-
شکر میون کلامتون
تحریف قانون همیشه هم خوب نیست . به دفعات زیاد شاهد این بودم که هرکسی هرچیزی دوست داره تو سایت اعمال بشه ارجاع میکنه به قوانین دات کام . قوانینی که حداقل بنده تو چند سروری که اونجا بودم حتی یکبار شاهدش نبودم و از کسی هم که داخل تیممون باشه نشنیدم
صرفا واسه روشنگری بگم در دات کام هیچ برخورد سلیقه ای و شخص محور نمیبینید تماما یه رشته قوانین داره مثلا شما تا وقتی از n اکانت واست منابع پوش بشه(از طریق بازار) هیچکس کاری به کارتون نداره اما بشه n+1 اونموقع شما پانیش میخورید (هیچ بن اکانتی در کار نیست مگه مشخص بشه بات روی اکانتهای مولتی ران شده)
رید رفتن کپ که ایپی باهاش نداررید چه بسا رنک فلان تاپ باشید باز هم حتی پانیش نمیخورید چه برسه بن کردن اکانت (خودمون رنک 3 بودیم اینو به چشم دیدیم حتی تعجب کردیم که با چند تا ایپی خوردیم اما باز اقدامی صورت نگرفت)
به هر حال من هم با امید موافقم تنها راه برخورد تشخیص سیستمی و جلوگیری از بات هست
ویرایش توسط EaGl : 12-10-2023 در ساعت 10:15 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
EaGl
شکر میون کلامتون
تحریف قانون همیشه هم خوب نیست . به دفعات زیاد شاهد این بودم که هرکسی هرچیزی دوست داره تو سایت اعمال بشه ارجاع میکنه به قوانین دات کام . قوانینی که حداقل بنده تو چند سروری که اونجا بودم حتی یکبار شاهدش نبودم و از کسی هم که داخل تیممون باشه نشنیدم
صرفا واسه روشنگری بگم در دات کام هیچ برخورد سلیقه ای و شخص محور نمیبینید تماما یه رشته قوانین داره مثلا شما تا وقتی از n اکانت واست منابع پوش بشه(از طریق بازار) هیچکس کاری به کارتون نداره اما بشه n+1 اونموقع شما پانیش میخورید (هیچ بن اکانتی در کار نیست مگه مشخص بشه بات روی اکانتهای مولتی ران شده)
رید رفتن کپ که ایپی باهاش نداررید چه بسا رنک فلان تاپ باشید باز هم حتی پانیش نمیخورید چه برسه بن کردن اکانت (خودمون رنک 3 بودیم اینو به چشم دیدیم حتی تعجب کردیم که با چند تا ایپی خوردیم اما باز اقدامی صورت نگرفت)
به هر حال من هم با امید موافقم تنها راه برخورد تشخیص سیستمی و جلوگیری از بات هست
دوست عزیز . ارسال با بازار محدودیت داره به شدت . لااقل همین تورنومنتی که بازی کردیم داشت .
غارت متحد ممکن نیست .
جایی نگفتم سلیقه ایی . کلا میگم کل قوانین اصلی رو بزارن . اگر اینطوری که شما میگید میبود که سرور با ۴۰۰۰ تا پلیر ناتار بیشتری داره و پلیر بیشتری هم داره باید تاپ رید بیشتری هم داشته باشه نسبت به سرور یک ایکس اینجا . اما برعکسه
از نحوه پاسخگوییتون هم مشخصه خودتون هم از اون دوستان اهل غارت توافقی هستید 
صحبت های بنده اصلا در مورد این سرور نیست . این سرور که از دست رفته است . صرفا یکسری پیشنهاد برای سرور های آینده بود . مدیر سرور میتونن استفاده کنن و یا با همین فرمون برن و همین ۵۰ تا پلیر با ۵۰۰ تا اکانت هر سرور رو نیگه دارن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن