-
یه پست خارج بحث بزارم همینطوری کسی هم به خودش نگیره در حد فان که فقط قلقلکمون بیاد :دی
طرف تو نرمال پلن میزنه طرف روحش تو .کام به قول شما به لرزه در میاد اینقدر تشکر پسندیدن نمیگیره پای پستش :دی
یه لحظه تعداد رو دیدم حال کردم همینطوری :دی
ولی مقایسه نکنیم بهتر هست چون کاملا نرمال و اسپید قضیه اش فرق داره ولی دم هر چی اسپید باز هست گرم ..
گفتم یه 4 تا پست دیگه پیش بریم شاید یه سری بیان بگن اول پلیرای بزرگ اسپید باز بودن بعد امدن شدن نرمال باز :دی اخه صحبت از هنر بازیگری این جور چیزا بود:دی (بازیکنی ) :دی
کلا گفتم پستی بزاریم بگم قیاس نکنید اگه کسی بهش برخورد ایراد نداره بیاد یه بزن بزنی کنیم کف فروم :دی
پ.ن:راستی تبریک بگیم ما هم به لیدرای nw که تونستن سایدشون رو برنده کنن .. دمتون گرم 
لول:دی
ویرایش توسط l0l:D : 12-11-2016 در ساعت 10:54 PM
بهتر است برای چیزی که هستی,مورد نفرت باشی تا اینکه برای چیزی که نیستی محبوب باشی
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
l0l:D
یه پست خارج بحث بزارم همینطوری کسی هم به خودش نگیره در حد فان که فقط قلقلکمون بیاد :دی
طرف تو نرمال پلن میزنه طرف روحش تو .کام به قول شما به لرزه در میاد اینقدر تشکر پسندیدن نمیگیره پای پستش :دی
ولی مقایسه نکنیم بهتر هست چون کاملا نرمال و اسپید قضیه اش فرق داره ولی دم هر چی اسپید باز هست گرم ..
گفتم یه 4 تا پست دیگه پیش بریم شاید یه سری بیان بگن اول پلیرای بزرگ اسپید باز بودن بعد امدن شدن نرمال باز :دی اخه صحبت از هنر بازیگری این جور چیزا بود:دی (بازیکنی ) :دی
کلا گفتم پستی بزاریم بگم قیاس نکنید اگه کسی بهش برخورد ایراد نداره بیاد یه بزن بزنی کنیم کف فروم :دی
پ.ن:راستی تبریک بگیم ما هم به لیدرای nw که تونستن سایدشون رو برنده کنن .. دمتون گرم
من با کسی سر جنگ ندارم
ولی اینکه یکی بیاد توهین کنه به سری بازیکنایی خارج از حرفه ایی گری هست منم بلدم خیلی چیزا رو کوچیک جلوه بدم از جمله اسپید نرمال
اما هر سبک هر اسپید هر نوع بازی برای خودش طرفدار هایی داره
حتی نوب بازی اینکه بیان بگن بچه های اسپید ۱۰۰۰ کلا تفاوت گرزی و تبری و نمیدونن خیلی زور داره
در حالی که وقتی لیگ شد داشتیم که طرف ۵ روز نخوابید
منم خودم نرمال بازی کردم
حتی کلاسیک هم بازی کردم که خیلی ها حتی اسمشم نشنیدن
من هیچ جای این فروم درمورد نرمال
بچه های نرمال
ساید
نظر ندادم چون دارم جای دیگه بازی*میکنم*
اما این گل پسر برداشته تمام بچه های اسپید ۱۰۰۰ رو زیر سوال برده
باید
حتما
و ۱۰۰% جوابش داده بشه
وگرنه از فردا هرکس دلش بخواد میتونه بیاد هر اسپیدی رو زیر سوال ببره
و در اخر با کسی سر جنگ نداریم
و اگر کسی با ما مشکل داره در خدمتیم
ای کاش در دیزی ما باز نمیماند
یا که در این گربه کمی شرم و حیا بود
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
l0l:D
سلام نوید جون دلم برات تنگ شده بیا تی اس من هنوز باهات شوخی دارم!!!! و کلی دوست دارم!
رفع اسپم دوستان دف جمع کنید خبری در راه است!

-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن