-

نوشته اصلی توسط
ali 2113
عزیز فازت چیه این موضوع داخلیه ساید خودتونه (ویرایش توسط مدیریت)
عزیز مدرک میخوای بیا بهت بدم
میخوای بقیه اکانتاتون رو هم اسم ببرم؟ شما همونی نبودی که به اسم پلیر یه اکانت تو جنوبغرب با عرفان حرف میزدی؟ وقتی عرفان شمارتو داد بهش گقتم این که علی هست. خجالت بکش علی با کمال وقاحت میای میگی موضوع داخلیه؟ دادش گلم شما بهتره هیچی نگی میخوای بهت هم بگم با کدوم اکانت اومدی زدی؟ دیگه بس کن زشته به خدا. شماها دیگه چقدر رو دارید. اکانتی هم تو جنوبغرب مگه هست دست بچه های خود جنوبغرب باشه که مشکل داخلی داشته باشن؟؟؟ نخندون با این حرفات
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ztumrus
شما همونی نبودی ک از شمالغرب کوچ کردی ؟
نکن داداشم با این کارات ب جایی نمیرسی عزیزم !
جای این تهمت هایی ک میزنی رو نحوه ی بازیت کار کن ک هی کوچ نکنی !
بحث کوچ کردن یا نکردن من به خودم و ساید شمالغرب ربط داره شما که جاسوس خوبی تو شمالغرب داشتید اطلاعات کامل رو بهتون داده (ویرایش توسط مدیریت)
کوج کردم دلم خواست برای کمک به جنوب غرب رفتم با هماهنگی کامل توتال لیدر شمالغرب رفتم بازم بگم؟ یا در همین حد بسته؟ شما بشین فکر کن چیکار کنی که از این 5 تا اکانت جنوبغرب نترسی کاریت ندارن.
بعدشم این سرور ته کثیف بازیه که شما راه انداختی و هزاران هزار جور ادعا داشتید برا همین ترجیح میدم با آدمایی امثال شما اصلا بحث نکن چون در شان من نیست باهاتون کل کل کنم. قبل از رفتنمون هم بشینید تا میتونیم دف جابجا کنید یه حال اساسی شخصا بهتون میدم
ویرایش توسط MOD anonYmous : 10-01-2016 در ساعت 10:22 PM
دلیل: بی احترامی به کاربران
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن