نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط St0rm نمایش پست ها
    دوست عزیزم شما دنبال بهونه ای هستی که از سرور متواری بشی اصولا پلیرهای که به سایدی که رجیستر میکنن و با تفکر میان پایبند نیستن معلومه که(قبل از رفتنمون ) این حرفو میزنی برای من به شخصه تعجبی نداره فقط خواهشم از دوستان اینه جواب پستای بی پایه و اساس این دوستان
    گلمون رو ندن . جالبیش اینه که خوبه یه دونه کتیبه به فروش رسوندید اکانتاتون مظهر بی ثباتی و نداشتن امنیت هست ازت خواهش میکنم برای جلوگیری از سوء استفاده دیگران از اکانتاتون از مولتی راهنمایی بگیری ما اینجا کلاسهای اموزشی برای ثبات اکانتای امثال رو شما نداریم_
    موفق باشی
    استورم تیم
    جوابت فقط خندس
    بهتره یه نگاه بندازی ببینی هر سرور بازی کردیم تا تهش بودیم اما راست میگی داداش ما نمیتونیم تو سروری که این همه کثیف کاری باشه بمونیم.
    نیاز به راهنمایی ندارم شما لطف کن اکانت نخر تو ساید ما. همین دیروز خودتون رو میکشتید اکانت یه بنده خدا رو بخرید. مردونه روتون میشه بیاید این حرفارو بزنید؟ آیا من فامیلی علی 2113 رو میدونستم؟ نه به خدا پس از کجا فهمیدم شخصی به اسم علی بارانی میخواد اکانت بخره تو جنوبغرب؟

شما هر چی بگی و من هر چی بگم اصلا مهم نیست مهم اینه که هم خودتون و هم من میدونیم چی به چیه و بقیه به خوبی میتونن قضاوت کنن بقیه چیزا باد هواست
    ویرایش توسط MATRIX III : 10-01-2016 در ساعت 10:08 PM

2. تشکر mrt_taleshi تشکر نمود
    پسندیدن mrt_taleshi پسندید