ای جانم چقدر من منتظر بودم بیای بازم خیالبافی کنی و دروغ بگی :دی
واسه تک تک دروغات سند و مدرک دارم : ))
اول در مورد چک کردن فروم اگه دقت کرده باشی تو صفحه اصلی اکانت های انلاین و حتی تاپیک انجمن رو نشون میده و دقیقا روزی که ما پست میذاشتیم دوست عزیزت لوسیفر با دمپایی ابری تردد میکرد یوقت برقش نگیره =))من مث تو اهل خالی بندی نیستم بگم اکانت خودتم دیدم و فلان بهمان اما لوسیفرو دیدم و وقتی اون دیده باشه په قطعا به تو هم اطلاع داده بیا بگو(نه) ما هم میگیم باشه =)) این از این که میگی نبودم بهتر بود بگی بودم داشتم فک میکردم بعد از چپو راست خوردن بیام چجوری خالی ببندم کسی مسخرم نکنه :دی
اولین بار به وسیله میثم دوستمون تضمین دادم با میثمم نه با شما اگه دقت کنی رفتم ان دبل پیش میثم نه شما تو اس ای =)))
تیم اسپیک من یبار اومدم که خودت تنها بودی و بحثی راجع به اینکه با کی هستم نشد یکم از سرورا قبلی و واندر خریدنتون صحبت کردی یکم از خدا بیامرز عطا و اخرشم گفتی رید اس ای بهتره یا ان دبل گفتم ان دبل :d
در مورد نامه فعلا نت داغونه هرچی تلاش کردم عکسش ارسال نشد چون همچین روزیو میدیدم نامه رو آرشیو کردم

))) توام اومدی یه دستی ای بزنی و بری گفتی نامه ش پاک شده و برم خالی بندی کنم کی به کیه ؟ در مورد اینکه گفتم میخوام ان دبلو بزنم باید خدمتت عرض کنم داری اشتباه میزنی داداچ ان دبل کسی غریبه نیس که من گفته باشم میخوام بزنمش :d گفتم میخوام ازشون دف در بیارم چند نفری هستن که تو گفتی کسی نیست که ؟گفتم چرا چندتایی هستن(پیچوندمت) حالا اینکه میای اینجوری میگی 2تا علت داره یا میخوای بچه های ان دبلو بندازی به جون من که داری به کاه دون میزنی خودی هستن :d
یا آلزایمر داری یا چیزی مصرف میکنی توهم زدی از این 3حالت خارج نیست =))))
در مورد جمله ی چهارم والا من نمیدونستم اس ای اصلا گروه تلگرامم داره چون بهتون اول بازی پی ام دادم لینک گروه بدین گفتی نداریم بیا تی اس و اگه راست میگی اسکرین ادد شدن من تو گروه تلگرامتونو بده یا حتی یه کلمه چتی حرکتی چیزی که نشون بده من تو گروهتون بودم : ))))))))))))))))))))))))
اخه خالی هم میبندی یجوری ببند نتونن ایستگاهت کنن بابا سنو سالی ازت گذشته حالا پلن هیچی یه خالی هم بلد نیستی ؟نچ نچ نچ :|
در ضمن اسکرین از گروه تلگرام میدین با تاریخ و شماره تلفن آیدی باشه لدفن =)) مجتبی ماتریکس طوری نرید اکانت فیک بسازید ادد کنید تو گروه اسکرین بگیرید :d
در مورد اعتقاداتمون هم والا اینجور که من میبینم این سرورو کسی نیست که واندر بهتون بفروشه حالا اگه جوری دیگه بلدین سرورو ببرین بسم الله =))
پ.ن:یا ما میبریم یا واندر فروشی نیست
پ.ن1:چهار بار خالی بستی 4بارش نقش بر اب شد برو 2 3روز دیگه فکر کن بعد بیا فرومو چک کن مجددا
پ.ن2:بابت پلن همه دوستان شریک بودن و زحمت کشیدنو میکشن
پ.ن3:انشاالله تا جایی که اجازه دادیم بازی کنید ما حوصله بیابون نداریم فعلا