-
من در داخل پیج p3 هم نوشتم
مفهوم حرف و اعتراض ما ازاد شدن مولتی اکانت نبود که طرف بیاد 100 تا اکانت بزنه!
این موضوع ممکنه برای صاحبان سرور موضوع جذابی باشه چون هر اکانت بلاخره گلد میخوره و از لحاظ مالی به نفع ایشان است اما در حق پلیر ها ظلمه!
ما میگیم اکانتی که یک نفز ساخته جانشین کرده پلیر داره ای پی جدا داره اصلا مولتی نیست!
اگر حس میکنین یه اکانت مولتی هست طبق قوانینی که ما تایید کردیم برای ثبت نام جانشینیش چند روز بسته شه تا مشخص شه پلیرش کیه
نه که به خاطر پوش 4 کیلو منبع در روز دوم بازی برای بالا بردن سفارت 4 تا اکانت بچه های من رو بن کنن
یا اینکه دنبال بهانه بگردن 3 تا اکانت رو بن کنن چون جانشین میاد روش بازی میکنه!کجا گفته شده جانشین نمیتونه به پلیر اکانت کمک کنه؟
مولتی اکانت دقیقا باید باهاش برخورد بشه اما اکانت هایی که تخلفی ندارن توی این وضعیت سرور بن شدن و اذیت کردنشون هیچ دلیلی نداره
جالب اینجاست که این بن شدن ها و اذیت شدن ها فقط مخصوص تیم مظلوم ماست!
یک بار شد تیمهای حریف بیان بگن همچین چیزی رو؟
نه
برای اینکه پلیر ندارن رو وی پی اس ور میدارن یه ای پی میگیرن اکانت میکشن
ما که اعتراض میکنیم به خاطر پلیرهامونه که میبینیم طرف میاد اکانت رو میسازه کم یا زیاد روش زحمت میکشه اما طرف میاد بدون هیچ دلیلی اونارو بن میکنه!
این کار درست نیست
به خدا من مجبورم تو دانشگاه به شاگردام بگم برای من اکانت بسازین اونجا بازاریابی کنم گلدشم بدم اونوقت میان الکی به دلیل مولتی اکانت بن میکنن!
ازین میسوزم که میدونم اینا پلیر دارن اما ...
سوال رو درست کنین
بزنین ایا با بن شدن اکانت هایی که کم بازی میکنن یا با جانشین بالا اومدن موافقین تا درصذ پاسخ هارو ببینین
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن