-
سلام و درود
الیسا خانم احترام خودت رو باید خودت نگه میداشتی ضمنا آقا مهدی لوسیفر شما مگه خودت بازیکن اصلی اکانتت هستی؟
بگذریم الیسا خانم تو حتی بلد نبودی چطور دهکده تو خاکستری بزنی تا من بجنبم توش سربازخانه و آهنگری و دارالفنون قبل از حمله ناتار ها ساختی پس نگو من پلی نمیدادم من بودم که دومی رو زدم و الی آخر ..... شما دوتا اکانت شاخ درست کردی هر دو رو هم بامن چرا با سهیل موفق نبودی چون سهیل بازیکنه و تو نتونستی ولی من بقول جناب آقا مهدی بازیکن اصلی نیستم ولی دوستان خوبی دارم و بازیکنان خوب زیادی هستن که من میتونم با اونها بازی بکنم و اونها هم با من راحت هستن و منهم وقت ندارم زیاد
دخترم شما ادعائی نمیتونی داشته باشی چه شما با من بودی چه نبودی اکانت های من همیشه اکانت های خوبی بودن ولی تو فینال 3 ایکس شما با اکانت من چیکار کردی جهت یاد آوری به آقای مهدی لوسیفر و اینجا چیکار میخواستی بکنی که باتیمت رفتین کنار کلا
شما ها پلیر هستید پلیر های بحق خوب ولی از سیاست بازی و پلن ریزی اکانت که منظورم هدف گذاری اکانت هست هیچی نمیدونید پس فقط یه پلیر خوب هستید و پلیر های بزرگتر از شما زیاد هستند که همیشه موفق هستن و برای خودشون وزنه ای هستن ولی شما ها ن چون مشکلات زیادی دارید و حد و حدود خودتون رو نمیشناسید و شما حتی برای حرکت آخرتون بامن هماهنگی نکردید و سبب کنار رفتن شما شد چون پلن شما برای اکانت با پلن من یکی نبود و آقا مهدی شاید بهتر بدونه که این بعهده صاحب اکانت هست نه پلیر و البته در مورد من پلیر بیشتر در این تصمیم گیری مورد مشورت قرار میگیره و نظرش بکار بسته میشه شایذ هم همین روش من تو شما توهم صاحب اکانت بودن رو بوجود آورده وجواب دوست دیگرم من هیچوقت افتخارات اکانت رو تو پروفایلم نمیزارم چون برام مهم نیست اینجا هم الیسا خانم اینکار روکرد.
من همیشه از لحاظ گلد به سایدم بالاخص دف ساز ها کمک کردم شما و آقایان جاوید و هادی هم بخوبی از این موضوع مطلع هستن وچیز پنهانی نبودهکه شما حالا اعلام میکنید
آقا مهدی دوست عزیز شما مطلع هستید که در سرور ای وان هم اکانت الیسا رو من شروع ب سوپورت گلدش رو کردم بنابر این ایشون اگر مدیون من نباشند من به هیچوجه دینی به ایشون ندارم
آقا مهدی خودت هم میدونی اونمطالب رو وارونه جلوه دادی و دروغ گفتی از شما هم انتظار قبول این مطلب رو ندارم و لطفا دست از گل آلود کردن سرور و بوجود آوردن جومسموم بردار گیریم یک عده شما رو نمیشناسن و کسانی که باید بشناسن هم شما رو میشناسن هم بنده رو وبقول اون ضربالمثل قدیمی بیخود جانماز آب نکش اگر هم سایدی های شما هوای شما رو دارن بخاطر انسجام سایدتون هست ولی در خیلی ازسرورها شما ساید خودتون رو تضعیف کردی که برای هیچکس پوشیده نیست
در ارتباط با کتیبه ها هم من معتقدم بزودی با آمدن کتیبه های قرضی بیشتر تعادل برقرار خواهد شد
پیروز و سزبلند باشید
عطا
ولطفا این مباحث بچه گنه را ادامه ندید که من جوابی نخواهم داد چون معتقدم مطالب مهمتراز اینها مطلب سرور هست که بحث شروع شده و این فروم برای اختلاف نظر های شخصی نیست چونمتعلق به تمامی بازیکنان سرور هستش و سروش جان من در پست بعدی بحث قشنگی رو با شما شروع خواهم کرد انشالله چون احساس میکنم ب اینکه کمی طرف سایدت رومیگیری که طبیعی وقابل قبول هستش ولی قرض ورزی و جنجال به راه انداختن به هیچوجه در نوشته هایت نیست ضمن تشکر ویژه از تو جواب پست آخری شما رو هم خواهم داد
ممنون
وقتی پشتت حرف زیاده که
یا آرزوشونه جات باشنُ نمیتونن
یا اینکه میخوان باهات باشنُ نمیتونن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن