مانی چرا دوست داری خودت رو به اون راه بزنی ؟ هم من هم خودت خوب میدونیم در مورد چی حرف میزنیم، یه سری مسائل گفتن نداره اما تو خوب میدونی این سرور ass kicker همر کپ داشت یا نه، به نظرت اگه اونجا همر بود آرمان میومد میگفت تنها اشتباهم این بود که همون 30کا دفاعم لاست شد، اونم نباید میذاشتم ؟ چیزی که ازت شنیده بودم و علی کینگ در موردت بهم گفته بود خلاف چیزی هست که الان دارم ازت میبینم، وقتی قضیه رو خوب میدونی باور کن بهتره برات که برای یک یازی دروغ نگی.
تو به زدن همر زئوس میگی دیوار شدن 3 همر (!!) در برابر 1 همر ؟ میدونی اگه ما به جز یکی از همر های تموچین بقیه رو همر حساب کنیم این چند روز شما چند ده تا همر لاست دادید ؟!!
40 کا گرزی و 8 کا تی کی رو با 45 شوالیه 45 شمشیر 6کا رم و کاتا یکی میکنی و به جفتش میگی همر آره ؟؟
اما در مورد اکانت پرزیدنت چرا داستان رو از نصف به بعد تعریف میکنی ؟؟ پرزیدنت داشت مثل بنز بازی میکرد و پوش میکرد و 2 تا همر نان کپ و 1 کپ کشیده بود و همرش بیگ همر سرور بود، کجا اکانت رو ول کرده بود ؟؟؟
همر یکش که همه میدونن، اما همر دومش هم با اینکه اینهمه لاست خورد سر دیوار کردنش رو مولتیاش بازم سنگین بود، پس چطوری اون رو با کپیتنال آرمان مقایسه میکنی ؟؟ خیلی دوست داری اعداد و ارقام رو به نفع خودت (البته خودت که نه، یه ساید دیگه) جلوه بدی.
من اگه لیدر شمال شرق بودم، مردونه برای شمال شرق بازی میکردم و سیاست بازی از هر بچه نوبی که بپرسی الان برای شمال شرق این بود که خودش رو قاطی این دعوا بین SE و SW نکنه و یه گوشه بشینه بیاد بالا، اما مشکل قطعا ضعف لیدری تو هست مانی، تو نتونستی سایدت رو جمع کنی و سایدت چند دسته شده که متاسفانه یک نفر که رسما نمایندگی SW در NE هست سایدت رو به دست گرفته، اما موضوع به این واضحی رو نمیتونی ببینی چون متعصب هستی، Green man برای NE بازی میکنه ؟!؟! کسی رو که خواب هست میشه بیدار کرد، اما کسی که خودش رو به خواب زده، نه.
در مورد قضیه اکانت های ما تو شمال شرق، ببین شک نکن که هم من هم خودت خوب میدونیم قضیه چیه، اما تو با یک بهونه مسخره و بدون 1% توجیه منطقی میخوای بگی کار ما بوده، اولا از 2 تا اکانت با 3-4 دهکده این تایم بازی 300کا دفاع در اومده بود آره ؟!؟!؟ مرد مومن چرا اینقد بی منطقی ؟ درضمن ما پول بدیم اکانت بخریم، مگه مریض هستیم حذفش کنیم ؟؟؟ یعنی SE با اینهمه دفاع خودش نمیتونست از اون 2تا اکانت دفاع کنه و نذاره Green man اون رو چیف کنه ؟!؟! خیلی دلایل دیگه هم هست که روشن میکنه این حرکت دقیقا برنامه ریزی شده بوده و اینقدر واضحه که فقط نباید خودت رو به خواب بزنی، برو از مهدی مورچه بپرس کامل برات توضیح میده مرد مومن که کی میخواست اون 2تا اکانت رو بخره و ما جلوش رو گرفتیم و ضرر هم کردیم.
در مورد پایبندی به حرف ما هم همین بس که علی ثابت کرد سر واندر صادق صمدی که 1% واندر 100 کردن برای ما ارزش نداره که زیر قول و قرارمون بزنیم، تو هم خوب علی کینگ رو میشناسی ، پس چیزی نگو که نمیتونی ثابتش کنی.
- - - Updated - - -
امیر تو مشکلت این هست که NE رو خیلی گسترده فرض کردی و اینجا رو داری با ت ر ا و ی ن اصلی یکی میبینی، مرد حسابی کل NE یک اتحاد هست که از اون اتحاد 5 تا اکانت همر و فیک بلند کردن روی SE بعد تو میگی NE زیزپرچم نشده ؟!؟! شاید تو بگی ما نیستیم با اونا و من هم این حرفت رو قبول دارم، اما خودت بیا از بیرون نگاه کن به NE، شما اگه با اونا نیستید چرا یک اتجاد رفتید و از اون اتحاد همر و فیک بلند میشه روی SE به عنوان جلوزن ؟؟
در گیری SW با NW ؟! از چی حرف میزنی ؟ از 4تا اتک ساده که بدون دفاع و با لینک سبز برگشت ؟! قضایای NW رو در جریان نیستی منم اینجا بازش نمیکنم.
من منکر رفاقت ها نیستم، اما برای لیدر یک ساید، مهمترین چیز در بازی باید صلاح سایدش باشه، میشه برای من فقط یک استدلال بیاری که NE الان چرا باید وارد جنگ با SE میشد و به عنوان جلوزن میومد ؟؟ ممکنه دوباره بگی NE نبوده اما این حرفت اصلا منطقی نیست وقتی همه NE یک اتحاد هست و از اون اتحاد 5-6 تا اکانت فیک و همر بلند میکنن جلوزن SW ... تو باید از NE بیای بیرون و از بیرون بهش نگاه کنی ببینی ما چی میبینیم.

) جلوه بدی.