نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.nervermore نمایش پست ها
    (ویرایش شده توسط MOD CorLeone) اون اکانتی هم که می گی برای میثم ترول هست عزیزم از اول سرور تا حالا بجز اسم امیر عباس و فری هیچ اسمی تو پروفایل من نیومده
    در حد صفر کردن هم نیستی زیاد هم اینجا چرت و پرت ننویس بازم بن می شی ها همین که خودت رو جر دادی نتونستی یه دختر رو تو کل کل تاپ تن بگیری با رکورد و سند موجود بعدشم زد نصفت کرد برات بسه ننگش تا ابد رو پیشونیت می مونه
    ننگ روی پیشونی من میمونه ؟ پس حتما SaGsibil Fateb RaPtor Bidevahshiو .. اینا هم مایه ننگ روی پیشونیشون میمونه که توی تاپ نبودن یا پایین تر بودن .
    صبح تا شب توی چنل گارنا نشستی تا من میام فرار میکنی از ترست . کل سرور هم که آدم حسابت نمیکنن. میای تو چنل جنوب غرب آیدیتو پارک مینی.
    آخه چقد ... بهت. 1بار 2بار . چند بار تو چنل ساکت شدی تا منو میدیدی میرفتی بیرون.
    مایه ننگ روی پیشونی ما هم نمیمونه . مایه ننگ روی پیشونی افغانی هایی میمونه که اومدن با کثیف بازی کتیبه رو بردن. آخرشم که از ساید خودتون جرات همر بلند کردن روی منو نداشتین. از ساید خودمون زدین .اونم وقتی که خواب بودمو معماری غیر فعال بود. کاملا بازی کثیفتون برنامه ریزی شده بود.
    کل سرور اسم تو که میاد میگن اصلا این جز بازی نیست.
    اما خوشبختانه من همیشه جز بازی بودم. (ویرایش شده توسط MOD CorLeone)
    در ضمن مایه ننگ روی پیشونی اونایی میمونه که توی شمال شرق پلی دادنو هیچ کاری نتونستن بکنن گذاشتن روی حذف همراشونو ترشی انداختن . به بهونه الاکی رفتن.
    مایه ننگ روی پیشونی شمایی میمونه که توی شمال شرق پلی دادین.
    در حدی هم نیستی که تو بخوای منو بن کنی. ادمین های محترم اگر قصد بن کردن دارین اول دقت کنین چی نوشتن بعد من چی جواب دادم.
    ویرایش توسط MOD CorLeone : 02-16-2015 در ساعت 08:13 PM دلیل: توهین به کاربران
    For Wнαт Yoυ Belιeve
    Sтαɴd
    Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere

کلمات کلیدی این موضوع