نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

اینکه بحث واندر گرفتن شد هر ننه قمری که نصف یه سرور هم بازی کرده باشه میدونه که قبل کتیبه ها واندر گرفتن خیلی به نفع سایده
    2- علی کنیگ اس ای به ظاهر محترم من نگفتم پاور آو مایند رو شما خریدین یا چیزی! مهدی به قضیه مشکوک شده بود که از کل ماجرا هم خبری ندارم پس اونو به ما نچسبون چون طی نامه نگاری های انجام شده حتی آیپی اون اکانت 1بار هم تغییر نکرده که اگه تغییر میکرد با توجه به حساسیت اکانت فوری بن میشد
    3-اکانت تروریست مال یه بچه 15 16 ساله به نام مهرانه که چندین سرور هم زدیمش صدا توپ پلاستیکی داده , لو رفتن پسورد مولتی های سهیل هم چند تاشون کار همین نوکر فرمان بدست شماست
    4-پی ام های همین شخص که صاحب اکانته احتمالا داخل همین تاپیک موجوده که نشون از دشمنی با ما داره و صرفا به خاطر سهیل تحملش کرده بودیم! شمام که تا دیدی طرف با ما مشکل داره گلد دادی خریدیش
    5- در مورد علی فلوید هم زیادی مظلوم نمایی نکنین , سرور k1 j1 نامردی کرد اینور چوبشو خورد
    6- 650ک دف کردن رو شاید اولین بارتونه توی عمر دژکوبتون دیدین که اینقدر ذوق کردین ( یادم رفته بود نرمال بازین )

پ.ن : دف 4میلیونی کینگ مهرداد رو بیبینین احتمالا زمینو گاز بگیرین , درسته اون موقع ماهان دشمنمون بود ولی 4میل دف مهرداد رو رد کرد,مهرداد هم با رکورد جهانی تبری نیومد ادعا کنه حالا 650ک دف کردی خوشحالی؟ )( قابل توجه اونایی که ادعاشون .... )
    ویرایش توسط Shaniz : 03-27-2016 در ساعت 02:01 AM
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

2. نپسندیدن fereidoon, P . O . M . S نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع