نقل قول نوشته اصلی توسط No00oBs نمایش پست ها
خوب من از همین جا شروع میکنم جواب دوستان رو بدم

برادر شما ده همرت پرید روش دف نداشتی(خود من با کتیبه مرتاض داشتن یه سوپر همر دقت کن 1 همر نمیتونم گندوم و اکی کنم)
هنر اینه که اینا رو گندم بدی که داره میده
داستان آی پی هم دیگه معلوم کی چی کار کرده
این تیم باخت نداده چون من بعد از 6 سال اومدم بازی میکنم برا بار اول هست میبینم که لیدرها اینقدر مچ اینقدر با برنامه و با تدبیر هستند

- - - Updated - - -

سلام عزیزم تو که لالایی بلدی چرا دها خوت پرید؟؟
بابا جان به پیر به پیغمبر ما اینجا انقدر نیرو داریم گندم نداریم بخورن
ما که فارم نیستیم هر ده ما کم کم 2 ک کاتا خشک داره((باز تاکید میکنم چون فارم نیستیم))

اکانت پژی هم مثل اکانت امیر فرقی ندارن ((تفاوت اینه که اکانت میر لیدر درست درمون و برنامه ریزی داره))البته فارمم نیست

- - - Updated - - -

به خدا من هر شب میگم اکانت شما رو بزنیما آرمان میگه هیچی نداره ولش کن.
لول

- - - Updated - - -

یه مطلب و بگم محمد و نیما دوستان ما در سوپر کول بوی از روز اول کامل در اختیار شمال غرب بودن حتی وقتی جنوب شرق اولدورم بولدرم میکرد((نیما به یکی از لیدرا در حال حذف نامه زده بود تو هم که داری خذف میکنی بیا یه بوسه به دیوار ما بزن))
MRS یه بار بهت نامه دادم ولی فک کنم متوجه حرف های من نشدی زیادی حرف بزنی این ممد اعصاب نداره بقیه ده هاتم میزنه که دیگه از شمال شرق دف ندی جنوب شرق که با یه همر ریز پاک شه!

و در پایان تبریک به آرمین سایلنت بابت همرش و تخریب واندر جنوب شرق

با کمال احترام همه واندر ها دف هاتون رو جمع کنید رو هم ((جز هایپر))میخوام دیوار شم خیلی خسته شدم
21 روزه کل فرما مپ رو زدم یه ذره سبک شه همر بشه گندم داد
کجایی لوسیفر؟؟
((دوستان 2 سطح واندر رو آوردن پایین تبریک میگم))
ادمین عزیز از این پست عکس میگیرم چون نه توهینی شده نه در مورد مولتی صحبت شده نه ...
ممدتون از خودش هیچی نداره
تا صاحابش از NW بهش فرمان نده نمیتونه کاری کنه ، اگر میتونست واسه خود بچه های NE کاری میکرد .
مارو از پت های خونگیتون نترسونیییید

- - - Updated - - -

اینکه میگم این ممدتون 30 تا اکانت داره ، اغراق نیستا ! مدیونید اگه اینطور فکر کنید
حتی اگه صاحبش ندونه ، ولی من خوب میدونم ، چون دیدم که میگم ، بعدم اینقدر تابلو کار میکنه، منکه هیچی نمیفهمم از کارای شما ولی اینو فهمیدم ، که مثلا به یه دهش فقط نیروهای دفاعی اون 30 تا اکانتو میفرسته ، به یه ده دیگش فقط 30 تا هیروشونو میفرسته