-
باسلام
دوستان عزیز
لطفا اگر شکایتی دارید به صورت پی ام خصوصی بگید , ما سخت گیری نمیکنیم پست های که شامل متن های بی مورد و توهین به کاربران باشه حذف شده اند و می شوند.
تا جای که من مشاهده میکنم حتی پست های هست که اصلا" به بحث و گفتگوی سرور ربط نداره ولی پاک نشدن !
بعضی از پست ها حتما" یه چیزای دارن که پاک میشن.
لطف" عجولانه در مورد مدیریت قضاوت نکنید.
ممنون
-
ما که دیگه هیچ پستی تو این فروم نمیذاریم کلا تحریم کردیم تازه شاید هم تصمیم بگیریم اعتصاب غذا هم بکنیم.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
پست من به دلیل استفاده از کلمه نا مناسب حذف شده!!!!!!!1
)))))
لول داره یه کلمه نا مناسب فقط پیدا کن اون دوست عزیزی که پست من رو حذف کردی؟
زیرش بزن حذف به دلیل انتقاد نه کلمات نا مناسب!!!!!!!
-

نوشته اصلی توسط
_ARTEMIS_
پست من به دلیل استفاده از کلمه نا مناسب حذف شده!!!!!!!1

)))))
لول داره یه کلمه نا مناسب فقط پیدا کن اون دوست عزیزی که پست من رو حذف کردی؟
زیرش بزن حذف به دلیل انتقاد نه کلمات نا مناسب!!!!!!!
جواب پست شما:
قوانین:
3.10- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي آن مدير ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مدیریت سایت ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود. همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد.
حق دارم پست رو پاک کنم یا نه؟
انتظار داریم انتقاد های شما محترمانه باشه لطفا کنید این بحث رو در این بخش کش ندین . با پی ام خصوصی یا تو بخش انتقاد ها میتونید مطرح کنید.
باتشکر
-

نوشته اصلی توسط
BariSH_N
جواب پست شما:
قوانین:
3.10- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي آن مدير ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مدیریت سایت ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود. همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد.
حق دارم پست رو پاک کنم یا نه؟
انتظار داریم انتقاد های شما محترمانه باشه لطفا کنید این بحث رو در این بخش کش ندین . با پی ام خصوصی یا تو بخش انتقاد ها میتونید مطرح کنید.
باتشکر
من تقریبا به صورت غیر مستقیم گفتم :دی
بعد اون کلمات نا مناسب چیه؟
)
قوانین رو همش رو خوندم الان تقریبا پیر شدم الان این پست خود شما هم باید حذف بشه طبق قوانین!
اینقدر مورد داره که تک تک پست های این فروم حداقل یکیشو نقض میکنه:دی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
AlIrEzA.IRAN
سلام خسته نباشی علیرضا جان
قبل از هرچیزی ممنون از لینکت عزیز؛
حدس میزنم سطح نیروهای مهاجم 20 بوده باشه و مدافع 15 اطلاعی از دوستان نداری شما که لینک رو گذاشتید؟
اگه اینگونه باشه مسلما مهاجم بابرنامه داره بازی میکنه و این مورد فقط یک هجوم معمولی نبوده اونم در این زمان از بازی.
دوستان نیستن توضیحی بدن؟
اینجا جایی برای از خود راضی شدن نیست.. " Mostafa il princ "
-

نوشته اصلی توسط
Don Teuton
سلام خسته نباشی علیرضا جان
قبل از هرچیزی ممنون از لینکت عزیز؛
حدس میزنم سطح نیروهای مهاجم 20 بوده باشه و مدافع 15 اطلاعی از دوستان نداری شما که لینک رو گذاشتید؟
اگه اینگونه باشه مسلما مهاجم بابرنامه داره بازی میکنه و این مورد فقط یک هجوم معمولی نبوده اونم در این زمان از بازی.
دوستان نیستن توضیحی بدن؟
دقیقا با برنامه داره بازی میکنه !
احتمالا کراپ های کپ بالا بوده ! خریداری شده گندم خور اضافه هم از دستش خلاص شدن !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
من یه توضیحی بدم در مورد اکانت scar face اگه اشتباه نکنم.این اکانت داره تو سرور w1 بازی میکنه و به گفته خودش هم اند گیم بازی اونجا و حساس.با من یک گفتگو نچندان جالب داشت و من هم گفتم بهتره حذف کنی بری به اونجا برسی.
اونهایی که میگن داستان داره و از این حرفا اخه یکم هم عقل چیز خوبیه.شما که 24 ساعته تو پروفایل بچه های اگز من هستید یه سر هم به پرفایل این بازیکن میزدید متوجه میشدید.
فردا روز اگه رفتید سراغ اون اکانت که 1و2 روز میخواید بزنید قول میدم سایدتون رنگ واندر لول 90 هم نبینه چه برسه به 100.
ما کلا نوب ما کلا فارم اما استاد یه مسئله هستیم اونم اینکه اگه نخوایم یه ساید 100 کنه نمیکنه.
ما نه جنگ الکی داریم با سایدی نه چیزی.حالا اگه کسی دوست داشت ما نه نمیگیم بهش.
-

نوشته اصلی توسط
MrMoon
تا دیروز 6-7تایی دهکده داشت :دی
فکر کنم داستانش این بود یه دهکده تو seچیف کرده بود اونا هم کل دهکده هاشو یکی کردن :دی