درود

خیلی سعی كردم اكانت معمولیم رو رمزشو. یكاوری كنم اما ایمیل نیومد برام، كه این مشكل برا یه سریا دیگه هم هست.

قاعدتا با اكانت ادمین كل نباید پست شخصی بذارم پوزش میخوام.

این حرفها كه میزنم نظر شخصی شایان شانگفی هست نه ادمین انجمن.

ایرادات سایت خیلی زیاد هست ( بود، الان بیشتر شده)

اما بحث این تاپیک مولتی هانتری هست و من هم در همین مورد حرف میزنم

امید جان این حرف ها رو زمان رونق هم توی تاپیک مدیران هم زدم ولی شما توجهی نكردید، علت اصلی از رونق افتادن سایت فقط و تنها فقط مولتی هانتر شماس وبرخوردهای سلیقه ای ایشون، از نظر من به عنوان قدیمیترین پلیری كه الان توی این سایت هست عدم آشنایی م.ه با ذات بازی و همچنین ضعف اسكریپت بازی باعث فرار پلیر ها شده.

بارها زمانی كه خودم بازی میكردم شاهد نامه های تمسخر آمیز تیم مولتی هانتری ( بعید میدونم تیم باشه چه اون زمان چه الان با توجه به نوع ادبیات نامه ها یك یا دو نفر هستند) بودم وبارها جواب نامه های خود من سر بالا بود و من انتهای نامه هام قید میكردم مدیر ارشد انجمن هستم بلكه درست جواب بدن.

علیهذا بیان معضلات درمان نیست، جهت. درمان صرفا یه مطلب به ذهنم میرسه و اون رو هم بارها گفتم تغییر مولتی هانتر و اجرای صحیح تمام قوانین و جمع كردن بساط رنک ایمیل.

استارت معقولانه سرورها سالی 2 سرور نرمال ،سرور های 3 ایكس هم با وقفه 20 روزه الی یك ماهه پس از پایان هر راند.

با توجه به كمبود پلیر ضعیفتر شدن ناتارها ومعقولانه بودن منابع ناتار معمولا ناتار گندم بیشتری نسبت به سایر منابع میده كه توازن به هم میخوره

البته پلیر ها هم باید مسایلی رو جهت جذابیت بازی رعایت كنند، مثلا لازم نیست هراكانت 4 همر داشته باشه و در نتیجه مجبور بشه اكانت مولتی بسازه و كپش رو بكشه بالا و رید بده و 4 تا دونه دفاع هم توی فیدرش بسازه بگه مولتی نیست دف سازه، هم شما بازی كردید هم من. میدونیم مولتی میسازیم واسه رید وهمر كشیدن توی اكانت اصلی و ركورد زنی.

اینجوری هیچ سروری استاندارد تموم نمیشه و هیچ پلنی اجرا نمیشه چون هر اكانت 4 تا همر داره اتک ها لانچ میشه چون اگه دیوار شه بازم همر داره اكانت از اونطرف هر چقدر دفاع روی واندر باشه به علت تعداد بالای همر همیشه واندر میخوره پس جذابیت بازی و تفكر از بین میره و چیزی به نام پلن واستراتژی وجود نخواهد داشت

در نهایت برای تموم شدن بازی اقدام به خریدن اكانت هولدر یا همر رقیب میكنیم تا برنده شیم ورنك ایمیلیمون بره بالا.

پس اگه به این بازی علاقه داریم هم تیم مدیریت باید تحول اساسی پیدا كنه هم دیدگاه پلیرها.

با توجه به كم شدن پلیر نیازی نیست از هر كتیبه كوچیک 6 تا باشه چون علاقه ای به زدن كتیبه از ساید مقابل نیست همه با خیال راحت كتیبه مثلا جنگ كوچیک میگیرن 2 ماه بدون دغدغه بدون این که دفاع بریزن روش با خیال راحت نیرو شارژ میكنن و همر های افسانه ای میبینم

4 تا كتیبه كوچیك 2 تا بزرگ و 1 یونیک از هر كتیبه به نظر من کافیه تا سایدها برای كتیبه تلاش كنن و به علت كم بودن كتیبه توی ساید كتیبه بچرخه نه این كه هر كی یه كتیبه شخصی بندازه رو اكانتش.

و. نكات دیگه هم هست كه چون با گوشی تایپ میكنم خسته شدم : دی

جهت تحول امید جان اختیارات ادمینی من كامل نیست كه بتونم مدیرانی كه نیشت رو بردارم مدیر جدید بذارم وعملا یه نفری هستم ولی در ظاهر تعداد مدیران از پلیرها بیشتره، دسترسی های من درست شه. انجمن رو درست میكنم ( شاید درست نبود اینو علنی بگم، صرفا علنی گفتم كه دوستانی كه فكر میكنن سایت دست من هست یا نفوذی دارم بفهمن من حتی اختیارات ادمینیم كامل نیست حتی نمیتونم اكانت معمولیم رو رمزش رو. یكاوری كنم چه برسه نفوذ توی بازی)

میمونه اصل بازی که دیگه تحول دیدگاه و اصل خواستن تغییرات از سوی شما باعث تغییر این وضعیت به سمت. شد وشكوفایی میشه
خیلی از دوستانی كه یه زمانی اینجا بودن هنوز دارن بازی میكنن اما توی،سایت های فیك اگه كیفیت اینجا به روزهای اوجش برگرده قطعا اون دوستان هم برمیگردن همینجا.

سربلند پیروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: غلط های نگارشی و املایی رو به بزرگی خودتون ببخشید با گوشی خیلی سخته!