نقل قول نوشته اصلی توسط **1977** نمایش پست ها
مشکل اینجاست که شما ده هات اضافه کرده باز اومدی فروم
اگه میبینی چیزه روالت کنم
مطلب دوم واندر 100 شد یه اتک بدید 1 لول کم کنید
مطلب سوم دوستان ادمین چه اینجا چه تو بازی دارن خودشون رو میکشن که بازی واسه ما سخت شه
آی پی مشترک از واندر و این حرف ها
اما بدانید و آگاه باشد ما میبریم هر جوری هم میخوای .....هر کاری میخواید بکنید
ما همه واسه کم کردن روی کسایی که تو بازی نتونستند جلومون وایسن وایسادیم پای لیدر و هولدرمون
http://uupload.ir/files/kw50_ww_sup.png
همه ی ما از اینا دم واندر داریم
احمق کسی که فک میکنه میتونه کاری کنه بازی واسه ما سخت شه!!
احمق کسیه که فکر میکنه با فحش و بد و بیراه میتونه به دیگران اسیب برسونه .. خبر نداره که اصالت خودشو لگد مال میکنه!

شما از سرور خبر نداری؟!! مگه نفهمیدی چه سوتی بزرگی دادین و کاتاهاتون تو اکانت دکینگ رفت تو دیوار! ظاهرا که اصلا تو سرور نیستی که این حرفهارو میزنی! ایشالا تو اینده برات لینک میذارم که متوجه سرور باشی و قبل ادعا کردن متوجه باشی رفتین تو دیوار...

ی طرف جنوب شرقه که لیدراش حذف کردن و باج نمیدن به کسی! ی طرفnw.ne.swهست..از چند ماهه پیش کاملا مشخص بود که شمالغرب برنده سرور هست و لازم نیست الان پیش بینی کنی :d:d

فقط تو این مطلب موندم که شما چرا انقدر کثیف بازی کردین! اگه جنوب شرق 1 همر داشت.شما سه ساید 20تا همر داشتین! اگه ما 1مل دف داشتیم شما 20میل دف داشتین! و اگه ما 1 پلیر داشتیم شما 20 پلیر داشتین!
با تمام این اوصاف چرا تو اتحاد جنوب شرق مولتی داشتین و جاسوسی میکردین! منظورم اکانت اکبر قمه هست که تا قبل لول 90 واندر اومد تو اتحادتون...
من متوجه بودم که شما امار انلاین بودن اکانتارو دارین و نمونش همین اکانت گرزی... برا همینم مدت تو اتحاد نبودم....واقعا از صمیم قلبم براتون متاسفم که تا این حد کثیف بازی کردین!

یا حق