نقل قول نوشته اصلی توسط bide-vahshi نمایش پست ها
سلام و درود و خوش آمد به شایان عزیزم

شایان جان اولا بسیار خوشحالم که سرور رو قابل دونستی و پست گذاشتی

برخلاف نظر شما قبل از شروع بازی هم مذاکراتی برای متا انجام میشد حالا از هریک از ساید ها که فرقی نداره و ساید جنوب شرق هم یکی از این ساید ها بوده
بن بست به وجود آمده در بستن متا توسط خود ساید جنوب شرق بالاخص مذاکره کنندگانشان به وجود آمد و با یک حرکت اشتباه و نزدیک شدن به ساید جنوب غرب از لحاظ کتیبه سود کرده ولی به تعهدات خودش به گفته مسئولین ساید جنوب غرب عمل نکردند واین اشتباه سبب جدا شدن دو ساید شمال غرب و شمال شرق از جنوب شرق شد
اگر نخواهیم اسم ببریم این مشکل توسط مذاکره کنندگان ساید جنوب شرق به وجود آمد که به ظاهر سبب 3 به یک شدن سرور شده ولی متاسفانه مسئولین ساید آماده پذیرش این مشکل نیستند که مهم نیست
و به نظر میاد اطلاعات منتقل شده به شما کامل نبوده
در ارتباط انسجام ساید جنوب شرق من هم در پست قبلی اشاره کردم که تو این سرور بر خلاف سرور های قبل عده ای دندان به جگر گذاشتن که مشکلی پیش نیاد و همانطور که از پست شما هم مشخص هست اختلاف نظر های کوچک و بزرگ در ساید جنوب شرق وجود داره و بازیکنانی با عقلانیت از بروز آن جاوگیری کردن
اما این مطلب اثباتی بر چگونگی لیدری ساید نیست همانطور که انتخاب لیدر کل دلیل بر تکروی در تصمیم گیری نیست و شورا خطوط ساید را مشخص و لیدر کل آنرا انجام میدهد و این نمایانگر اختلاف بر سر شخصی است که لیدر کل شود
در ارتباط با ساید شمال غرب دلیلی بر استنباط شما نمیبینم

شمال غرب تنها سایدی بود که بدون مشکل لیدر کل خود را انتخاب کرده و از انسجام بالائی برخوردار است چون سران تیم ها با هم توافق کامل به معنای واقعی دارند که در ساید های دیگر مشاهده نمیشه
اگر اون اکانتی که اشاره کردید منظور مجتبی هستش ایشون با هماهنگی کامل باساید شمال غرب به جنوب غرب رفتن و طبیعتا در کنار آنها بازی خواهد کرد.
باتوجه به گغته شما که این بازی فقط بازی سیاست هستش کاملا به راحتی میشه گفت که ساید جنوب شرق در انتخاب سیاستش به علل مختلف کاملا اشتباه کرده و خودش رو وارد یک مسیر یکطرفه کرده
در خاتمه باز خوشحالی خودم رو از حضور شما اعلام و امیدوارم بیشتر حضور پیدا کنید تا انسجام ساید جنوب شرق بیشتر بشه و با روحیه بهتری بازی بکنند
منهم مثل شما زیاد حضوری در بازی ندارم وگاه فضولی میکنم ببینم چه خبره دیگه از ما ها گذشته

همیشه سلامت و شاد باشی
عطا
با سلام .دوست عزیز اقای دکتر عطا.به نظرم شما اگه جواب پستی رو ندید یا هی نیایی تجزیه و تحلیل های تخیلی برای خودت نکنی فکر میکنی دیگران میپندارن خدای نگرده ل.ا.ل هستی.

من با شما تو سرور e1 بازی کردم وکاملا شما رو میشناسم.از کی تا حالا شما بزرگ ساید شدی.اگه همون زمان هم نیما لینچ و محمد رضا نبودن شما هیچ چیز نبودی.
شما فقط یه گلد ساپورتر ساده هستی ونیاز نیست به خودت فشار بیاری ودر مورد سایدهای دیگه و سیاست بازی نظر بدی.
هنوز هم سرور بی پایان بازی میکنی...
هنوز یادم نرفته تو روم گارنا اومده بودی اسم نیروها رو هم بلد نبودی.این بازی شما نیست که بزرگتون کرده عزیزم این گلد شماست که همه رو بدور شما جمع کرده.
خیلی وقته خودمو نگه داشتم تا جوابتو ندم ولی دیگه نشد.