-
این دوست با ادب و محترممون هستن ! تبر دادن دسته هیروشون !
http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1022
ایشون خواستم عرض کنم یه دو هفته ای میشه این تبر دستشونه ! ما یه رضا پیچ پیچی داشتیم هویج داد دست هیروش رفت نصف شمال غرب رو ترکوند اومد !
اگه کار خاصی با تبر ندارن لطف کنن این تبرشون رو با هویج این رفیقه ما تاق بزنن ما بریم چند جا دیگه رو هم بزنیم بیایم با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
partizan
این دوست با ادب و محترممون هستن ! تبر دادن دسته هیروشون !
http://c3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=1022
ایشون خواستم عرض کنم یه دو هفته ای میشه این تبر دستشونه ! ما یه رضا پیچ پیچی داشتیم هویج داد دست هیروش رفت نصف شمال غرب رو ترکوند اومد !
اگه کار خاصی با تبر ندارن لطف کنن این تبرشون رو با هویج این رفیقه ما تاق بزنن ما بریم چند جا دیگه رو هم بزنیم بیایم با تشکر
سلام خدمت دوستان
ایشالله که خوب باشید
دوست گلم شما فکر کنم از بچه های جنوب شرق هستید
بچه ها اینجا چون هنوز آی دی فروم ها شناس نشدن کمی کل کل کردن که خواهش کردم ادامه ندن به این دلیل که اکانت های فروم با اکانت های بازی کاملا مشخص نیست کی به کیه مبادا به رفقامون تو ساید دوست توهینی نباشه .
من به جای محمد و آرش AXE MAN ( SAINT جواب شما رو میدم . اول ببینید با کدوم منطقه درگیر هستید بعد بیایید برای کل کل .
از دوست گلم علی کینگ اس ای هم خواهش دارم جلوی این توهین ها رو بگیره . کل کل کردن قالب خاص خودش رو داره که خدا رو شکر تیم ما از قدیم یاد گرفتن تا چه حدی پیش برن و از چه واژه هایی استفاده کنن و همیشه کل کل ها رو با لینک جواب بدن ( اشاره به لینک هایی که آقا ابوذر یک کیلو گذاشت )
یکبار دیگه از دوستان عزیز خواهش دارم مخصوصا بچه های خودم تو شمال شرق تو استفاده از کلمات دقت داشته باشن . این فقط یه بازی هستش ( البته اورجینال هم نیست ) زیاد جدی نگیرید .
پ ن : بازی خیلی سرد شده اصلا فایده نداره نگاه میکنی به هر منطقه کلا شاید 5 تا همر خوب داشته باشن که واقعا آدم دلش هم نمیاد بزنه .
پ ن : سهیل هنوز اس ام اس آخر من رو جواب ندادی ها منتظر خبرتم .
پ ن : راستی بچه ها این سرور پلیس ویژه هم داره که تو یه پست دیگه منظورم رو متوجه خواهید شد .
پ ن : علی کینگ اس ای به این پژمان .... بگو انقدر از شمال شرق جاسوسی نزنه میام ازش جاسوسی میزنم ها :دی
شاد باشید
یا حق
علی
ThE HeRoES
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
تبریک به بچه های شمال غرب
کتیبه انبار کوچیکو پس گرفتن
آفرین
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ThE HeRoES
سلام خدمت دوستان
ایشالله که خوب باشید
بچه ها اینجا چون هنوز آی دی فروم ها شناس نشدن کمی کل کل کردن که خواهش کردم ادامه ندن به این دلیل که اکانت های فروم با اکانت های بازی کاملا مشخص نیست کی به کیه مبادا به رفقامون تو ساید دوست توهینی نباشه .
من به جای محمد و آرش AXE MAN ( SAINT جواب شما رو میدم . اول ببینید با کدوم منطقه درگیر هستید بعد بیایید برای کل کل .
از دوست گلم علی کینگ اس ای هم خواهش دارم جلوی این توهین ها رو بگیره . کل کل کردن قالب خاص خودش رو داره که خدا رو شکر تیم ما از قدیم یاد گرفتن تا چه حدی پیش برن و از چه واژه هایی استفاده کنن و همیشه کل کل ها رو با لینک جواب بدن ( اشاره به لینک هایی که آقا ابوذر یک کیلو گذاشت )
یکبار دیگه از دوستان عزیز خواهش دارم مخصوصا بچه های خودم تو شمال شرق تو استفاده از کلمات دقت داشته باشن . این فقط یه بازی هستش ( البته اورجینال هم نیست ) زیاد جدی نگیرید .
شاد باشید
یا حق
علی
ThE HeRoES
اول سلام
دوم این یه بازیه ما هم در حد بازی و فان داریم بهش نگاه میکنیم
مورذ بعدی لینک اکانت هم تو همین فروم گذاشتم پس اکانتم هم مشخصه
عارضم بخضورتون شما که انتظار نداری دوست عزیزت میاد اینجا هر چی دلش میخواد بگه بقیه هم بهش بگن آفرین ! بعد که جوابش رو بدیم همچین پستی بذارید
یه نوشته تو پروفایلش هست دو هفته هم نگه داشته سرور هم که کلا کسل کننده شده ! خواستیم جویا شیم این دو هفته که تبر دست هیروش بوده چه حرکتی کرده که کل سرور باید بترسن ؟! کجاش دقیقا ایراد داره یا توهینه ؟
بازی ورژن اورجینال نیست کسل کننده هست همه اینها قبول
من عادت دارم جدی بازی کنم ولی بازی رو جدی نگیرم
شاد باشی و پایدار
صرفا هم پست های من یه کل کل درون بازی هست نه کا
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوستان سلام
عرض کنم خدمت همه رفیقای گلم : ازتون خواهش میکنم تا 1 حدی کل کل رو بیشتر ادامه ندید.
بچها اینجا رفیقای قدیمی هستن زشته . در حدی که در مورد سوتی تکنیکی باشه خوب فروم ماله همین کارهاس.
اما مسخره کردن اصلا صحیح نیستش . من کوچیک همتون هستم اما خواهش میکنم احترام همو نگه داریم.
به رو چشم داش علی الان بهش میگم...
خادم جنوب شرق
Ali_KinG_sE
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-

نوشته اصلی توسط
partizan
تبریک به بچه های شمال غرب
کتیبه انبار کوچیکو پس گرفتن
آفرین
http://www.dejkoob.ir/ir/report/10651393c4b
-

نوشته اصلی توسط
ThE HeRoES
سلام خدمت دوستان
ایشالله که خوب باشید
پ ن : بازی خیلی سرد شده اصلا فایده نداره نگاه میکنی به هر منطقه کلا شاید 5 تا همر خوب داشته باشن که واقعا آدم دلش هم نمیاد بزنه .
پ ن : سهیل هنوز اس ام اس آخر من رو جواب ندادی ها منتظر خبرتم .
پ ن : راستی بچه ها این سرور پلیس ویژه هم داره که تو یه پست دیگه منظورم رو متوجه خواهید شد .
پ ن : علی کینگ اس ای به این پژمان .... بگو انقدر از شمال شرق جاسوسی نزنه میام ازش جاسوسی میزنم ها :دی
شاد باشید
یا حق
علی
ThE HeRoES
سلام
وقتی پست میزاری سعی کن حداقل مقداری جانب انصاف رو رعایت کنی که یهو کسی که پستت رو میخونه خندش نگیره 
اولا که بی ادبی از کسی ندیدم جز همون عزیز دلت که اسمشم نمیدونم و فکر کنم کل اسپم هاش پاک شد
دوم خود شما بعد سال ها اومدی پست گذاشتی از اول شروع کردی به این که وای وای من چقدر قویم شما ها چقدر به ما نمیخورید!! (یادت میاد که؟! )
سوم این که ممکن شما به اینا بگی کل کل ولی ما به اینا میگیم بچه بازی چون معلوم طرف صحبتمون از سطح پاییت تری بخورداره(از نطر عقلی میگم)
چهارم از قدیم گفتن احترامت دست خودت باشه مردم رو بی ادب نکن 
پ.ن. چون با گوشی تایپ کردم ممکنه مقداری مشکل تایپ باشه یهو سوتی نگیرید حوصله نداریم
پ.ن. یکی دیگه هم هست حرف زیاد میزنه تو فروم بی زحمت دستت تمیزه اون دوستت هم با خودت ببر
خوش باشید
-

نوشته اصلی توسط
Ali Chiefer
باز تو شیطونی کردی؟
))
تبریک میگم مفت کتیبه رو زدی
-

نوشته اصلی توسط
sosmar
باز تو شیطونی کردی؟

))