نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

دوست عزیزم شما دنبال بهونه ای هستی که از سرور متواری بشی اصولا پلیرهای که به سایدی که رجیستر میکنن و با تفکر میان پایبند نیستن معلومه که(قبل از رفتنمون ) این حرفو میزنی برای من به شخصه تعجبی نداره فقط خواهشم از دوستان اینه جواب پستای بی پایه و اساس این دوستان
    گلمون رو ندن . جالبیش اینه که خوبه یه دونه کتیبه به فروش رسوندید اکانتاتون مظهر بی ثباتی و نداشتن امنیت هست ازت خواهش میکنم برای جلوگیری از سوء استفاده دیگران از اکانتاتون از مولتی راهنمایی بگیری ما اینجا کلاسهای اموزشی برای ثبات اکانتای امثال رو شما نداریم_
    موفق باشی
    استورم تیم
    نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    عزیز مدرک میخوای بیا بهت بدم
    میخوای بقیه اکانتاتون رو هم اسم ببرم؟ شما همونی نبودی که به اسم پلیر یه اکانت تو جنوبغرب با عرفان حرف میزدی؟ وقتی عرفان شمارتو داد بهش گقتم این که علی هست. خجالت بکش علی با کمال وقاحت میای میگی موضوع داخلیه؟ دادش گلم شما بهتره هیچی نگی میخوای بهت هم بگم با کدوم اکانت اومدی زدی؟ دیگه بس کن زشته به خدا

- - - Updated - - -

بحث کوچ کردن یا نکردن من به خودم و ساید شمالغرب ربط داره شما که جاسوس خوبی تو شمالغرب داشتید اطلاعات کامل رو بهتون داده (ویرایش توسط مدیریت)
    کوج کردم دلم خواست برای کمک به جنوب غرب رفتم با هماهنگی کامل توتال لیدر شمالغرب رفتم بازم بگم؟ یا در همین حد بسته؟ شما بشین فکر کن چیکار کنی که از این 5 تا اکانت جنوبغرب نترسی کاریت ندارن.
    بعدشم این سرور ته کثیف بازیه که شما راه انداختی و هزاران هزار جور ادعا داشتید برا همین ترجیح میدم با آدمایی امثال شما اصلا بحث نکن چون در شان من نیست باهاتون کل کل کنم. قبل از رفتنمون هم بشینید تا میتونیم دف جابجا کنید یه حال اساسی شخصا بهتون میدم
    ویرایش توسط MOD anonYmous : 10-01-2016 در ساعت 10:28 PM دلیل: پاسخ به پست ویرایش شده
    SILENC IS FOR STATUS

من مخالف اندیشه تو هستم اما حاضرم جان خود را بدهم تا تو آزادنه عقیده ات را بیان کنی !