نقل قول نوشته اصلی توسط purya نمایش پست ها
احمق کسیه که فکر میکنه با فحش و بد و بیراه میتونه به دیگران اسیب برسونه .. خبر نداره که اصالت خودشو لگد مال میکنه!

شما از سرور خبر نداری؟!! مگه نفهمیدی چه سوتی بزرگی دادین و کاتاهاتون تو اکانت دکینگ رفت تو دیوار! ظاهرا که اصلا تو سرور نیستی که این حرفهارو میزنی! ایشالا تو اینده برات لینک میذارم که متوجه سرور باشی و قبل ادعا کردن متوجه باشی رفتین تو دیوار...

ی طرف جنوب شرقه که لیدراش حذف کردن و باج نمیدن به کسی! ی طرفnw.ne.swهست..از چند ماهه پیش کاملا مشخص بود که شمالغرب برنده سرور هست و لازم نیست الان پیش بینی کنی :d:d

فقط تو این مطلب موندم که شما چرا انقدر کثیف بازی کردین! اگه جنوب شرق 1 همر داشت.شما سه ساید 20تا همر داشتین! اگه ما 1مل دف داشتیم شما 20میل دف داشتین! و اگه ما 1 پلیر داشتیم شما 20 پلیر داشتین!
با تمام این اوصاف چرا تو اتحاد جنوب شرق مولتی داشتین و جاسوسی میکردین! منظورم اکانت اکبر قمه هست که تا قبل لول 90 واندر اومد تو اتحادتون...
من متوجه بودم که شما امار انلاین بودن اکانتارو دارین و نمونش همین اکانت گرزی... برا همینم مدت تو اتحاد نبودم....واقعا از صمیم قلبم براتون متاسفم که تا این حد کثیف بازی کردین!

یا حق

سلام به همه
اول از هر کاری پلیره ها باید مدال های اکانت هایی که تو اتحادشون هست رو چک کنن ببین این اکانت چندتا مدال مشترک با بقیه داره
از اول سرور پلیرهای حرفه ای اس ای ما رو به سخره می گرفتن که دارین کشاورزی می کنین ووووو ولی نمیدونن پلن یکی مید گیمه یکی اند گیمه دوسته عزیزی که می گه میدونم چراغ دارین و اتحاد عوض کردم ما همه جا هستیم چون پیشنهاد از طرف خود شماها واسه ما میاد مثل اکانت نابودگر و نیش و چندتا دیگه همه جا هستیم رو چندتا اکانت تو هر اتحاد ولی عادت نداریم همر جایی لانچ کنیم پلیرهاتون چرا رفتن و اینکه الان سنگ اونا رو به سینه میزنین دلیلش اینه که نمیدونن هر همری که اول لانچ بشه در یک ثانیه اون اول می خوره خطابم لوسیفره همر رمر دارش اخرین اتک لانچ شد چون چکمه داشت واسه همین اخر خورد دلیل دیگه دف سنگین بچه های ما بود از همین جا از همه شون تشکر می کنم میدونیم بازی ادامه داره هنوز کلی همر مونده پلن واندرو ما واسه ۴۵ روز بستیم هنوز دف کامل ندادیم که بزنین گلای من نمیدونم چرا همه با ما دعوا دارن ۲۰ تا دهتون پرید شبی ۱۰ تا فیدر کپ من زدم ازتون نیامدم اینجا اعلام کنم شما اگه همین اینسرتم نکنین چی کار می خوای کنین همین الان اگه بگم همرها واسه خود اکانت ها علاوه بر اس ای کپ ناتارو رد می کنن اینو تضمین می کنم با سند هر کی خواست رو اکانت کینگ نامه بده بهش عکس ۶ تا همر بالای ۸۰۰ ک بدم پس زیاد اینجا از اینسرت های خوشکلتون تعریف نکنین چون کاری نمیتونین بکنین جز اینسرت درمورد رید پژی هم بگم وقتی یه اکانت ناتارو با ۱۰۰ تا سوار میزنه فول میاد کار شاخی نیست
ولی خوب پلی میده ما
در ضمن بیخود نیست این تیم هنوز باخت نداده