سلام به همه دوستان و دشمنان
نظر دوستان رو به تاپ رید توی ۲ روز گذشته جلب میکنم. فکر کنم ۵ شنبه شب تاپ ریست میشه اگر اشتباه نکنم
Screenshot 2023-12-09 at 12-51-52 Z1.png
با توجه به اینکه سرور نرمال هستش و محدودیت رید داریم و البته توی ناتار و آبادی هم دست برده شده و درست منابع نمیدن
دوستان چطوری این حجم از منابع رو رید میرن .
تعداد پلیر ها هم که زیاد نیست که بخوایم بگیم پلیر دارن میزنن !
مولتی بازی قشنگ مشخصه . اما اینطور که مشخصه همچنان سیاست امید در قبال مولتی بازی تغییری نکرده و ترجیه میده پلیر کمتر اما پر خرج تری داشته باشه
سوال من بیشتر از دوستان مولتی باز هستش که این بازی الان چه لذتی واستون داره . بیشتر از ۱۰ ساله که مولتی رید میرید . همر ملیونی میکشید و مدال ها رو با هم تقسیم میکنین . خوب بعدش چی ؟
مثلا به نوه هاتون میخوایید مدال ها رو نشون بدید که ان ملیون مدال رنگارنگ توی یه سرور فیک دارید ؟
آقای مولتی هانتر میفرمایند که برخورد با مولتی بازی به صورت خودکار هستش . خوب برادر من همین ۱۰ تای تاپ رید رو به صورت شخصی بررسی کن کجا رو دارن رید میرن که توی نرمال همچین ریدی دارن .
هر کپ در بهترین حالت ۳۵ کی منابع میده در ساعت . میشه روزی حدود ۸۵۰ کی منابع . چند تا کپ باس بزنی که بیشتر از ۲۳ میل توی کمتر از ۴۸ ساعت غارت کنی ؟!؟!
درک این مورد واقعا سخت هستش ؟
من که میزارم روی حذف . اما دوستان این سبک بازی واقعا لذتی نداره

موفق باشید و پر از مولتی

- - - Updated - - -

جواب مولتی هانتر دوست داشتنی عزیز
سلام
غارت توافقی تخلف نیست

مولتی اکانتی هم در این سرور همانطور که از ابتدا ذکر شده است سیستمی انجام میپذیرد ، قطعا بدون نقص نیست ، ولی بیش از 120 اکانت در سرور هفته گذشته توسط سیستم شناسایی و مسدود شده است و باز هم رصد سیستمی ادامه خواهد داشت

تغییری ایجاد شود در قوانین سرور همان ابتدا قبل از شروع سرور به کاربران اعلام خواهد شد که با دید بازتری اقدام به بازی و ثبت نام در سرور نمایند

شما هم پیروز و موفق باشید
اسم مولتی بازی رو عوض کردن به غارت توافقی !
در انتها هم استقبال کردن از اینکه گذاشتیم روی حذف و آرزوی موفقیت ....
۱۰ تا پلیر با ۵۰۰ تا اکانت رو بیشتر دوست دارن تا ۵۰۰ تا پلیر واقعی رو .