-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
من امروز بیکار بودم، یهو یکی روم اتک گذاشت گفتم دمش گرم! بالاخره ما هم قراره یه کاری بکنیم وسط بیابون با این دفاعمون

ولی دیدم طرف فیک گذاشته با سرباز پیاده گول

منم رو همه دهکده هاش 1 دونه نیرو گذاشتم زدم برن

70 ساعت رو کل دهکده هاش عکس شمشیر بیاد برم رو اعصابش بلکه عصبی شه بزنه

حالا نامه طرف رو بخونین:
111.jpg
اینا هنوز هستن تو دژکوب؟ من فکر نسلشون منقرض شده باشه!! خیلی وقت بود از اینا ندیده بودم!!
پ.ن: شایان جان حق داری. خدایش اینا اصلا ارزش ریپلای ندارن، ولی خوب چه کنیم دیگه، همینا هم غنیمته

همین که هنوز میان خودشون رو مضحکه میکنن و ما رو به خنده میندازن، دمشون گرم

تو بازی که کاری نکردن، حداقل اینجا یه مقدار شیطنت کنن بزنیم تو سرو کله اشون

سلام عارف جان
داداش عزیزم اره اینا نسلشون تو دژکوبه و منقرض نمیشه جون طفلکی ها تازه دارن بازی می کنن همه مثل ما که یک دفع جبرئل بهشون نازل نشد و دستور نداد پلی کن بعد ما گفتم نمی تونیم و اون هی اصرار کرد و ما بلا خره پلی کردیم و یک دفعه شدیم لیدر منتخب !!
خوبه فضای فروم رو تلطیف می کنی واقعا این بازی به این روحیه خنده نیاز داره ولی رعایت سن و سال بعضی ها رو هم بکن و هم این که جایگاه بعضی از اکانتها دیگه اجازه همچین پست هایی رو نمی ده ! حالا یاد قدیما کردی ! عجب!! بگذریم معلومه حالت بهتر شده که اومدی پلی میدی بازم خدا رو شکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Pars Boy
شما از خودتون تعریف نکنین کی تعریف بکنه؟
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی!!!
جالب اینه که آخرش هم گفته:
پوزش میخوام ولی نمیدونم چرا یهو حس کل کل و پست اینجوری بهم دست داد شرمنده دیگه به هر حال ، جدی نگیرید همش شوخی بود.
یکی ندونه فکر می کنه چقدر پیروزمندانه داره بحث رو پیش می بره

بچه مگه بهت نگفتم نیا فروم ایجا جای شما نیست که بدو برو بیرون دوستان می خوان نقاشی بکشن و پلن تحلیل کنن فضای فروم رو اشغال می کنی الکی باز یه هفته نبودم شما راه افتادین تو کوچه ! جمعه میام ببینم دارید چه می کنید الان باید برم وگرنه کلی دعوات می کردم
شایان جان دعواش کردم بره خونه شما بیا پلن هارو تحلیل کن دیگه نمی یاد داداش بچه خوبیه! ولی کم سن و ساله مثل ما پیر پاتل دژکوب نیست که عقلش برسه البت عقل من هم نمی رسه اهان راستی گفته بودی که کی گفته نیان فروم شرمنده داداش من گفته ولی نه به حساب بزرگی یه خواهشی بود که از پلیر های خوب 10 سال اینده و نوبهای امروز کردم که بیان مطالعه کنن ولی کامنت کل کل نذارن همین جا از شما بابت کلمه بزرگان استفاده شده در جمله این پلیرمون عذر خواهی می کنم ! داداش ما رو زمین نشستم و درویشیم نه ادعا ی بزگی داریم نه اداشو در اوردیم یه فرصتی بود که پلی کنیم بعد سالها اومدیم کردیم الانم که خدا توفیق موندن رو از ما گرفته تا ببینیم چی پیش میاد
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن