نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط شمال نمایش پست ها
    دوستان تبریک میگم یاشار هستم . ممنونم از دوستمون که حقایق رو جز به جز بیان کرد و انصاف رو در حد کمال رعایت کرد مثل فیک رو فیدر ها که که در جواب رامتین لانچ کرد رو نان کپشون و 2.5 2.5 تبرو tk تلفات وارد کرد و 2 انبارغذا . از 5 بار که همر لانچ شد و موفقیت امیز با کمترین تلفات همراه بود همشون فقط 2تاش رو من زدم اونم دیروزی بود که اصول بازی میگفت بیام خزانتو 0 کنم و انبار غذاهاتو بزنم قفل کردن اکانت با این محدود کاتای مونده نمیشد نه مثل ناشیا همر جلو بذارم واسه دفاع

. فقط این وسط ما شرمنده اکانت شما شدیم زدن هامون به به اکانتی که بیشترین مکاتبات رو باهاش داشتم تو سرور حالا چه تو بازی چه بیرون از بازی و گارنا و تلفنی . متاسفانه همه این داستان ها سر پاکبازی فاتب تموم شد و اسیب دید که شرمندش شدم .

یه توضیح :

اگر به 2تا گزارش که دوستمون گذاشته بود یه نگاهی بندازید میبینید دقیق 10 ک نیزه کم شده . که میشد با همونا همرو دیوار کرد و مسلما تک هرو رو اونوقت واقعا بد میشد . 4 ساعت فاصله عجیب بود و فکر کردیم حتما کسی با چکمه اضافه میشه بین حمله ها که الان متوجه شدم سر مشکل نت این داستان ها پیش اومده . واسه بردن کتیبه هرو هم بود . منم 4 مین زود تر کپو زده بودم که خزانرو 0 کنه و دفاع بشه هرو بمیره و تایم واسه جابجایی تو دوتا ده خزانه 20 خودم تایم جابجایی داشته باشم ولی تو اون 4 ساعت نه دفاع ریختم یعنی نداشتم که بریزم لووول ! نه کتیبه جابجا کردم بی ادبی نباشه من هم اگر جای شما بودم اصلا دفاع نمیکردم چون معلوم بود حداقل یه موجش 2تا تارگت رو خزانست وقتی که 4ساعت 4ساعت مونده تک هرو لانچ شد گفتم وااای دفاع نمیکنند که هروم بمیره یه قهرمان از یه اکانت دیگه جور کردم که کتیبه رو برداره تایمشم خیلی زودتراز 4 ساعت میرسید 2ساعتو خورده ای بود فاصلش که پلن یا انتحاری هر اسمی که داره شکست بخوره ولی دیگه حسش نبود

منم تا عید رفتم g1 کمک یکی از دوستان سر همین و شنیدن زدن دوستم فاتب صبح میومدم رو اکانت 2روز اخر دوباره رو اکانت اومدم که اکانت لاست نده و دیگه لانچ نکنه کاتاها و رم اکانت تو اون چند روز که اکانت دست دوستامون سپرده شده بود واسه جابجایی کتیبه ترکید یعنی زمانی که رامتین پسورد رو عوض کرد 82 یا 84 کاتا مونده بود رو اکانت . سر همین نمیشد جز تک همر لانچ کرد

قرانی من تو هیچکدوم جز 2تای دیروز نقشی رو اکانت نداشتم . حتی دیدم با دوستان خودمون تو بازی با لحن بدی صحبت کرده رامتین دیروز که نامه هارو میخوندم

در مورد دفاع هم جز خیلی محدود در حد 9 کیلو دفاع که از رو اکانت یکی از دوستان که سرور رو ترک کرده دوباره سر همین حمله لاگین کرد و فرستاد چون از لحظه لانچ شدن و با چکمه ای که پا قهرمان بود شد رو اکانت بودم و تایم گرفتم تشخیص ریل بودن کاری نداشت حتی نامه فاتب مبنی بر فیک بودن رو هم گفتم ریله شکی نیست ولی سر همین تو پروفایل نوشتم اگر فیک باشه یه ایولای ویژه دارید که سر کار گذاشتید منو و نامه این که اره دمتون گرم ماشالله اینه رو فرستادم از ساید خودم تنها 3تا قهرمان واسم ارسال شد .

دفاع ها کلا از اکانت خودم و 2تا اکانتی که جانشین بودم جمع شد اگر به ترکیب نیرو ها نگاه کنید میبینید مثلا 23 کیلو پیاده 1 کیلو کاهن !!! یا محافظا 25 کیلو و نیزه ها هم مال اکانت خودم 40 کیلو و 4-5 کیلو دلاور که واسه رید اوایل ساخته بودم دقت کنید میبینید که حتی از رو ناچاری شمشیر زن و شوالیه اکانت های جانشین رو فرستادم و حتی گرزی دهی که تازه شروع کرده بودم واسه همر جنگی کشی هم که این داستانها شد فرستادم پشتیبانی ولی خوب تنهایی نمیشد بهتر از این دفاع کرد تبریکم میگم همر سنگینی داشت من خبر از 80 کیلو گرزی داشتم با 80 کیلو گرزی هرچی حساب کردم دیدم با دفاعم نمیشه 80 رو دیوار کردو رد میکنه سر همین بک کردم 10 کی نیزه رو که اینسرت کنم چون نت من رو دیگه هرکی با من تو گارنا بوده میدونن که دم به دقیقه دیسی میشه

2نفر که نیاز نیست اسم ببرم پسورد دادم لاگین هم داشتند اگر با کسی هم آشنا باشید که میتونه بهتون حقیقت این ماجرارو بگه میتونید ایپی های لاگین کرده رو چک کنه ولی گفتم نه جابجا بشه نه اینسرت همین دیروز رو یه اکانت دیگه تو دعوای داخل سایدی سایدمون

یه اینسرت خوشکلم کرد سر رفاقت . سرتونو درد نیارم دم دوستانی که سر سلام علیک قهرمان خالی فرستادن گرم جدا از بحث سایدو بازی و غیره حتی از sw

وقت نداشتیم و نذاشتیم وضعمون شد این : حقمم هست

این وضع ساید ماست : بعد درخواست دفاع

==========================

سلام و عرض ادب و خسته نباشید ...

دوستان دیده شده بازیکن زیر :

http://e1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=5424

به بازیکن ها داره نامه میده واسه نیروی کمکی و پشتیبانی ...

جواب تیم لیدری هم این بوده : شما خارج از مجموعه هستید و ما متاسفانه نمیتونیم به شما کمکی کنیم .

در ضمن : کار ایشون از نظر بنده خیلی غیر حرفه ایی و نادرست بوده که مستقیم به پلیرها نامه داده ... !

البته یه تشکر ویژه هم از تمام بچه های گل دارم بابت اینکه بدون هماهنگی کاری نمیکنن و هیچ کس با ایشان همکاری نکرده .

با تشکر و سپاس

متاسفانه کسی هم کمک نکرد !!

بابت صحبت هایی هم که پلیر تند رو اکانت اومده هم عذر میخوام از دوستان نامه هارو خوندم شرمنده شدم

موفق باشید و پیروز . بازی خوب و سروری خاطره انگیز رو براتون آرزو میکنم

کوچیک بزرگان دژکوب
    یاشار
    خوب هرچی میخوام پست نگذارم تو فروم مثل اینکه نمیشه
    آقای یاشار خان یه سری از قسمت های پستتونو بلد کردم در موردش حرف دارم لطفا یه بار درست جواب بده حداقل موضع شما برای ما روشن شه ولی قبل اون نظر کلی تو بگو در این مورد:
    اول از همه در مورد کتیبه چکمه یونیک و اتفاقی که برای اکانت واندر افتاد نظر شخصی شما چیه؟؟اون بازی کثیف بود یا بازیه مردونه؟اگه بازی کثیف بود چرا با تک هیرو پس ندادین کتیبرو؟چرا خواستین از این موقعیت پیش اومده بهترین استفاده رو ببرین و از کل اتحاد ها ی شمال شرق اون زمان دف خواستین؟نگو نه که اس ام اس هاتو به بچه های سایدت میگذارم کف فروم! پس این ری اکشن شما نشون میده خودتونم برخلاف اون مظلوم نمایی هایی که تو گارنا کردی به طور کامل از اون حرکت کثیف آگاهی داشتی و خواستی بیشترین استفاده رو ببری از این داستان
    خوب پس شما که اینکارو کردی چرا از سرور فرار کردی؟ وا میسادی بازیتو میکردی دیگه ! آخرشم ما نفهمیدیم شما هستی تو سرور یا نه,اینکه بماند ....
    اما در مورد قسمت هایی از پستت که بلد کردم:
    "اصول بازی میگفت بیام خزانتو 0 کنم و انبار غذاهاتو بزنم قفل کردن اکانت با این محدود کاتای مونده نمیشد نه مثل ناشیا همر جلو بذارم واسه دفاع"
    الان به نظر شما کسانی که همرشونو میگذارند برای دفاع ناشین؟ مگه نمیگی پیشبینی شما از همر اکانت فاتب 80 کیلو گرزی بود؟مگه شبیه سازی نکردی؟خوب حتما شبیه سازی کردی که اگه با همر دفاع میکردی اگه با 95 کیلو هم میزد بازم اگه همر برای دف می نشست رو ده,همر فاتب رد نمیشد و کل پلن فیل میشد پس اونکه میگی ناشیا دف میکنند با همر تو شرایط حساس به خاطر درک اشتباه خود شماست از بازی نه اینکه اونایی که این تصمیم رو میگیرند ناشی باشند عزیزم.
    "ولی تو اون 4 ساعت نه دفاع ریختم یعنی نداشتم که بریزم لووول"
    خب شما که دف نداشتید دیگه تو اون چهار ساعت و هیروتونم درگیر اتک بود دیگه هیرویی تو اکانت نبود که بخواید تو اون به قول خودتون دو تا خزانه 20 کتیبه جا به جا کنید پس یهو نگو حسش نبود !
    "دوباره رو اکانت اومدم که اکانت لاست نده و دیگه لانچ نکنه کاتاها و رم اکانت تو اون چند روز که اکانت دست دوستامون سپرده شده بود واسه جابجایی کتیبه ترکید یعنی زمانی که رامتین پسورد رو عوض کرد 82 یا 84 کاتا مونده بود رو اکانت . سر همین نمیشد جز تک همر لانچ کرد"
    الان یه چیزیو من نمیفهمم,شما از این سرور رفتید؟یا یه مدت نبودید اکانتو سپردید دست دوستان؟! با خودت چند چندی یاشار جان؟ یعنی الان مثلا اگه کپ فاتب رو میپروندین تو سرور بودین؟
    "با 80 کیلو گرزی هرچی حساب کردم دیدم با دفاعم نمیشه 80 رو دیوار کردو رد میکنه سر همین بک کردم 10 کی نیزه رو که اینسرت کنم چون نت من رو دیگه هرکی با من تو گارنا بوده میدونن که دم به دقیقه دیسی میشه"
    خوب شمایی که میگی همه میدونند نتتون مشکل داره برا چی برای اینسرت اقدام میکنی ؟اونم اتک سیم سکند اینو که دیدی همر فاتب و هیرو مجید عزیز تو یه ثانیه می خوردند,اینم دومین اشتباه شما عزیزم که اگه همون 10 کیلو نیزه بود همر رد نمیشد,گفتی دوست یه اینسرت خوشکل زد برات,هرچی لینکارو نگاه میکنم اینسرتی نمیبینم بین اتک فاتب و آقا مجید! او اینسرت خوشکله تو اون 4 ساعت اختلاف زده شده؟ اونجا که یه تریلی هم جا میشد اگه منظورت اون فاصله زمانیه!
    "سرتونو درد نیارم دم دوستانی که سر سلام علیک قهرمان خالی فرستادن گرم جدا از بحث سایدو بازی و غیره حتی از sw "
    چه طوره دست از این فرافکنی هاتون وردارین؟کدوم اکانت sw برا شما دف فرستاد؟ کنتور اینا نداره دیگه؟ نیای الان لینک اکانت های مولتی خودتونو تو sw بدی بهمون
    آها یه چیز دیگه هم روشن کن بعد همه این داستانا شما در حال حاضر هستید رو اکانت III یا رفتید؟
    پ.ن:تبریک میگم به بچه های فاتب که کتیبه رو برگردوندند به ساید از محمد رضا و اکانت بید وحشی ام تشکر میکنم,میشد با تلفات خیلی کمتر و با حوصله تر کتیبه رو برگردوند, ولی با شرایط حال حاضر ساید بازم دمتون گرم که این قدر راحت همر آزاد گذاشتین رو اون باغ وحش و 150 کیلو دف,و تفاوت بازی شجاعانه و بزدلانه رو به بعضی از رقبا نشون دادید,راند بعدی جنگ آموز جبران میکنید با حمایت ساید و عارف
    ویرایش توسط Osiris : 03-10-2015 در ساعت 06:26 PM دلیل: دلم خواست :|

کلمات کلیدی این موضوع