نقل قول نوشته اصلی توسط AviShaN نمایش پست ها
درود
والا حداقل تا جایی که من از متای جنوب غرب و شمال شرق در سرور های گذشته یادم میاد! ( به جز سرور سه ایکس گذشته که رقیب بودند)
تعامل و رفاقت بین پلیرهای دو ساید مثال زدنی بوده! حداقل اونچه که من تو فاینال دیدم این بود که واندر توسط پلیر اس دبلیو ( هلسیکر) اما در شمال شرق صد شد! هر دو ساید به صورت مشترک و به یک اندازه از همرها و اکانت هاشون مایه گذاشتن. نه مثل متای شمال غرب و جنوب شرق که ما در جنوب شرق کل همرهامون رو زدیم و شمال غرب فقط همرهاش رو با لینک سبز به فنا داد! این هم فراموش نمی شه که پس از حذف شایان عزیز دوستان شمال غرب اومدن خیلی دقیق و پیش از حذف کتیبه راز منحصر رو از جنوب شرق بردن. اما نه تنها نیومدن واندر جنوب شرق رو چیف کنن و بالا بیارنش بلکه برای گرفتن کل دفاع های اس ای که بچه های ساید زحمتش رو کشیده بودن به جای چیفر کاتا روی انباراش لانچ کرده بودن تا خیالشون راحت باشه که اس ای واندری نداره که به خاطرش بخواد دفاع رو تو سایدش نگه داره!
واقعا بعد از چیف واندر و زمانی که دیدم هم متایی عزیزمون شمال غرب کاتا روی واندرمون لانچ کرده متوجه شدم که خیلی مونده تا خیلی دوستان معنای متا رو متوجه بشن
اون سرور حداقل 100بار خود من به عطا گفتم که کتیبه ی اس ای رو بک بده . آرمان هم در جریانه!
متسفانه ان دبلیوز رو جمع بستی . ساید 2دسته بودیم یه دسته من و 60تا اکانتی که تکی میچرخوندم و کم هم کتیبه و همر نزدیم از دشمن
یه طرف هم عطا با دارو دسته ی 1ایکس بازش که گند زدن به بازی و فکر کردن چه خبره! بقیه داستانم که همه میدونن از چه قراره و واسه اینکه هم جلوی نامردیا گرفته بشه هم توتال لیدر معنی توتالیو همکاریو درک کنه و فاز قدرت برنداره , حدود4میل دف که خودم ساخته بودم روی اکانتای مولتی رو دادم واندر ماهان
خواهشا NW اون سرور رو جمع نبند! عطا اینا بحثشون جدا منو تیمم هم بحثمون جدا بود اون سرور
1- اکانت hadaf کم ساید ان ای رو اذیت نکرد و کم تلفات نگرفت
2-اکانت صابون گلنار و 2تا مولتی دیگه کم کتیبه نزد!
3-به عنوان دف کورد روی 12تا از 16تا همر دف ثابت بالای 400ک که همش مال خودم بود رو ریختم! تا تارگتایی هم که زده میشن محدود باشن و کسایی باشن که همکاری نکردن و یا زیر پرچم عطا بالا اومدن!
اون سرور متا سر بی لیاقتی توتال لیدر شمالغرب باخت ! نه سر پلیر هاش!