کارگاه آموزشی شماره یک و احتمالا آخریش

محسن جان این پیرو صحبت خودت جهت کل کل بازی هستش وگرنه من میدونم جنبشو داری با تو اینجور صحبت میکنم و به همچنین به گفته خودت از سن و سال منو شما گذشته

محسن جان تو متون بالا نمیگنجید در رابطه با سوال شما بحرفم چون استرس اینو داشتم که ارور بسه دیگه انقدر توضیح نده بده سایت .
ولی چون بالاخره زکات علم تو هر زمینه ای رو باید پرداخت کرد پس علی برکت الله فقط هنگامی که توضیح میدم خوب گوش فرا دهید باشد که مورد لطف و مغفرت خداوند قرار گیرید .
روی من اتک ها اشتباه لانچ نشد بالا پایین هم نخورد اتک ها ولی میتونم بگم ی گافی دادید که شرمم میشه بگم تو پروفایلمم نوشتم یا فوق حرفه ای هستید یا فوق اماتور که دومی درست در اومد . هنوزم نفهمیدید مشکلتون کجاست میگم که روشن بشی .
دو تا تارگت اومدید رو من یکی رو همر اولم یکی رو دومی(موضع من ) خب تک موجه پس بیخیالش . اتک دوم لانچ شد رو همر شوالیه ام با یک ثانیه دیلی اینم ی لاخ که نمیشه از لانچر گذشت ولی من که دفی ندارم که اینسرت کنم اونم انقدر که ی همر رو دیوار کنم پس هیچی . اما رو همر سزارم هنوز تک موجه . عزیز دل برادر شما حداقل سه خونه ایه جاست ۱۳ کی اسکات خوابوندی ی دونه اسکات رو جاست بذار که اسکات میکشم همر رو نبینم تو بیس با چیفرا دارن بشکن و بالا بنداز میکنن. اونم جهنم میگم منابع نداری از اکانت تست کمک بگیر . من میگم اصلا ندیدم اسکات رو . خب عزیز دل برادر وقتی کک رو مثلا انداختی بجونم که ممکنه همر اول باشه نکنه رو دومی میای ۸ موج اتکت رو کپ چی بود خخخخخ که مثلا دف بریزم کپم مثلا کراپ لاک نشه خب خیلی سوتی هستید شما نمیدونی از جان گذشته را حاجت هیچ استخاره نیست . مثلا من باید دف میریختم رو کپ یا چه انتطاری داشتی واقعا این فان بود . حالا من دو دل ( مثلا اسکات نکشیدم از جاست و ندیدم که ...) که نکنه بیاید رو همر سزار که ی اتک ۶ ساعتی بمن اضافه میشه و شاه بیت داستان رخ میده چکمه ۵۰ پای هیروست و تایم دقیقا با هیرو لانچ شده که اسم دهکده رو به خخخخ تغییر دادم ولی نخواستم تحقیر کنم سریع عوض کردم که فر پلی رو رعایت کرده باشم . به بینام*و مهدی بلک پیام دادم برید بخوابید فلان جا ریله شب خوش . ولی گفتم یا حرفه ای هستید یا اماتور برا این بود که گفتم شاید با هیرو لانچ کردید ولی فیک با هیرو هست که گفتم نه بابا ینی در این حد ولی بازم تا لحظه لند از پروفایل پاک نکردم . در همین حد . اما مجددا دیروز بود که اینکار رو تکرار کردید فیک دادید با سانتافه چکمه ۵۰ پای هیروست ولی تایم بدون هیرو نمیخوره . انقدرم واقعیت رو بگم شاخ نیستید که بخواید میدون تمرین رو کم کنید ولی با چکمه بزنید که دیگه اونوقت برم سراغ کیریلوید همین جوری میشه فکر خخخخ فکر خخخ فکرتون رو خوند . بعد تو این گاف ها رو با پلنی که ریل رو نفهمیدید ولی زورمون به این نفهمیدنتون هم نرسید یکی میکنی . ای قوی ای قدرتمند ای پلنر ما جلوی شما حرفی برای گفتن نداریم جز احساس عجز و ناتوانی . البته خواستم فیک اکانت لست رو روی دهکده دو ایکس جاست با هیرو و چکمه بزنم که اینم یاد بگیری که اینجا مبسوط گفتم نیازی به اجراش نبود .
امیدوارم از این کلاس اموزشی جهت پیشرفت استفاده کنی و شما هم روزی روزگاری زکات علمت رو بدی . بالخره منم روزی جای تو بودم و فقط ادعا بودم و سرم پُرباد بود چند تایی بما یاد دادن الان چرخ گردون داره میچرخونه .
دوس نداشتم خدا شاهده جهت تحقیر یا آن فر پلی بیان کنم همونطور که تا الان نکردم الانم دیگه خیلی تند رفتی مجبور شدم بگم . از اینم بگذریم من ی ماهی هست درست و درمون نیستم فقط میام ی سری میزنم ببینم چخبره اکانت تقریبا واگذار شده هستش چون نمیرسم چون بچه هام مدارسشون شروع میشه در گیر اونم از نبودنم عذر میخوام .
محسن جان و احسان جان عزیز خدا شاهده بجون بچه هام اگر توهین یا جسارتی کردم عذر میخوام فقط صرفا بحث لذت بردنش بود از گیم وگرنه خیلی وقته از سن و سالم کل کل و بحث و جدل گذشته اگر چیزی گفتم به بزرگواریه خودتون ببخشید و لذت بردم از کنارتون بودن حتی به عنوان رقیب .

ناصر
BlackStorm Team