نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
سلام و عرض ادب.
من علت برخورد سلیقه ای خلاصه توضیح دادم اینجا بیشتر توضیح میدم.
ببینید از زاویه دید کاربر نحوه برخورد با دو متخلف متفاوته فکر کنید هر دو متخلف چهار اکانت مولتی کشیدن اما یکی با دور زدن روش های تشخیص و دیگری بدون دور زدن روش های تشخیص. خوب این باعث میشه مولتی هانتر با اکانتی که ردپای تخلف به جا گذاشته برخورد کنه و با دیگری خیر. و این ایجاد شائبه برای شما میکنه.
بنابراین وقتی روش تشخیص رو میشه دور زد قانون باید اصلاح بشه.
درمورد کتیبه ها باید نظرسنجی بشه تحلیل بشه ولی قطعا تحلیل شما هم درسته و باید جوانب دیگر اون بررسی بشه.
در مورد ناتار و زمان برگزاری سرورها هم کاملا حق با شماست.
در مورد انجمن هم چشم در اسرع وقت مشکل دسترسی شما حل میشه.
در مورد نامه تمسخر آمیز که فرمودید حتما حتما به بنده ارجاع بدید من بعید میدونم که همچین مسئله ای باشه و چشم میسپرم که حتما با احترام پاسخ کاربران داده بشه.

دوست دارم در مورد روش های تشخیص تخصصی تر صحبت کنیم تا من بتونم نقطه ضعف ها رو روشن کنم و به یک جمع بندی خوب برسیم.
سلام مجدد خدمت شما
امید جان شما اینطوری به مساله نیگاه کن که اصل کاری که با مولتی انجام میشه پوش کردن همر هستش
وقتی یکی توی سرور 3 ایکس غارتش به 1 ملیارد میرسه ، خوب این مشخصه داره پوش میشه
شما جلوی پوش رو بگیر ، مطمعن باشید که نیمی از مولتی بازی ها حذف میشه
چون دیگه کسی نمیاد هزینه کنه و مولتی بکشه
خیلی از دوستان بودن حتی به خود منم گفتن بیا یه اکانت بکش و کپ 20 کن . بعدش برو مدال اتحاد رو میدیم بهت !
شما رنکینگ ایمیل رو برداری ، نیمی از دلیل مولتی بازی کردن از بین میره
این رنکینگ ایمیل رو فقط سایت شما داره
بعدشم کاری نداره که ، کافیه مولتی هانتر 20 نفر اول تاپ غارت رو چک کنه
شما بر اساس آی پی بیایی ببندی یکی برا لانچ به مشکل میخوره ، مشکلی که خودمم داشتم
تعداد مولتی هانتر هاتون اصلا کافی نیست . نامه داده میشه و بعد 24 ساعت جواب داده میشه ، خوب این مشخص میکنه تعداد کم هستش . بعدشم لحن و نحوه برخورد مولتی هانتر های شما اصلا خوب نیست . طوری برخورد میکنن که اینگار همه بازیکنان زیر 15 سال سن دارن و همه دارن خلاف میکنن
شما قانون خودتون رو برای همه یکسان اعمال کنید ، جایی برای اعتراض نخواهد موند