-

نوشته اصلی توسط
Omid
سلام انتقادات شما وارده اما راه حلی نیست بیشتر مشکل ما با بات ها هست که متاسفانه توازن بازی رو بهم میزنند. برای مقابله با بات ها داریم روی سیستم جدیدی کار میکنیم که به یاری خدا در آینده شاهد اثر کمتر آنها در بازی باشیم.
اما هرچقدر مقابله با بات ها رو بیشتر کنیم کاربران عادی بیشتر به خاطر سیستم تشخیص بات ممکنه آزرده خاطر بشن. و ازین بابت عذرخواهیم.
امید جان یه حساب کتاب ساده واسه شما کردم
در کمترین حالت این دوستان حداقل دارن ۳۰ تا کپ رید میرن
شما مولتی هانترت رو مجاب کن که رید کسایی که تاپ رید هستن رو بررسی کنن فقط .
نیازی به آنتی بات بهتر و این داستان ها نیست
الان ورژن دات کامش جطوری داره مقابله میکنه با این داستان ؟
جز اینکه قوانین سفت و سختی داره و مولتی هانتر های فعالی داره
در بهترین حالت شما ۲ تا مولتی هانتر دارید .
خیلی بعید به نظر میرسه که اصلا شما دلتون بخواد با مولتی بازی مقابله کنین . غارت توافقی یا هر اسم دیگه ایی که میخوایید روش بزارید . این درست نیست که توی سرور نرمال هفته ۵ سرور این حجم از غارت رو ببینیم توی تاپ رید .
به دلیل کمبود پلیر و ساخت دف میشه مولتی داشتن رو توجیه کرد . اما از هفته های اول رید مولتی دیگه خیلی زشته
ببینین الان من یه پلیر بدون تیم . بدون مولتی و .... در بهترین حالت دارم نزدیک ۲ میل رید میرم در هفته . تفاوت ساخت نیرو میدونین چقدر میشه ؟
همر هایی که توی این دژکوب ساخته میشه مشابه نداره . هرچند سایت اسپیدترا هم دست کمی توی این موضوع نداره و باتوجه به نژاد مصری که اونا دارن مولتی سازی اونا به صورت صنعتی شده دیگه و غارت ها ملیاردی میشه .
شدیدا پیشنهاد میکنم برید به سمت ورژن اصلی و دات کام . جدید ترین نسخه با همون قوانین . با تعداد مولتی هانتر مناسب . شاید اولش یه خورده درآمد شما کم بشه . اما کیفیتتون خوب باشه پلیرتون برمیگرده
فقط یک سرور عربستان نزدیک ۱۰۰ ایرانی بودیم که دوستان گلد هم میخریدن با اون قیمت بالا . میتونین نبود ورژن اصلی رو در ایران شما جبران کنین .
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن