خواهش میکنم.البته با یه سرور نمیشه نتیجه گیری کرد.الانشم هست خرابکاری و مولتی اکانتی اون موقع هم بود.الان بیشتر نشده باشه کمتر نشده.بیشتر از یه سرور بها بدید.رای گیری کنید بازم از دوستان.حالا رنک و ایمیل هم برنداشتین همون اکانت های فیک بهترین کاره البته به نظر من.چون قبل از ایمیل و رنک بالای 1000پلیر فقط تو سرور 1000 لوگین داشتن.تو سرور های 1ایکس یادمه بالای 5 6کی اکانت ساخته میشد.میومدن بازی میکردن 4 تا اتحاد منسجم و کلی زیر مجموعه تشکیل میشد.این ها همه قبل ایمیل و رنک بود.بعد رنک و این حرفا کلی پلیر ریزش کرد.چون مدال شده بود همه چی واسش.بین 20نفر آدم 4تا مدالو نمیشه تقسیم کرد که!!!طرف ناراحت میشد از اینکه مدال به اون ندادن میرفت دیگه نمیومد بازی!!اینا اتفاق هایی هست که من دیدیم.قبل رنک فقط گلد میخواستن که اونم لیدر با 100کن واندر بین بچه ها تقسیم میکرد و پلیر جذب بازی میکرد.مدال رو نمیشه جز به چن نفر داد واسه همین خیلی ها جدا شدن و به مرور دیگه نیومدن.البته این نظر و تجربه شخصی بنده ست.مولتی هانترهام انصافا توشون کسی که درست و حسابی جواب بده و احترام به پلیر بزاره کمه.با گزینش بهتری مولتی هانتر بزارین.که صحه صدر و اطلاعات بازی رو داشته باشه.حداقل چن سرور پلی داده باشه.درک کن حرف پلیرهارو.بازم نظر اساتیدی که هستن رو بپرسین.در سرور هایی که ران میکنین خبر بدین به همه بیان شرکت کنن.فروم رو همه نمیخونن.با تشکر