نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

پ ن 2 : علي پاتر بيا دعوت نامه داري..
    ای بابا ... کی منو صدا کرد؟ بازم که این اس ای ما 100 کرد ... تبریک به همه بکس با غیرت جنوب شرق ...

اینقد دلم میسوزه واس این بچه های جنوب غرب . اصن نمی دونم چی تحریکشون می کنه که هر سرور اونجا رجیستر می کنن . اصن آیا جذابیتی داره براشون این بازی؟ همش باخت ... همش درگیری ... ول کن بابا . اصن شبمونو با اونا خراب نکنیم .

بازم دم همه بچه های اس ای گرم .

یادی هم بکنیم از دوستان شمال غربی ... شما هم گلین ... یه فرشید پاستیلی بود ... هنوزم در قید حیاطن؟

ایــــــــــــــام بکـــــــــــامتون باشه ...

2. تشکر saeidshadow, Alone تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, saeidshadow, Alone پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_PoTTeR نمایش پست ها
    ای بابا ... کی منو صدا کرد؟ بازم که این اس ای ما 100 کرد ... تبریک به همه بکس با غیرت جنوب شرق ...

اینقد دلم میسوزه واس این بچه های جنوب غرب . اصن نمی دونم چی تحریکشون می کنه که هر سرور اونجا رجیستر می کنن . اصن آیا جذابیتی داره براشون این بازی؟ همش باخت ... همش درگیری ... ول کن بابا . اصن شبمونو با اونا خراب نکنیم .

بازم دم همه بچه های اس ای گرم .

یادی هم بکنیم از دوستان شمال غربی ... شما هم گلین ... یه فرشید پاستیلی بود ... هنوزم در قید حیاطن؟

ایــــــــــــــام بکـــــــــــامتون باشه ...
    دیییییی

خدا لعنتت نکنه علی. اونقد دوست داشتم میتونستم یک کتک سفتی بزنمت الان
    باخت خیلی داشتیم و برد تک و توک. باخت عادت داریم و اونقد که برد جوگیرمون میکنه باختنمون دیگه عادیه. فقط جریان پیش اومده اعصابمون خراب کرد. اون حماقت و کم هوشی و مطیع حریف شدن. فکر کردن فقط اونا دوست دارن تو ساید حریف. بگذریم گذشت خلاصه

4. پسندیدن M3nTaL پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ŞђōΨğύŋ نمایش پست ها
    دیییییی

خدا لعنتت نکنه علی. اونقد دوست داشتم میتونستم یک کتک سفتی بزنمت الان
    باخت خیلی داشتیم و برد تک و توک. باخت عادت داریم و اونقد که برد جوگیرمون میکنه باختنمون دیگه عادیه. فقط جریان پیش اومده اعصابمون خراب کرد. اون حماقت و کم هوشی و مطیع حریف شدن. فکر کردن فقط اونا دوست دارن تو ساید حریف. بگذریم گذشت خلاصه
    با اون قسمتی که بولد کردم موافقم. آخه چرا براتون تجربه نمیشه ... بابا می خواین بفهمین بازی یعنی چی یه بار تو اس ای رجیستر کنین ...

این برد تک و توک منظورتون اون یکی دو تا سروری بود که تو متا برنده بودین دیگه ؟!!!

و اما در مورد کتک سفت ... اصلا دوس ندارم این نوع کتک رو ... با نرم بیشتر حال می کنم...

هانی جان خسته نباشی دلیل اول 100 شدن ج ش دروغ ها و فحاشی بی اساس مجتبی کسی که امار سایدش رو سرور پیش به ش ش میداد که این سرور هم شد لیدر ج غ و علی چیفری که یه حرف راست این سرور ازش نشنیدیم و خفت و خواری برای خودشون و سایدشون نصیب خودشون کردن.
    سلام بر مولچه عظیم ...

مهدی جون خدایی چی دیدین از این جنوب غرب که زرت و زرت باهاشون متا میبندین !!! اونم وقتی که علی چیفر لیدرش باشه ( کیدینگ ) دقت کردین همش اس ای داره با یه سیستم شما رو میبره ؟!! اونم 2-5-3 . کی میگه منسوخ شده ؟!!! داره به این خوبی جواب میده ...

پ ن:علی پاتر فارم بیا ش غ ثبت نام کن بخندیم دور هم تو سرور جدید.
    یه خواهش برادرانه ازت دارم ... یه سرور پاشو بیا اس ای بذار این اس ای 100 نکنه ( نیست تبحر خاصی داری تو خراب کردن ساید ... بیچاره شمال غرب ) ... بابا بی مزه شده دژکوب برا جنوب شرقیا ...

دیر گفتی مولچه جون ... من خر ( این من , من شیطانی بودا ) بازم اس ای رجیستر کردم ... عیب نداره . تو هم بیا شمال غرب . با هم تو فروم متا میبندیم ... علی ویسکی و فرشید پاستیلم میگیم بیان بخندیم ... علی نی نی هم بگو بیاد برا رفع کتی داشته باشیم...

چه دورانی داشتیم ... چه شبایی که همینجا کف فروم جفتک نمینداختیم ...

6. تشکر saeidshadow تشکر نمود
    پسندیدن saeidshadow پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_PoTTeR نمایش پست ها
    با اون قسمتی که بولد کردم موافقم. آخه چرا براتون تجربه نمیشه ... بابا می خواین بفهمین بازی یعنی چی یه بار تو اس ای رجیستر کنین ...

این برد تک و توک منظورتون اون یکی دو تا سروری بود که تو متا برنده بودین دیگه ؟!!!

و اما در مورد کتک سفت ... اصلا دوس ندارم این نوع کتک رو ... با نرم بیشتر حال می کنم...

سلام بر مولچه عظیم ...

مهدی جون خدایی چی دیدین از این جنوب غرب که زرت و زرت باهاشون متا میبندین !!! اونم وقتی که علی چیفر لیدرش باشه ( کیدینگ ) دقت کردین همش اس ای داره با یه سیستم شما رو میبره ؟!! اونم 2-5-3 . کی میگه منسوخ شده ؟!!! داره به این خوبی جواب میده ...

یه خواهش برادرانه ازت دارم ... یه سرور پاشو بیا اس ای بذار این اس ای 100 نکنه ( نیست تبحر خاصی داری تو خراب کردن ساید ... بیچاره شمال غرب ) ... بابا بی مزه شده دژکوب برا جنوب شرقیا ...

دیر گفتی مولچه جون ... من خر ( این من , من شیطانی بودا ) بازم اس ای رجیستر کردم ... عیب نداره . تو هم بیا شمال غرب . با هم تو فروم متا میبندیم ... علی ویسکی و فرشید پاستیلم میگیم بیان بخندیم ... علی نی نی هم بگو بیاد برا رفع کتی داشته باشیم...

چه دورانی داشتیم ... چه شبایی که همینجا کف فروم جفتک نمینداختیم ...
    سلام اولا مولچه خودتی مهدی مورچه هاهاها.
    علی وایسا میام دور همی یه جفتکی میندازیم تو فروم فعلا چند وقته زیاد تایم ندارم بیام ولی میام گفتم که نگران نشی.فروم این سرور کلا جالب نبود البته ج غ اگه مبخوای یه توضیح کامل و مختصر بدونی این میشه:نیروهاشون زدن اینور اونور دفشون بک دادن انداختن گردن ش غ.اونور رو چیفر کوچولو ویو زدم چون میدونست 100% 0 میشه مجبور شد بیگ همرشو بزنه به واندر سطح 60 و بیاد فروم فحاشی کنه.برای همین همر های اخر موند سهمه ج غ.به هانی هم گفتم نمیزنیم شمارو.حالا هانی هم ج غ بود دیگه اگه نزده کسی گردن خودشه.به ما نچسبونیدنیروهای ش ش هم باز میزدن به خودشون مینداختن گردن ش غ.کلا ما شده بودیم امریکا هم با 3تا ساید جنگیدیم و هم هر اتفاقی میفتاد میگفتن ش غ کرده.

مجتبی شما هم یاد بگیر یه سایدی وقتی دستتو میگیره نزنی نمکدون بشکنی.بهونه الپر هم نیار که گفته بودم به رضا اگه برسه بخوره 1و2 سطح نهایت میاره پایین.
    رزومه شما هم یکی از کسانی که گفتی بپرس گفتم بهت این نیما گفت تو یکی از پست هاشم گفت شغلت سرور پیش چی بود

اما نکته جالب.یه عده اومدن میگن رتبه هجومی و...خوب میبینی چقدر نوبی سطح درکت از بازی همینه اگه منم مثل تو فکر کرده بودم الان همرم نزدیک 3میل گرز بود 700ک شوالیه.که تهش چی بشه؟
    تو هم برو مثل خیلی ها نیا فروم فقط سوژه خنده میشی.چون فارم ها رفتن و تو سرور دیگه نیستن.نه اس پیش که کسی بازی نمیکرد چیزی شدید نه این سرور که فرار کردید
    برو برای دوستات تعریف کن ش غ عادت به 3به 1 پلی کردن داره نه مثل شما نوب ها از سرور فرار کنه.

اینم اخرین پست این سرور .بای

یکی میگفت هرجا لیدری کرده....اون هرجا مثلا یکیش کجا بوده؟خخخخخخخخ

8. تشکر Alone تشکر نمود
    پسندیدن Ali_PoTTeR, Alone, hakhamaneshi پسندید
    نپسندیدن Ðŕ. Şђǒϯğύŋ نپسندید