نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali-porr0 نمایش پست ها
    اسم سجاد و زاوش و بقیه رو نیاوردم چون بزرگتر از این پستها هستن که اسمی بیاد ازش به خاطر شما .
    چطوری ir پلی میدادی که اسم نیروها هم بلد نبودی.
    من تو سرور8 رو واندر بودم.رو اکانت اخیلیوس.با مهرداد شاهی.مجید و سعید اخیلیوس.سارنگ.سامان وخیلی های دیگه پلی دادم به جز سرورهای 7.9.6
    گفتن اسم این سرورها فقط جهت اطلاع شماست ..
    شما به تجزیه تحلیهات برس و همچنان گلد ساپورتر خوبی باش.
    دیگه جوابی داده نمیشه چون در حد جواب نیست مطالبتون.میترسم گنده بشید.

همچنان پیروزو گلد ساپورتر باشید...
    سلامی مجدد
    اگر اونی که میگید باشید هیچوقت این حرف ها رو نمیزدید به امضای پست های من دقت کنید و اگر تحلیلی رو پست قبلی من دارید بکنید و از حاشیه رفتن و تو خاکی انداختن پرهیز کنید از این حرفها خیلی ها میزنن و قابل جواب نیستن چون مشکل دارن
    عزیز من مشکلی رو تحلیل اگر هست در خدمتم وگرنه برای شما همان روش سکوت بهتره که تا بحال انتخاب کرده بودید چون به نظر میاد مشکل و گره کار شما گلد هستش نه چیز دیگه و حرفی هم برای زدن ندارید که اگر داشتید به اون میپرداختید نه به............ من هم هولدر بودم وغیره این که هنر نیست شما در خدمت بازیکنان زیادی بودی ولی یک چیز مهم رو از اساتیدت یاد نگرفتی حالا فکر کن ببین چی بوده که اینهمه با مشکل وبی منطق صحبت میکنی
    الته قصد جسارت ندارم ولی پست های شما اگر به این وضع باشه اصلا بدون اهمیت بوده و قابل پاسخ گوئی هم نیست و این آخرین پست من در ارتباط با شما خواهد بود
    بقول یکی از دوستان
    خونسردی ،متانت و پیروزی
    شما فاقد همه این مشخصات هستید
    ساکت و سربزیر باشید
    عطا
    ویرایش توسط bide-vahshi : 10-01-2016 در ساعت 03:43 PM

وقتی پشتت حرف زیاده که
    یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
    یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن