نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 256

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور g1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kasraparsa نمایش پست ها
    سلام خدمت *پلیر های عزیز سرور مخصوصا اکانت saiwnaay

عاقای معلم عزیز میشه یکم توضیح بیشتر بدید همینجا چرا بریم جای دیگه
    خیلی از دوستان شاید حوصلشو نداشته باشن که برن توو بخش اموزش و دوست داشته باشن همینجا از اموزش های شما استفاده کنن

فک نمیکنم شما بدون بات بتونین فقط ۳ساعت انلاین باشین پس لطف کنید به ما هم همینجا یاد بدید تا ما هم یکم یاد بگیریم

نکته دوم توو حرفاتون بحث نوع غازتتونه که من هیچی ازش سر در نیاوردم یعنی شما هر ۲ساعت غارت میزنین ؟ ولی چیزی که من میبینم از نوع غارتتوون توو تاپ اینو میگه که شما خیلی کمتر از ۲ساعت یکبار غارت میزنید حتی زیر ۱ ساعت که جای بحث زیادی داره

نکته بعد اینکه من احساس میکنم سطح شما خیلی بیشتر از این حرفا باشه و شکسته نفسی میکنید بیشتر فک میکنم اون میدون تمرینتونه که سطح ۵ !!

کسرا
    adolf hitler

کافیه شما یه ایونت بذاری که هر دو ساعت زنگ بزنه بیای غارت بزنی گفتم اگه فارم لیست آماده باشه حدودا ۵ مین وقتتو میگیره حدود یک ساعتم وقت میزارم برای اد فارم لیست جمعش زیر ۳ ساعت میشه

اون ریزکاریارو میگم هر نیرویی سرعت متفاوت داره شما شده وقتی غارت میزانی کاتا بفرستی یا رم اگه از این نیروها استفاده کنی البته به طور دقیق یعنی اینکه حساب کنی برای آبادهایی با فاصله ۲۰ یه دونه کاتا اضافه بفرستی برای فارمای فاصله ۳۵ رم بفرستی برای فرمایی با فاصله ۵۰ یه سری شوالیه جدا یه سری گرزی جدا برای بقیه فواصل متفاوت البته این ارقام و اعداد برای میدون تمرین ۱۵ جواب میده

شما شرایط اکانتتو بگو و اینکه چه مدل نیروهایی داری من برات یه فارم لیست آماده میکنم که منابع به صورتی بیاد که تعدیل لازم نباشه خودت هر دو ساعت آنلاین شی ولی هر ۴۰ مین فارمات اتک بخورن

باز هم سلام

توو این پستتون شما اشاره کردید به ۴اتحاد توو تاپ از ساید قدرتمندتون

در جواب این حرف باید این عکس رو براتون بزارم و فک نکنم لازم به ذکر باشه که غارت هر کدوم از این اکانت ها غارت یه اتحادو تکون میده
    Untitlssssssssssssssssssssssed-1.jpg

اگه هر کدوم از این اکانت ها توو یکی از اتحاد های ساید شمال غرب باشن اتحادی از ساید قدرتمندتون توو تاپ نمیمونه

کسرا
    adolf hitler
    بهتره دیگه زیاد به گذشته دامن نزنیم اون زمانی که من اون پستو گذشتم nw سه نفر تو تاپ داشت و هفته پیش جمع غارت اتحادیی که از ne تو تاپ بودن خیلی بیشتر از nw بود کما اینکه هنوزم هست

نکته دوم اینکه با منابع غارتی چه اتفاقی میفته اولین کسی که تو سرور اسطبل بزرگ روشن کرده اکانت eelliissaa بوده که واقعاً تبریک داره

تو لینک زیر نشون دادم پارامترایی که برای ورژن ۴.۴ مهمه نشون میده که شوالیه بهترین نیرو برای غارت و در کّل رومن راحتتر میتونه غارت بیشتری انجام بده و خیلی چیزای دیگه هست اینکه لاست رومن به خاطره اینکه شوالیه امتیاز حملش بالاست و سواره هست تو آبادها تقریبا صفره
    http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/war.php#...%2Ft&hd_lvl=15

2. تشکر .SpaRtaN., kasraparsa تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
    کافیه شما یه ایونت بذاری که هر دو ساعت زنگ بزنه بیای غارت بزنی گفتم اگه فارم لیست آماده باشه حدودا ۵ مین وقتتو میگیره حدود یک ساعتم وقت میزارم برای اد فارم لیست جمعش زیر ۳ ساعت میشه

اون ریزکاریارو میگم هر نیرویی سرعت متفاوت داره شما شده وقتی غارت میزانی کاتا بفرستی یا رم اگه از این نیروها استفاده کنی البته به طور دقیق یعنی اینکه حساب کنی برای آبادهایی با فاصله ۲۰ یه دونه کاتا اضافه بفرستی برای فارمای فاصله ۳۵ رم بفرستی برای فرمایی با فاصله ۵۰ یه سری شوالیه جدا یه سری گرزی جدا برای بقیه فواصل متفاوت البته این ارقام و اعداد برای میدون تمرین ۱۵ جواب میده

شما شرایط اکانتتو بگو و اینکه چه مدل نیروهایی داری من برات یه فارم لیست آماده میکنم که منابع به صورتی بیاد که تعدیل لازم نباشه خودت هر دو ساعت آنلاین شی ولی هر ۴۰ مین فارمات اتک بخورن

بهتره دیگه زیاد به گذشته دامن نزنیم اون زمانی که من اون پستو گذشتم nw سه نفر تو تاپ داشت و هفته پیش جمع غارت اتحادیی که از ne تو تاپ بودن خیلی بیشتر از nw بود کما اینکه هنوزم هست

نکته دوم اینکه با منابع غارتی چه اتفاقی میفته اولین کسی که تو سرور اسطبل بزرگ روشن کرده اکانت eelliissaa بوده که واقعاً تبریک داره

تو لینک زیر نشون دادم پارامترایی که برای ورژن ۴.۴ مهمه نشون میده که شوالیه بهترین نیرو برای غارت و در کّل رومن راحتتر میتونه غارت بیشتری انجام بده و خیلی چیزای دیگه هست اینکه لاست رومن به خاطره اینکه شوالیه امتیاز حملش بالاست و سواره هست تو آبادها تقریبا صفره
    http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/war.php#...%2Ft&hd_lvl=15
    سلام
    فک میکنم دوستان هم مثل من متوجه شدن که شما جواب هیچ یک از سوا ل های بنده رو جواب ندادین و از جواب دادن بهشون سر باز زدید و بیشتر وقتتونو برای مغلطه کردن *کردن *گذاشتید

1- حرفاتون می*گه که شما هر روز فارم اد میکنید !!!؟؟؟؟؟؟؟

2- به نظر من ا*گه دقیقا ریزه کاریاشو میدونید حتما ب*گید!!!!!!!!!!!!

3-راجع به شرایط اکانت عرض کنم که ما لژیون دایم

راهنماییمون کنید !!!!D:

۱۰۰٪

ولی من اصلا ابادی نمیزنم

معلومه توو سایدتون غارت **گر اصلا ندارید که با غارت ابادی توو تاپ هستید

و در اخر ازتون میخام ادرس اینجارو به دوستانتون ( اعضای شورای لیدری) بدید که اونارم ببینیم

کسرا
    adolf

4. تشکر mamad.nervermore تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام
    فک میکنم دوستان هم مثل من متوجه شدن که شما جواب هیچ یک از سوا ل های بنده رو جواب ندادین و از جواب دادن بهشون سر باز زدید و بیشتر وقتتونو برای مغلطه کردن *کردن *گذاشتید

1- حرفاتون می*گه که شما هر روز فارم اد میکنید !!!؟؟؟؟؟؟؟

2- به نظر من ا*گه دقیقا ریزه کاریاشو میدونید حتما ب*گید!!!!!!!!!!!!

3-راجع به شرایط اکانت عرض کنم که ما لژیون دایم

راهنماییمون کنید !!!!D:

۱۰۰٪

ولی من اصلا ابادی نمیزنم

معلومه توو سایدتون غارت **گر اصلا ندارید که با غارت ابادی توو تاپ هستید

و در اخر ازتون میخام ادرس اینجارو به دوستانتون ( اعضای شورای لیدری) بدید که اونارم ببینیم

کسرا
    adolf

جا داره بدونین حدود ۱/۴أم آبادهای تو فارم لیستم از nw

فکر کنم تو nw کسی آباده نمیزنه چون همیشه پر میان :د

۱.بله هر روز حدود ۱۰۰ تا آباده اد میشه بعضی روزا فقط ویرایش داریم

۲.بستگی به میدون تمرین و فاصله داره حالا یه مثال میزنم بهتر منظورم برسونه یه آباده با فاصله 40 از ده شما هست میدون تمرین شماهم ۱۰ِ اگه بخواین غارت کنین

دلاور ۳ ساعت

شولی توتن ۳ ساعت ۲۰ دقیقه

گرزی ۴ ساعتو ۱۵ دقیقه

تبری ۵ ساعت

اگه میخوای سه ساعت یه بار بیای

اون ابادرو با این مشخصات اد میکنی

۱ شوالیه توتن

۲ گرزی

۳ تبری (من تبرزن نساختم جاش یک گرزی و یک نیزه دار اد کردم)

حالا اگه هر سه ساعت یک بار بیاید و فارم لیستتنو غارت بزنین چه اتفاقی میفته حدودا هر یک ساعت اتک میرسه

بازم خیلی ریزهکاری داره که تو شرایط میشه حساب کردش من یسری فارمهامو ۴ ساعت یکبار میزنم ولی حدودان هر ۴۰ مین اتک میخوره

برای اینکه این اعدادو ارقامو بدست بیارین از سایت

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/

استفاده کنین رو یه ورق بنویسین که همیشه تو دسترستون باشه وقتی میخاین فارم اد کنین بدونین چیکار کنین

۳. اگه فقط لژیون دارین هیچ کاری نمیشه کرد که مجبور نباشین بیشتر از ۱۲ ساعت آنلاین باشین

و اینکه دوستان من تو شورا گفتن کمتر وقتمو بذارم برای فروم کم کم دارم میفهمم چرا اینو گفتن چون من از این صریحتر و بازتر نمیتونم صحبت کنم ولی شما نمیخواین متوجه شین

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

جا داره بدونین حدود ۱/۴أم آبادهای تو فارم لیستم از nw

فکر کنم تو nw کسی آباده نمیزنه چون همیشه پر میان :د

۱.بله هر روز حدود ۱۰۰ تا آباده اد میشه بعضی روزا فقط ویرایش داریم

۲.بستگی به میدون تمرین و فاصله داره حالا یه مثال میزنم بهتر منظورم برسونه یه آباده با فاصله 40 از ده شما هست میدون تمرین شماهم ۱۰ِ اگه بخواین غارت کنین

دلاور ۳ ساعت

شولی توتن ۳ ساعت ۲۰ دقیقه

گرزی ۴ ساعتو ۱۵ دقیقه

تبری ۵ ساعت

اگه میخوای سه ساعت یه بار بیای

اون ابادرو با این مشخصات اد میکنی

۱ شوالیه توتن

۲ گرزی

۳ تبری (من تبرزن نساختم جاش یک گرزی و یک نیزه دار اد کردم)

حالا اگه هر سه ساعت یک بار بیاید و فارم لیستتنو غارت بزنین چه اتفاقی میفته حدودا هر یک ساعت اتک میرسه

بازم خیلی ریزهکاری داره که تو شرایط میشه حساب کردش من یسری فارمهامو ۴ ساعت یکبار میزنم ولی حدودان هر ۴۰ مین اتک میخوره

برای اینکه این اعدادو ارقامو بدست بیارین از سایت

http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/

استفاده کنین رو یه ورق بنویسین که همیشه تو دسترستون باشه وقتی میخاین فارم اد کنین بدونین چیکار کنین

۳. اگه فقط لژیون دارین هیچ کاری نمیشه کرد که مجبور نباشین بیشتر از ۱۲ ساعت آنلاین باشین

و اینکه دوستان من تو شورا گفتن کمتر وقتمو بذارم برای فروم کم کم دارم میفهمم چرا اینو گفتن چون من از این صریحتر و بازتر نمیتونم صحبت کنم ولی شما نمیخواین متوجه شین
    سلام مجدد

به نظرم شما روو سلام کردن هم یکم کار کنی بازیتم بهتر میشه !!!!

شما از دیشب که راجع به میدون تمرین حرف زدیم خوب پیشرفت کردید و معلومه روو میدونتون خوب کار کردید !!!!

راجع به غارت ابادیهای ما شما یه نگاهی به مختصات ده هایی که زدین بندازین میبینین که این حرفتون که اباده های ساید مارو میزنید فقط یک مضاح میتونه باشه !!!!!!

به دوستانتون سلام *گرمه مارو برسونید !!!!

کسرا
    adolf

7. تشکر mamad.nervermore تشکر نمود
    پسندیدن mamad.nervermore پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام مجدد

به نظرم شما روو سلام کردن هم یکم کار کنی بازیتم بهتر میشه !!!!

شما از دیشب که راجع به میدون تمرین حرف زدیم خوب پیشرفت کردید و معلومه روو میدونتون خوب کار کردید !!!!

راجع به غارت ابادیهای ما شما یه نگاهی به مختصات ده هایی که زدین بندازین میبینین که این حرفتون که اباده های ساید مارو میزنید فقط یک مضاح میتونه باشه !!!!!!

به دوستانتون سلام *گرمه مارو برسونید !!!!

کسرا
    adolf
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همهٔ دوستان عزیز

من بازم عذر میخوام به چند نفر دیگه گفتم خیلی وقتا سلام یادم میره بازم امیدوارم این موضوع بد برداشت نشه

چرا مزاح باشه من ۵۵۰۰ تا اتک در حال رفت دارم ۶۰۰۰ تا درحال برگشت نسبتا نزدیکم به مرکز از sw هم حتی آباده تو فارم لیستم هست نمیدونم شاید این منطقهای که تو عکس هست nw نباشه
    http://8pic.ir/images/nke09raqynyx9ssyj4xg.png

چشم سلام شما رو میرسونم

ولی دیگه بحثو ادامه نمیدم چون شما اصلا توجه نمیکنین میخاین یه نظر بدم که یه نظر بدین (مثلا بگین کلات کوو و غیره)

مدرکشم اینکه یا نمیدونین نیزهدار سرعتش با گرزی برابره یا اینکه کلا نخوندین چی نوشتم که با این حساب بهتره وقتمو حروم نکنم

از سایت

http://behnevis.com/

که استفاده میکنین تو نوشته هاتون *** میاد یه بار ویرایش کنین که قشنگتر باشه

یاد eyedin افتادم که منو با این سایت آشنا کرد

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همهٔ دوستان عزیز

من بازم عذر میخوام به چند نفر دیگه گفتم خیلی وقتا سلام یادم میره بازم امیدوارم این موضوع بد برداشت نشه

چرا مزاح باشه من ۵۵۰۰ تا اتک در حال رفت دارم ۶۰۰۰ تا درحال برگشت نسبتا نزدیکم به مرکز از sw هم حتی آباده تو فارم لیستم هست نمیدونم شاید این منطقهای که تو عکس هست nw نباشه
    http://8pic.ir/images/nke09raqynyx9ssyj4xg.png

چشم سلام شما رو میرسونم

ولی دیگه بحثو ادامه نمیدم چون شما اصلا توجه نمیکنین میخاین یه نظر بدم که یه نظر بدین (مثلا بگین کلات کوو و غیره)

مدرکشم اینکه یا نمیدونین نیزهدار سرعتش با گرزی برابره یا اینکه کلا نخوندین چی نوشتم که با این حساب بهتره وقتمو حروم نکنم

از سایت

http://behnevis.com/

که استفاده میکنین تو نوشته هاتون *** میاد یه بار ویرایش کنین که قشنگتر باشه

یاد eyedin افتادم که منو با این سایت آشنا کرد
    سلام به عزیزای سرور

دوست خوبم اگر شما به گفته خودتون ۵۵۰۰تا تو راید و ۶۰۰۰تا تو برگشت داشته باشین ک جمعاً می*شه ۱۱۵۰۰ و این برنامه ریزی دقیقو انلینیتون الان باید الیسا رو راحت بگیرید ولییییی ... شاید بخاطر اینه ک گلد مصرف نمیکنیدو روزی ۳ساعت آنلاین هستید و نصف اونو واسه لییست فارم صرف می*کنید ( والا ما ی لیست فارم اول سرور زدیم تا الان نگاشم نکردیم :د)

راجع سایتی که گفتید نه من از یه سایت دیگه*ای استفاده می*کردم (فارسی نداره مک) ولی* ممنپن از سیتی ک پیشنهاد کردی خیلی* اوکیه از این به بد حتما ازش استفاده می*کنم

کسرا

adolf

10. تشکر mamad.nervermore, Need4Relax تشکر نمود

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به عزیزای سرور

دوست خوبم اگر شما به گفته خودتون ۵۵۰۰تا تو راید و ۶۰۰۰تا تو برگشت داشته باشین ک جمعاً می*شه ۱۱۵۰۰ و این برنامه ریزی دقیقو انلینیتون الان باید الیسا رو راحت بگیرید ولییییی ... شاید بخاطر اینه ک گلد مصرف نمیکنیدو روزی ۳ساعت آنلاین هستید و نصف اونو واسه لییست فارم صرف می*کنید ( والا ما ی لیست فارم اول سرور زدیم تا الان نگاشم نکردیم :د)

راجع سایتی که گفتید نه من از یه سایت دیگه*ای استفاده می*کردم (فارسی نداره مک) ولی* ممنپن از سیتی ک پیشنهاد کردی خیلی* اوکیه از این به بد حتما ازش استفاده می*کنم

کسرا

adolf
    با سلام
    به نظر من همه چیز بستگی به نیرو داره نیرور بیشتر غارت بیشتر

12. تشکر Need4Relax تشکر نمود

کلمات کلیدی این موضوع