-

نوشته اصلی توسط
bide-vahshi
سلام و درود
الیسا خانم احترام خودت رو باید خودت نگه میداشتی ضمنا آقا مهدی لوسیفر شما مگه خودت بازیکن اصلی اکانتت هستی؟
بگذریم الیسا خانم تو حتی بلد نبودی چطور دهکده تو خاکستری بزنی تا من بجنبم توش سربازخانه و آهنگری و دارالفنون قبل از حمله ناتار ها ساختی پس نگو من پلی نمیدادم من بودم که دومی رو زدم و الی آخر ..... شما دوتا اکانت شاخ درست کردی هر دو رو هم بامن چرا با سهیل موفق نبودی چون سهیل بازیکنه و تو نتونستی ولی من بقول جناب آقا مهدی بازیکن اصلی نیستم ولی دوستان خوبی دارم و بازیکنان خوب زیادی هستن که من میتونم با اونها بازی بکنم و اونها هم با من راحت هستن و منهم وقت ندارم زیاد
دخترم شما ادعائی نمیتونی داشته باشی چه شما با من بودی چه نبودی اکانت های من همیشه اکانت های خوبی بودن
واقعاً خندم گرفتم از این همه طنز پردازی جناب عطا
نحوه پلی دادن خانم الیسا رو همه دیدن حتی زمانی که رو اکانت شما نبودن.
بهتره بجای این حرفا شما بازی الیسا و جاویدرو با محمد رضا اسپارتان یا مصطفی گرزی مقایسه کنی. چون همه میدونن شما از پلی دادن روی اکانت چیزی نمیدونی.
البته همه این عزیزانی رو که اسم بردم جلوشون بازی کردم و همشون صاحب سبکن و چیزی کم ندارن تو نحوه پلی دادن.
پلیری هم که الان روی اکانتت هست رو چند تا سرور کنارش بازی کردم و بارها به خودش هم گفتم که اگه بخواد و وقت بزاره بهترین پلیریه که میشناسم.
پس حتی اگه 1% اکانتت از اینی که هست بهتر شد شما نباید به خودت بگیری.

نوشته اصلی توسط
bide-vahshi
من همیشه از لحاظ گلد به سایدم بالاخص دف ساز ها کمک کردم شما و آقایان جاوید و هادی هم بخوبی از این موضوع مطلع هستن وچیز پنهانی نبودهکه شما حالا اعلام میکنید
آقا مهدی دوست عزیز شما مطلع هستید که در سرور ای وان هم اکانت الیسا رو من شروع ب سوپورت گلدش رو کردم بنابر این ایشون اگر مدیون من نباشند من به هیچوجه دینی به ایشون ندارم
تنها راهی که میتونستی تو این بازی برای خودت جایگاهی دست و پا کنی و اسمت رو همه بشناسن همین گلد ساپورتری بود و لاغیر
در ضمن محض اطلاع مابقی دوستان عرض میکنم که تو همون سرور e1 جناب عطا به اکانت قلقلی و پلیرش که محمد بود وعده داده بودند که در صورت زدن اک الیسا بهش 1 ک گلد میده و انصافاً بعد از تحقق این کار گلد پرداخته شد.

نوشته اصلی توسط
bide-vahshi
لطفا این مباحث بچه گنه را ادامه ندید که من جوابی نخواهم داد چون معتقدم مطالب مهمتراز اینها مطلب سرور هست که بحث شروع شده و این فروم برای اختلاف نظر های شخصی نیست چونمتعلق به تمامی بازیکنان سرور هستش
والا شما ول کن نیستی . ما هر بار فروم رو رفرش دادیم شما یه صفحه مطلب گذاشتی.
دَر این دَرگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شَوَد ناگَه
مَشو غَرّه به اِمروزَت که اَز فَردا نِیی آگَه
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن