بشه.البته یه سمت داستان و بازی برمیگرده به این دژکوب و ای پی خوردن های مسخره که باعث شده نشه پلن های خوبی اجرا کرد.اما درکل سرور پلیر کم داره و بدتر از اون پلیر خوب کمتر.