سلام به سروران عزیزی که توی فروم فعال هستن. خب خدارو شکر پلن هاتون داره جواب می ده. پلنی که بیشتر از 20 بازیکن و 2 ساید دارین رو 5 تا بازیکن اجرا می کنین بعد از شب بیداری ها و تلاش ها و تحلیل های (خاص) خودتون جواب داده. البته دلایلی که من برای جواب دادن پلن ها می بینیم چیزهاییه که زیاد میلی به مطرح کردنشون ندارم. ولی به عنوان کسی که داره اجرای پلن ها رو می بینه برام قابل درکه. چون اگه قرار بود شمالغرب به پلن هاتون فکر کنه و سعی کنه هامرهاتون رو زمینگیر کنه مثل اوایل پلنتون (که حوصله پیدا کردن لینکهای هامرهای ترکیده تون رو ندارم تا بذارم و ثابتش کنم) باز هم این اتفاق تکرار می شد.

به هر حال دوستان اینجا محل خوبیه واسه رجز خوندن بعد از اجرای پلن ها و یا ترکوندن هامرها که ما یه کمی بی حوصله ایم واسه این کارا. البته جنگ روانی بخش مهمی از یه بازی استراتژیکه. ولی شاید ما دیگه پیر شدیم واسه این کارا.

با این حال به دوستانی که می ان اینجا و از دلاوریهاشون می گن (مثلا از گذاشتن یه پرچم که ازش به عنوان یه شگرد خیلی منحصربفرد یاد می شه و به به و چه چه و از این جور چیزا) بدونن که اگه تو این دو سه روز کتیبه بردین به خاطر این بوده که این بازیکنا به دلایل خاصی (که بهتره بین دوستان خودمون بمونه) اصلا به پلن ها فکر نکردن و براشون برنامه ای نریختن. وگرنه اینا دیگه شگردهای خیلی خسته قدیمیه عزیزان. شما اگه لطف کنین و از دوست عزیزمون فاتب بپرسین که وقتی من دو روز پیش اتک زدم برای کتیبه چکمه یونیک (که البته با هوشیاری ایشون کتیبه به موقع و به زیبایی جابجا شد) آیتم های قهرمان ما چی بود. به علاوه شگردهای دیگه ای که ضمیمه اتک بود و با این حال اتک جواب نداد. همین موضوعات نشون میده که بعضی از این کارها در عین حال که لازمه خیلی هم خاص نیست واقعا.

ما از حرکت های قشنگ استقبال می کنیم. پلنی که قشنگه رو باید گفت که قشنگه. ولی لطفا بزرگنمایی نکنید تا به شعور مخاطبتون توهین نشه.

ببخشید که ما تا حالا هم کمرنگ بودیم. اینو بذارین به حساب بی حوصلگی مون.

ارادتمند بچه های همه سایدها

آرمین