دوستان تبریک میگم یاشار هستم . ممنونم از دوستمون که حقایق رو جز به جز بیان کرد و انصاف رو در حد کمال رعایت کرد مثل فیک رو فیدر ها که که در جواب رامتین لانچ کرد رو نان کپشون و 2.5 2.5 تبرو tk تلفات وارد کرد و 2 انبارغذا . از 5 بار که همر لانچ شد و موفقیت امیز با کمترین تلفات همراه بود همشون فقط 2تاش رو من زدم اونم دیروزی بود که
اصول بازی میگفت بیام خزانتو 0 کنم و انبار غذاهاتو بزنم قفل کردن اکانت با این محدود کاتای مونده نمیشد نه مثل ناشیا همر جلو بذارم واسه دفاع
. فقط این وسط ما شرمنده اکانت شما شدیم زدن هامون به به اکانتی که بیشترین مکاتبات رو باهاش داشتم تو سرور حالا چه تو بازی چه بیرون از بازی و گارنا و تلفنی . متاسفانه همه این داستان ها سر پاکبازی فاتب تموم شد و اسیب دید که شرمندش شدم .
یه توضیح :
اگر به 2تا گزارش که دوستمون گذاشته بود یه نگاهی بندازید میبینید دقیق 10 ک نیزه کم شده . که میشد با همونا همرو دیوار کرد و مسلما تک هرو رو اونوقت واقعا بد میشد . 4 ساعت فاصله عجیب بود و فکر کردیم حتما کسی با چکمه اضافه میشه بین حمله ها که الان متوجه شدم سر مشکل نت این داستان ها پیش اومده . واسه بردن کتیبه هرو هم بود . منم 4 مین زود تر کپو زده بودم که خزانرو 0 کنه و دفاع بشه هرو بمیره و تایم واسه جابجایی تو دوتا ده خزانه 20 خودم تایم جابجایی داشته باشم
ولی تو اون 4 ساعت نه دفاع ریختم یعنی نداشتم که بریزم لووول ! نه کتیبه جابجا کردم بی ادبی نباشه من هم اگر جای شما بودم اصلا دفاع نمیکردم چون معلوم بود حداقل یه موجش 2تا تارگت رو خزانست وقتی که 4ساعت 4ساعت مونده تک هرو لانچ شد گفتم وااای دفاع نمیکنند که
هروم بمیره یه قهرمان از یه اکانت دیگه جور کردم که کتیبه رو برداره تایمشم خیلی زودتراز 4 ساعت میرسید 2ساعتو خورده ای بود فاصلش که پلن یا انتحاری هر اسمی که داره شکست بخوره ولی دیگه حسش نبود
منم تا عید رفتم g1 کمک یکی از دوستان سر همین و شنیدن زدن دوستم فاتب صبح میومدم رو اکانت 2روز اخر
دوباره رو اکانت اومدم که اکانت لاست نده و دیگه لانچ نکنه کاتاها و رم اکانت تو اون چند روز که اکانت دست دوستامون سپرده شده بود واسه جابجایی کتیبه ترکید یعنی زمانی که رامتین پسورد رو عوض کرد 82 یا 84 کاتا مونده بود رو اکانت . سر همین نمیشد جز تک همر لانچ کرد
قرانی من تو هیچکدوم جز 2تای دیروز نقشی رو اکانت نداشتم . حتی دیدم با دوستان خودمون تو بازی با لحن بدی صحبت کرده رامتین دیروز که نامه هارو میخوندم
در مورد دفاع هم جز خیلی محدود در حد 9 کیلو دفاع که از رو اکانت یکی از دوستان که سرور رو ترک کرده دوباره سر همین حمله لاگین کرد و فرستاد چون از لحظه لانچ شدن و با چکمه ای که پا قهرمان بود شد رو اکانت بودم و تایم گرفتم تشخیص ریل بودن کاری نداشت حتی نامه فاتب مبنی بر فیک بودن رو هم گفتم ریله شکی نیست ولی سر همین تو پروفایل نوشتم اگر فیک باشه یه ایولای ویژه دارید که سر کار گذاشتید منو و نامه این که اره دمتون گرم ماشالله اینه رو فرستادم از ساید خودم تنها 3تا قهرمان واسم ارسال شد .
دفاع ها کلا از اکانت خودم و 2تا اکانتی که جانشین بودم جمع شد اگر به ترکیب نیرو ها نگاه کنید میبینید مثلا 23 کیلو پیاده 1 کیلو کاهن !!! یا محافظا 25 کیلو و نیزه ها هم مال اکانت خودم 40 کیلو و 4-5 کیلو دلاور که واسه رید اوایل ساخته بودم دقت کنید میبینید که حتی از رو ناچاری شمشیر زن و شوالیه اکانت های جانشین رو فرستادم و حتی گرزی دهی که تازه شروع کرده بودم واسه همر جنگی کشی هم که این داستانها شد فرستادم پشتیبانی ولی خوب تنهایی نمیشد بهتر از این دفاع کرد تبریکم میگم همر سنگینی داشت من خبر از 80 کیلو گرزی داشتم
با 80 کیلو گرزی هرچی حساب کردم دیدم با دفاعم نمیشه 80 رو دیوار کردو رد میکنه سر همین بک کردم 10 کی نیزه رو که اینسرت کنم چون نت من رو دیگه هرکی با من تو گارنا بوده میدونن که دم به دقیقه دیسی میشه
2نفر که نیاز نیست اسم ببرم پسورد دادم لاگین هم داشتند اگر با کسی هم آشنا باشید که میتونه بهتون حقیقت این ماجرارو بگه میتونید ایپی های لاگین کرده رو چک کنه ولی گفتم نه جابجا بشه نه اینسرت همین دیروز رو یه اکانت دیگه تو دعوای داخل سایدی سایدمون
یه اینسرت خوشکلم کرد سر رفاقت .
سرتونو درد نیارم دم دوستانی که سر سلام علیک قهرمان خالی فرستادن گرم جدا از بحث سایدو بازی و غیره حتی از sw
وقت نداشتیم و نذاشتیم وضعمون شد این : حقمم هست
این وضع ساید ماست : بعد درخواست دفاع
==========================
سلام و عرض ادب و خسته نباشید ...
دوستان دیده شده بازیکن زیر :
http://e1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=5424
به بازیکن ها داره نامه میده واسه نیروی کمکی و پشتیبانی ...
جواب تیم لیدری هم این بوده : شما خارج از مجموعه هستید و ما متاسفانه نمیتونیم به شما کمکی کنیم .
در ضمن : کار ایشون از نظر بنده خیلی غیر حرفه ایی و نادرست بوده که مستقیم به پلیرها نامه داده ... !
البته یه تشکر ویژه هم از تمام بچه های گل دارم بابت اینکه بدون هماهنگی کاری نمیکنن و هیچ کس با ایشان همکاری نکرده .
با تشکر و سپاس
متاسفانه کسی هم کمک نکرد !!
بابت صحبت هایی هم که پلیر تند رو اکانت اومده هم عذر میخوام از دوستان نامه هارو خوندم شرمنده شدم
موفق باشید و پیروز . بازی خوب و سروری خاطره انگیز رو براتون آرزو میکنم
کوچیک بزرگان دژکوب
یاشار