-
درود
اولاً عذرخواهی می کنم که توی بحث فعالیتی نداشتم.راستش انتظار این همه پست رو نداشتم و چند روز یک بار فروم رو چک می کنم.
دوست خوبم احسان واندر عزیز شدیداً در پی رفع و رجوع کردن خیانتی که به ما کرد هست و اما دلایل من برای این ادعا:
1- اولین بار به واسطه دوستمون میثم ایمپریال تضمین دادی که با مایی
2- بعد از اون یکی دو بار توی تیم اسپیک با هم صحبت کردیم و صراحتاً ادعا کردی که با مایی. حتی یادم هست که مشخصاً راجع به ده پیش فرضت صحبت کردیم .(همون دهی که تو SE بود)
3-همون طور که خودت گفتی روی اکانتت پیام گذاشتم که تکلیف رو مشخص کن که با مایی یا نه ؟ و شما تو جواب نوشتی که می خوای nw رو بزنی و از اونجایی که هنوز آماده زد و خورد نیستی با اومدن به اتحاد ما تبدیل به تارگت nw میشی. و باز اعلام کردی که با ما هستی.
4- تا روزی که خیانت کنی توی گروه تلگرام SE حضور داشتی
الان هم بحثی نیست. دوست داشتی که تا یه جایی با ما باشی از یه جای دیگه علیه ما. صاحب اختیاری. ولی من از پشت خنجر خوردن رو زیاد دوست ندارم.
الان هم چند تا پلن موفق داشتی . و میدونم که هیچ کس توی این سرور اندازه تو زحمت نمی کشه.می دونم که ظرف یه هفته سه تا پلن جامع رفتن چه انرژی از پلنر میگیره.
ولی همش رو هم به خودت نگیر. خوب در جریانی که تقریبا همه پلیرهای SE خیلی وقته که رفتن و فقط 3 تا اکانت فعال توی SE وجود داره . از اونجایی که مشغله زندگی فرصت بازی رو کمتر کرده ما دف زیادی هم نداریم و این رو شما خوب در جریان بودی.
به هر حال ما با هر کیفیتی هم که شده بازیمون رو ادامه میدیم. و هستیم تا حوصلت سر نره. وسلام
چند نکته:
هر کاری می کنین بکنین. هر چی میشین بشین. فقط اعتقاداتتون رو از دست ندید. واقعا ناراحت میشم میبینم که بعضیا شک می کنن که
یا SE میبره یا ناتار
از این حرف ها که بگذریم خوشحال شدم که فهمیدم دوست خوبم محسن توپاک عزیز توی سرور لاگین داره.(جمع نوب ها جمع شد
)
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن