نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط napeleon نمایش پست ها
    سلام
    میدنی ما فیک زدیم بتون رد شده رو جنگ کوچیک تو فاصله 40 ساعته فکنم خفت شی بعدشم همر اضافی زیاد داریم بزار دف پوینتت بره بالا دف یادت نره همر زیاد نداره:d
    رنک دف ایمیلم همینجوری هم بالا هست .
    ببین و قتی من مطمعن باشم طرفم ریل زده هیچیی نمیگم و میشینم و دف میکنم
    اما نمیدونم چرا همیشه فیک های سرور رو روی من میزنن و همیشه بالای 40 ساعته !
    میدونی واسم سخته 40 ساعت دیدن اون ضربدر قرمز کنار اسم دهکده ام . توی l1 مورد داشتیم طرف 3 بار فیک اومد . بار چهارم دهی نداشت که فیک بیاد )
    اونجایی رو هم که قرمز کردم بیا یه بار دیگه با آرامش و به دور از هر نوع هیجان دوباره بنویس ببینیم چی میگی

راستی بازم میگم هرکی توی این فروم پست میزاره ، اسم اکانتش رو بزنه تو امضاش . بدونیم با کی طرفیم . شاید دلمون خواست تارگت فروم انتخاب کنیم یا انتخاب بیشیم )
    پ ن : مهدی در سیاست گزاری های ساید های دیگه دخالت نکن . میام براتا ))
    پ ن : جنوب غرب دوست داشت بزنه تو دیوار یه ساید دیگه . شمال غرب هم دوست داشت بزنن تو خودشون و خرابکاری کنن .

بیایید در ساید های دیگه دخالت نکنیم و فقط یه کوچولو بخندیم

2. تشکر purya, GREEN, eelliissaa2014 تشکر نمود
    پسندیدن purya پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
    رنک دف ایمیلم همینجوری هم بالا هست .
    ببین و قتی من مطمعن باشم طرفم ریل زده هیچیی نمیگم و میشینم و دف میکنم
    اما نمیدونم چرا همیشه فیک های سرور رو روی من میزنن و همیشه بالای 40 ساعته !
    میدونی واسم سخته 40 ساعت دیدن اون ضربدر قرمز کنار اسم دهکده ام . توی l1 مورد داشتیم طرف 3 بار فیک اومد . بار چهارم دهی نداشت که فیک بیاد )
    اونجایی رو هم که قرمز کردم بیا یه بار دیگه با آرامش و به دور از هر نوع هیجان دوباره بنویس ببینیم چی میگی

راستی بازم میگم هرکی توی این فروم پست میزاره ، اسم اکانتش رو بزنه تو امضاش . بدونیم با کی طرفیم . شاید دلمون خواست تارگت فروم انتخاب کنیم یا انتخاب بیشیم )
    پ ن : مهدی در سیاست گزاری های ساید های دیگه دخالت نکن . میام براتا ))
    پ ن : جنوب غرب دوست داشت بزنه تو دیوار یه ساید دیگه . شمال غرب هم دوست داشت بزنن تو خودشون و خرابکاری کنن .

بیایید در ساید های دیگه دخالت نکنیم و فقط یه کوچولو بخندیم
    از اکانت I M P E R I A L هستم اون قسمت قرمز رنگ هم نشان دهنده ی اینه که از سایدت خبر نداری گفتم فیک گزاشتیم رد کرد رو کتیبتون برو ببین گزارش اکانت derakoola متوجه میشی راستی ممنون میشم منو تارگت کنی دیگه خسته شدم باور کن کل دف ثابتم 50کی نیست بزن جاسوسی بدم اتک بزار ممنون فیک نزاریا

4. تشکر titan2, M3nTaL, mostafa-bi nam تشکر نمود
    پسندیدن titan2, M3nTaL, mostafa-bi nam پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

از اکانت I M P E R I A L هستم اون قسمت قرمز رنگ هم نشان دهنده ی اینه که از سایدت خبر نداری گفتم فیک گزاشتیم رد کرد رو کتیبتون برو ببین گزارش اکانت derakoola متوجه میشی راستی ممنون میشم منو تارگت کنی دیگه خسته شدم باور کن کل دف ثابتم 50کی نیست بزن جاسوسی بدم اتک بزار ممنون فیک نزاریا [/QUOTE]

یعنی هیچ اکی داخل سه تا ساید پیدا نمیشه بیاد این نوب رو بزنه
    اولین اکی ک تونست دفش رو کلین کنه 10 کی گلد پیش من داره
    ممد از اک binam

6. تشکر M3nTaL تشکر نمود