نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    سلام
    اصلا کاری با اینکه کی و برای چی این کار رو کرده و کار کدوم ساید بوده ندارم .
    در کثیف بودن این حرکت هیچ شکی نیست و این کثیف ترین روش برای بازیه .
    مدیریت محترم باید کاری کنه که اینگونه رفتارها بی ثمر بشن و درنتیجه انجام نشن دیگه . بهترین کار اینه که تمام خسارت بک داده بشه به اکانت . چه آیپی مقصر پیدا بشه و چه نشه .

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    سلام
    اصلا کاری با اینکه کی و برای چی این کار رو کرده و کار کدوم ساید بوده ندارم .
    در کثیف بودن این حرکت هیچ شکی نیست و این کثیف ترین روش برای بازیه .
    مدیریت محترم باید کاری کنه که اینگونه رفتارها بی ثمر بشن و درنتیجه انجام نشن دیگه . بهترین کار اینه که تمام خسارت بک داده بشه به اکانت . چه آیپی مقصر پیدا بشه و چه نشه .
    منم موافقم افشین جان
    همونطور که تو سرور j1 هم روی اکانت فلوید خرابکاری اتفاق افتاد و مولتی هانتر هر پنج تا همر و 1800 دف رو بک داد الان هم باید این کارو رو انجام بده
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    منم موافقم افشین جان
    همونطور که تو سرور j1 هم روی اکانت فلوید خرابکاری اتفاق افتاد و مولتی هانتر هر پنج تا همر و 1800 دف رو بک داد الان هم باید این کارو رو انجام بده
    اصولا تا اونجایی که من از قوانین و موارد مشابه مطلع هستم ! هیچ کس حتی مدیریت حق دخالت در رویه بازی به هر نحوی رو نداره
    اگر شما دارید تایید میکنید که جای بسی تاسف هم داره که این حرکت یعنی برگردوندن همر و دف برای یک عده وجود داشته و برای یک عده نه !!

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    اصولا تا اونجایی که من از قوانین و موارد مشابه مطلع هستم ! هیچ کس حتی مدیریت حق دخالت در رویه بازی به هر نحوی رو نداره
    اگر شما دارید تایید میکنید که جای بسی تاسف هم داره که این حرکت یعنی برگردوندن همر و دف برای یک عده وجود داشته و برای یک عده نه !!
    مانی جان تو سرور j1 هم همرهای فلوید بک داده نشد و این صحبت های من فقط یه کنایه بود.
    من همیشه گفتم که قانون برای همه باید به یه شکل پیاده بشه و فرقی بین اسم ها گذاشته نشه . در کل نظرم اینه که چرا وقتی همراهای فلوید بک داده نشد باید برای بقیه بک داده بشه
    دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه

مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه