نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 256

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور g1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NeMeS!S نمایش پست ها
    ارتام جان انسان جایز الخطا هست
    احتمالا به خاطر کهولت سن یادمون نیاد ولی لینک زیر یه چیز دیگه میگه
    و اینکه ما در حدی نیستیم حرفامون دیکته بشه به خاطر مشغله کاری دوستان تو کوارتر شمال غرب ما قبول مسئولیت کردیم وگر نه ما خیلی پایین تر از دوستانی هستیم که الان فرصت همبازی بودن رو باهاشون داریم

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%...88%DB%8C%D9%86

ویکی پدیا مرجع دژکوب رو باز بکنی تاریخشون رو نوشته

الا.jpg
    نسخه بتا که اولین بار اومد تا جایی که یادم باشه اسپید بود البته ما فارم بودیم تا زمانی که ورژن3.6 اومد و در کنار بزرگان بازی رو یاد گرفتیم در اواخر سال 87 که باز بیشتر از سال88 هست احتمالا شما تاریخ شروع دژکوب رو شروع ورژن3.6 در نظر گرفتین

با تشکر
    محمدرضا
    سلام مجدد
    این عکسی که شما گذاشتین مربوط به دژکوب هست سال 2004 دژکوب آلمان تاسیس شد(البته سایت اینتنرنت ایش)
    ولی چیزی که من گفتم دژکوب ایران(.آی آر) بود که بحث شما فکر کنم در مورد سرور 2 راند 2 ایران بود که حدود یک سال بعد شروع آی آر ران شد

سرور تست ایران که جزو سرورهای ایران حساب نمیشد 3.5 بود اشتباه نکنم ولی تو اولین سرور رسمیه ایران که سال 2009 م(88 ش) بود به 3.6 تغییر کرد
    پ ن:بحثی که اینجا بود و قبلا من دیدم در مورد خاطرات آی آر بود والا من نگفتم دژکوب از سال 88 بود گفتم دژکوب ایران
    پ ن:در کل قصد جسارت نداشتم از باب همون مشغله فکری گفتم دوستان دیگه اشتباه نکنن
    پ ن: 88 بای دژکوب!!! ما خودمون با تبلیغ یاهو از .کام دژکوب شناختیم ولی...
    ویرایش توسط ArTaM : 03-07-2015 در ساعت 02:34 AM

کلمات کلیدی این موضوع