-

نوشته اصلی توسط
m3ntal
عزیزم به من از امنیت وی پی اس نگو که ، من کارم طراحی سایته . سایت مشتری میاریم بالا روش
شما اگه از بات استفاده نکنی ، وی پی اس رو هم پسورد درست بدی بهش هیچ مشکلی نخواهد داشت
وی پی اس زمانی امنیت نداره که شما از بات های سجاد استفاده کنی بجا رید خودکار سرور !
شما که میگی اومدم رفتم میشه لطف کنی و یه سرور اسم ببری که حذف کردم ؟! جز سرور ام 1 البته

فینالو سرور 2ایکس حدود 2سال پیش. Q1
پیر شدیم ولی حافظمون هنوز کار میکنه...
یه دور تو فروم سرورهای نرمال 3 4 سال گذشته بزنی خودت قشنگ آمار سرورهایی که بعنوان دفساز استارت کردی و موقع کتیبه گودبای سرور دادی درمیاری...
در مورد بات و وی پی اس خداروشکر کلا نه استفاده کردم نه علاقه ای به استفاده دارم بجز ال1 که از وی پی اس بچه ها استفاده کردم... و ترجیح میدم اگه قراره از رید خودکار استفاده کنم از امکانات سرور باشه تا موارد دیگه...
واقعا با خودمون چند چندیم؟!
میبینم که مختصات مثبت منفی میزنی :|
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
sw team
فینالو سرور 2ایکس حدود 2سال پیش. Q1
پیر شدیم ولی حافظمون هنوز کار میکنه...
یه دور تو فروم سرورهای نرمال 3 4 سال گذشته بزنی خودت قشنگ آمار سرورهایی که بعنوان دفساز استارت کردی و موقع کتیبه گودبای سرور دادی درمیاری...
در مورد بات و وی پی اس خداروشکر کلا نه استفاده کردم نه علاقه ای به استفاده دارم بجز ال1 که از وی پی اس بچه ها استفاده کردم... و ترجیح میدم اگه قراره از رید خودکار استفاده کنم از امکانات سرور باشه تا موارد دیگه...
واقعا با خودمون چند چندیم؟!
میبینم که مختصات مثبت منفی میزنی :|
بسم الله
این شما و اونم فروم سرور های نرمال . یه ام 1 حذف شد اکانت ما اونم کل تیم حذف کرد و دلیلی نداشت ادامه بدم . در بقیه موارد اکانت مونده چه برنده و چه بازنده . چه دف ساز و چه پوشر بچه ها
حالا من همون سرور هایی که شما میگی حذف کردم رو هم در نظر بگیرم ، بازم هزینه وی پی اس رو دادم ، به مدیریت گیر ندادم برا رید !
و در آخر هم اینکه یکی با نظر شما مخالف باشه رو نباید ربط بدی به سرور هایی که بازی کرده یا حذف هایی که کرده . شما دلیل میاری برای خوب بودنش . منم دلیل میارم برای بد بودنش . این دیگه ناراحتی نداره که گل من 
فرض رو بر این بگیر که امید بیاد و این امکان رو اضافه کنه ، حتی وقتی همین سایت کلا روی یه وی پی اس قوی هست ، شما چرا فکر میکنی رید خودکار بزاره واست یه جای خوب میزاره . خوب بازم باید روی یه وی پی اس باشه دیگه
بازم تهش به همون میرسیم که سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن . شما میخوایی هزینه کنی ؟!
بسم الله ، ماهیانه 40 تومن ناقابل بده بنده برم برات وی پی اس بگیرم . ریدت رو بزارم . فکر کن که امید این امکان رید خودکار رو اضاف کرده واست
والا ...
چه کلاه به سر چه سر به کلاه
اینقدر جنایی بازی و داستان سازی نداره . همه دارن استفاده میکنن این وی پی اس رو . شمام برو استفاده کن . ضرر نمیکنی . امنیتش هم خوبه . خواستی بیا من آی پی وی پی اس خودمو میدم . ببین اگر هک شد بیا بگو وی پی اس امنیت نداره
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن