نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
آدم پست ها رو نگاه میکنم خنده اش میگیره !
اونی که آدم خندش میگیره اینه که لیدر شاخه 4 دفاع سازها بیاد ساید دست بگیره : ))
آقا پول دارید دوره افتادید اکانت بخرید نوش جونتون ! هم شما راضی هستید هم ما
آره پول داریم ولی بخوایم بخریم اکانت نمیخریم، صاحب اکانت رو میخریم شما هم شماره علی رو که داری
جنوب شرق کثیف بازی میکنه
اون جنوب غرب هست مجید جان، شمال شرق هم که اصلا بازی نمیکنه : ) صرفا زیرپرچمی هست، اکانت واندرشون رو هم که دادن دست کسی که عرض ارادت مطلق داره خدمت جناب پلنر 650 : )) به عمرم شمال شرق رو به این حد بی رگ ندیده بودم
یه مورد دو مورد هم نبوده و نیست !
انتظار که ندارید هر شکری خواستید تو سرور بخورید بعد بهتون بگیم به به آفرین !
نه ببین خیالت راحت از تو فقط انتظار داریم این قدرت تخیلی که داری رو حفظ کنی
1- دو تا اکانت و پلیرش رو که خریدید 140 تومن ! دیدید گندش دراومد اکانتها رو گذاشتید رو حذف !
این رو که عکس از تلگرام رفیق خودت گذاشتیم و اثبات شد که خود تو 100% در جریان بودی و خودت اکانت ها رو گذاشتی روی حذف و از حذف اونا اطلاع کامل داشتی، اما برای فریب 4تا پلیر با تعصب NE اومدی بلوا به پا کردی
2- پسورد سپهر دستتون بود رفتید تو کل آباده های رید پرزیدنت دف ریختید ! بعد گفتید بغل ده هاش بوده ! رفتیم نگاه کردیم دیدیم هرکدوم 60 خونه فاصله داره خدا پدر اون بنیتو رو بیامرزه از دهنش در رفت گفت ما پسورد رو داریم
تو پسوورد اکانت دستت بیفته میری دفاع میریزی تو آباده مولتیاش ؟!؟!؟ : ))) اکانت رو از جا میکنی ! همرش رو میزنی ناتار، دهکده هاش رو تخریب میکنی با گلد و ...، چطور اکانت پرزیدنت با اون همه گلد دست ما میفته بعد کاریش نداریم و 1 همرش رو دفاع میریزیم بره دیوار بعد 2تا همرش بخوره تو سر خودمون ؟!؟! چقدر تو خیالبافی آخه
3- اکانت azazel هم که پسورد جانشینی داشتید تایم لندش با کپ غلی 1:50 مین بوده ! از 1:30 مین شروع کردید دف پرکردن !
این مورد هم که از شیرین کاری های جناب پلنر 650 بود که برای در رفتن از زیر فشار پلن به اون افتضاحی باید بیاد بعد 2 روز بگه لاگین داشتید روی azazel =)) سطح طرف رو نگاه ...
4- اکانت تو جنوب غرب رجیستر کردید ! گلدش رو هم دادید دفش رو هم داشتید استفاده میکردید
خب مشکلت چیه پس ؟! تو با خودت چند چندی ؟! سه هیچ از خودت عقبی آره ؟
5- اکانت power of mind رو هم خریدید ! پلیر اکانت که لوگین میکرده هم امین یا امیر کینگ اس ای بوده ! به هزار مصیبت شماره مبین رو پیدا کردیم پسورد رو عوض کرده مدیریت بازی گیر داده چرا آی پی عوض شده ! این اکانت تحت بررسی هست !
نه دیگه الان مطمئن شدم این پست رو در حالت عادی ندادی، لزومی نداره جواب بقیش رو بدم

به مورد آخر رسیدم پشیمون شدم چرا جوابت رو با رنگ قرمز وسط پست خودت دادم : )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
2- علی کنیگ اس ای به ظاهر محترم من نگفتم پاور آو مایند رو شما خریدین یا چیزی! مهدی به قضیه مشکوک شده بود که از کل ماجرا هم خبری ندارم پس اونو به ما نچسبون چون طی نامه نگاری های انجام شده حتی آیپی اون اکانت 1بار هم تغییر نکرده که اگه تغییر میکرد با توجه به حساسیت اکانت فوری بن میشد

پ.ن : دف 4میلیونی کینگ مهرداد رو بیبینین احتمالا زمینو گاز بگیرین , درسته اون موقع ماهان دشمنمون بود ولی 4میل دف مهرداد رو رد کرد,مهرداد هم با رکورد جهانی تبری نیومد ادعا کنه حالا 650ک دف کردی خوشحالی؟ )( قابل توجه اونایی که ادعاشون .... )
همین تیکه اول پست این پسر خوب رو بذارید کنار پست لیدر شاخه 4 دفاع سازها ! بعد معلوم میشه چقدر این متای بزرگ زیرپرچمی ها خوب قضایا رو آنالیز میکنن بعد میان حرف میزنن ! یکی میگه لیلی هست اون یکی میگه مجنونه.

در مورد مهرداد گفتی، پس قبولش داری دیگه با این اوصاف ؟ اگه پیداش کردی به دکتر بگو مصطفی کینگ میگه شما پلیرش بودید تو سرور 1 دات کام اتحاد classic و اون لیدر کل SE بوده جلوی تیم Wild و همر و تمام مولتیات در بست در اختیارش بود، ببین اگه تایید نکرد از این به بعد هر چی شانیز بگه همون : ))
خوبه ؟ کدوم نوبی تو کله شما کرده که پلیر ینی اسپید باز ؟! همه جای دنیا سرور نرمال هست که ارزش داره نه این ایکس های کذایی. وقتی 1 سال تونستی بشینی بازی کنی از صفر تا صد لحظه لحظه ماراتون دژکوب رو درک کنی، اون موقع پلیر میشی، نه اکانت رو بذاری تو سرور 3 ایکس رو بات ناتار مفتی بزنه و تو پاپ بزنی فکر کنی پلیر شدی ! هر موقع لیست فارمو با بوک مارک فایر فاکس میزدی اون موقع بیا اینجا نطق کن.